Yaşlarımız 21 biz iyi arkadasız tanışalı 6 ay oldu hep ikimiz gezeriz dolaşırız aynı yerde çalısıyoruz hatta az önce beni sevdigini söyledi ama bende his yok güzelce anlattım ama çok kırdım ne yapmalıyım onu kırmadan tatlı dille anlatmak istiyorum ☹☹
Çok değer verdigim kardeş gibi gördügüm kız arkadaşım beni sevdigini söyledi ama çok üzdüm kızı mesajlar detayda yardım edin?
Ben demedim. 6aydır tanıstıgımız günden beri sadece beraber güzel vakit geçirirdik o ara baglandı bana. Tanıdıkça dedigine göre. Böyle olacagını hiç tahmin etmemiştim sevebilcegini. Ama işte simdi söyledim. Oda Çok kötü hissettirmiş olmalı yazmıyor bile
Hayır yok. Aslında benim sorunum güven artık kimseye güvenim kalmadı zamanında aldatılmıştım sevdigim kızı bi arkadaşımla parkta otururken yakalamıştım ogunden beri artık güvenemiyorum korkuyorum sadece seviyorum diyenler böyle yapıyor hep kafam çok karısık aslında. İstesem bu kızlada denerim de sadece bişi olup tüm mutlulugumun bitmesinden korkuyorum ☹
Bende Çok cabuk baglanıyorum sevdimmide tam severim ama artık güvenimi kaybettim aldatıldıgım gün 2.5 ay toparlayamadım kendimi aklımdan hiç cıkmadı o sahne biri arkadasım. Biri de Çok sevdigim kız çok şey yaptıgım temiz duygularla sevdigim kızdı. Çok kötü oldu özür diledi kaç defa affetmedim işte sonrada Bu kızla arkadas olduk aldatılgımı söylemedim tabi ama güven olmayınca ilişkinin tadı tuzu kalmıyor sevemiyorum bu sebebden
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok değer verdigim kardeş gibi gördügüm kız arkadaşım beni sevdigini söyledi ama çok üzdüm kızı mesajlar detayda yardım edin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğru olanı yapmışsın. Aksi taktirde acı çekecekti.
Yazık kıza friendzone'a düşmüş
Gerçi benim de öyle çok friendzone'a düşürdüğüm erkekler oldu
Hiç güzel bişi degil Bu friendozone fena üzdüm kızı ya. Soguk davranır kesinn
Peki sen ona baştan biz arkadaşız aramızda bi şey yok dedin mi
Misal ben diyorum ama dememe rağmen anlamamakta ısrar edenler var. Sevgili olalım, seni seviyorum, senden hoşlanıyorum diyenler var...
yani ben baştan arkadaşız dememe rağmen
Ben demedim. 6aydır tanıstıgımız günden beri sadece beraber güzel vakit geçirirdik o ara baglandı bana. Tanıdıkça dedigine göre. Böyle olacagını hiç tahmin etmemiştim sevebilcegini. Ama işte simdi söyledim. Oda Çok kötü hissettirmiş olmalı yazmıyor bile
Peki senin sevdiğin, hoşlandığın biri var mı
Hayır yok. Aslında benim sorunum güven artık kimseye güvenim kalmadı zamanında aldatılmıştım sevdigim kızı bi arkadaşımla parkta otururken yakalamıştım ogunden beri artık güvenemiyorum korkuyorum sadece seviyorum diyenler böyle yapıyor hep kafam çok karısık aslında. İstesem bu kızlada denerim de sadece bişi olup tüm mutlulugumun bitmesinden korkuyorum ☹
Bence de hiç deneme
Ben aldatmadım da aldatılmadım da ama yine de kimseye güvenmiyorum, kimseye inanmıyorum
Bende Çok cabuk baglanıyorum sevdimmide tam severim ama artık güvenimi kaybettim aldatıldıgım gün 2.5 ay toparlayamadım kendimi aklımdan hiç cıkmadı o sahne biri arkadasım. Biri de Çok sevdigim kız çok şey yaptıgım temiz duygularla sevdigim kızdı. Çok kötü oldu özür diledi kaç defa affetmedim işte sonrada Bu kızla arkadas olduk aldatılgımı söylemedim tabi ama güven olmayınca ilişkinin tadı tuzu kalmıyor sevemiyorum bu sebebden
Denemekten zarar gelmez