Aşk İlişkileri Eli erkek eline değmemiş bir kızı nerede bulabilirim? Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor varmıdır ki :d gerçi sanmıyorum ama ehehehbalkondan atlasam yeridir :d Eli erkek eline değmemiş bir kızı nerede bulabilirim? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İlan falan as, el değmemiş kız aranıyor bulana 1500 TL ödül var diye. 1 2 Yorumla Jokeface_ +1 yıl hehehe :d Yorumla ceylinÇkObİLiYo +1 yıl Herkes sana ben varım yazmış, ne çok talibin var he şldsfkşlsd Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Bence anasından doğduktan sonra takip et yaşı kaç olursa olsun 18 olunca evlen yoksa bulamazsın hayatında her kadın sanal seks sakso öpüşme yaşamıştır 1 0 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Oyle birinin ihtimali Şu an yanimda uzaylinin olma ihtimalinden dusuk 0 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Taze bitti canim 😁😂 1 0 Yorumla
AkrepTerazi Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Türkiye de 18 yaşında olupta böyle bir kız olduğunu hiç düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bulamazsın cok zor artık 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oradan, buradan, şuradan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben varım 0 9 Yorumla Jokeface_ +1 yıl bu sitede eli erkek eline değmemiş kız mı var :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varım işte 😂 ilk elden kanıt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgililerim oldu ama elime değmediler djdjdn Yorumla Jokeface_ +1 yıl öyle sevgili olur eheheh :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sonuç olarak varım bak tezin çürütüldü😂 Yorumla Jokeface_ +1 yıl inandım tamam xD Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee evlilik teklifim ne zaman? Yorumla Jokeface_ +1 yıl saçmalama xD Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tektaş sevmiyorum beştaş olcak bu arada haberin olsun kfjfjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlan falan as, el değmemiş kız aranıyor bulana 1500 TL ödül var diye.
hehehe :d
Herkes sana ben varım yazmış, ne çok talibin var he şldsfkşlsd
Bence anasından doğduktan sonra takip et yaşı kaç olursa olsun 18 olunca evlen yoksa bulamazsın hayatında her kadın sanal seks sakso öpüşme yaşamıştır
Oyle birinin ihtimali Şu an yanimda uzaylinin olma ihtimalinden dusuk
Taze bitti canim 😁😂
Türkiye de 18 yaşında olupta böyle bir kız olduğunu hiç düşünmüyorum.
Bulamazsın cok zor artık
Yav napıyorsun ya korktum valla
Niye senin elin kimseye degmedi mi
Oradan, buradan, şuradan.
Buradan bulabilirsin - ben varım
Benimde elime kadın eli değmedi.
bende tam tersini istiyorum 🙄
Ben varım
bu sitede eli erkek eline değmemiş kız mı var :d
Varım işte 😂 ilk elden kanıt
Sevgililerim oldu ama elime değmediler djdjdn
öyle sevgili olur eheheh :d