İlk aşk.. feci aşık oldum?

Arkadaşlar hayatımda her ne kadar güzel, eli yüzü düzgün insan görsemde. beğenip geçmişimdir. bu farklıydı ilk defa aşık oldum ve asla bırakmak istemiyorum. Bugün yıllardır olan utangaçlığımı kırmak istedim denedim, eh biraz konuşabildim ama zamanla düzeliceğini düşünüyorum. Çok bağlanıp kaybetmekten korkuyorum ve ciddi olsun istiyorum. Herşeyden vazgeçmeyi bile göze almak gibi birşeymiş bu. Aşktan değilde ayrılmaktan korkuyorum. İlk'im meselesi var birde. İlkimse ve eğer birgün olurda yollarımız ayrılırsa unutamayıp kahrolmaktan korkuyorum.

yardım edin bu konuda bilgili olanlar. devam ettirmek için neler yapmalıyım? çok seviyorum kusur varsa bile bana kusursuz geliyor herşeyi. kalbini seviyorum onun, ve ilk defa kalbimi seven bir kız gördüm tek birşey istiyorum şu dünyada:(

Seviyorum ve bugün koca hayatta ilk defa sevildiğimi hissettim. Genel olarak bende sizler gibi ailem ve arkadaşlarım tarafından sevilip sayılsamda bu bir ilkti benim için. Çok çok üzüldüm başta utandığımı itici görür konuşmayı keser diye veya dış görünüşü önemser beni beğenmez diye, Kendisi çok güzel hem fiziki hem kalben. Ama tatlı çocukmuşsun yazdı duygu karmaşıklığı yaşadım. çok mutlu bir yandanda depresifim. Çok garip bi duyguymuş.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar benden soğumasın istiyorum birde, aldatmasın, aldatmasın çünkü birbirimizden başkasına ihtiyaç duymayalım.. her zaman birbirimizi her konuda tamamlayalım istiyorum. bu isteğimi ona açıklamak ve uygulamak istiyorum. isteklerim bitmiyor belkide ama şu dünyada çok şey istemedim olanla idare ettim olmayanları düşünüp şükrettim ama gerçekten bu duygu çok farklıymış. şimdiden teşekkürler güzel cevaplarınız için :)
İlk aşk.. feci aşık oldum?