Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benden soğumasın istiyorum birde, aldatmasın, aldatmasın çünkü birbirimizden başkasına ihtiyaç duymayalım.. her zaman birbirimizi her konuda tamamlayalım istiyorum. bu isteğimi ona açıklamak ve uygulamak istiyorum. isteklerim bitmiyor belkide ama şu dünyada çok şey istemedim olanla idare ettim olmayanları düşünüp şükrettim ama gerçekten bu duygu çok farklıymış. şimdiden teşekkürler güzel cevaplarınız için :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle gidersen kız bir süre sonra zeni terk eder, kıza aşık olduğubla kalırsın. Günümüz kızlarinın çoğu sevilmeyi pek sevmiyor. Kendisini gerçekten seven iyi erkekleri bir şeyler bahabe edip terk edip üzmeyi seviyorlar. Senin için diyorum, kızı sevdiğini çok belli etme. Yoksa sen zararlı çıkarsın.
Haklısın dostum ön yargıyla yaklaşmak hiç istemiyorum ama bir yandan da insanın kafasına takılıyor. o beni hiç üzmesin ben onu hiç üzmeyeyim ilişkimiz devam etsin hiç bitmesin istiyorum. Aldatmak başkasına ihtiyaç duymaktır. Ben ihtiyacım olmasın istiyorum. Ben diğer yanımın tamamlanmasını istiyorum. Bugün ilk defa duygusal boşluğumun kapandığını hissettim. Bir yanım sevinç çığlıkları atsada diğer yanım olumsuz sonuçları düşünüp moral bozuyor. çok garip işte be... :(
Sana tavsiyem kızın üstune pek gitme ve kızı hayatının merkezine koyma. Ciddi diyorum günümuz kızları önceki nesillerdeki gibi kızlar değil. Bir erkek kendisine çok bağlandı mı ve kendisini sıkıp darladı mı, onu bırakmaktan zerre çekinmiyorlar. Fipmlerdeki ve dizilerdeki gibi kızı karşılıksız seversen kızı kaybedersin. Amacın kızı sevmek değil kızı kendine bağlamak olmalı. Bu dediğim ilişkilerde önemli bir unsur. Kız sana bağlanıp hayranlık duymalı. Kendine bağlayamadığın kız, onu istediğin kadar sev yinede senin değildir. Bu devirde kızları seven değil, kendisine bağlayan kazanıyor.
nası bağlarım dostum ben pek anlamamda bu işlerden. ilkim
Mesaj ve takip at. Yarın boş vaktimde mesajla anlatayım.
xper seviyen mesaj göndermek için yeterli değil diyo
Bende ilgili de çok fazla belli etme yoksa sıkılır ve gider, dozunu iyi ayarla bence, keşke bende açılabilsem sevdiğim kıza.
o sıkılmakla salmak arasındaki mesafeyi temkinli bir şekilde çözemedim be reis. çok zormuş yani, çok yazsan sıkılır az yazsan başkalarıyla konuşur diye korku salar içini, belkide konuşur.
ve hayat kısa usta git açıl birşey kaybetmezsin emin ol
Evet haklısın , sen nasıl açıldın ki? Kızla daha öncesinden muhabbetin var mıydı yoksa direkt mi açıldı nasıl oldu ki?
Dostum ben sanaldan konuşuyordum çok tatlı ilerliyordu sohbet onun ders çıkışı bana denk geliyordu yol üstü buluşalım dedik çok utandım ilk defa bir kızla ders vs dışı buluşacaktım arkadaşımda geldi onunda arkadaşı çok konuşamadım ama 2. buluşmada düzelteceğim bunu en azından ilk buluşmaya göre, ben beni itici bulur sandım ama çok tatlısın yazmış birazda o gaza getirdi sanırım
beni seviyor musun tarzı sorular sorduğunda tabii gibisi şeyler söyledim dahada ilerledi sohbet, daha önce konuşmamız vardı ama sonu belliydi flötleşiyorduk
Şuanda da moralim biraz bozuk ilk zamanki gibi değil konuşmamız ben soğumadım özlüyorumda 😞
sen ne kadar da içli ve duygulu birisin öyle... umarım çok ama çok mutlu olursun. senin gibi insan kalmadı bu devirde
çok teşekkür ederim sağolun
@watashiwajee İşte günümüz kızları kendilerini gerçekten seven iyi erkekleri ya parasından faydalanmak amacıyla ya da egolarını tatmin etmek amacıyla kullandığı için günümüzde böyle erkekler kalmadı. Emin ol bende bir zamanlar böyle bir erkektim. Emin ol ki böyle olan erkeklerin neredeyse tamamı sevdikleri kız tarafından sevmeye ve aşık olmaya pişman ettiriliyor.