Bana o kadar kötü davrandı ki sevgiliyken , beni ezmeler, beni küçük görmeler, başka kızlarla takılmalar. En sonunda terk etti Şimdi tekrardan bana geldi ve yalvarıyor yeniden deneyelim diye. Hayır dedim bu sefer de arkadaşlarımla bana haber yolluyor çok pişmanım diye. Benden bir türlü vazgeçmiyor bu durumdan nasıl kurtulurum?
Terk eden eski sevgilim yeniden denemek için yalvarıyor! Kendimden nasıl uzaklaştırırım?
bu erkeklerden çooook fazla gördüm. tam bir çöpler. sana sanki en kötüsü senmişsin gibi muamele yapıp senden kurtulmuş gibi ayrılıp sonra da sürünerek yalvararak geri dönen ipnemsi varlıklar. ha ben böyle hakaret ediyorum diye bazıları çıkıp. canımsın seni de kandırmışlar diyecektir ama aslında kendi adıma hiç böyle bir şey yaşamadım. liseden beri o kadar kız arkadaşım bu tür erkeklerden nasibini aldı ki artık burnum iyi koku alıyor. yanaşmıyorum, yüz vermiyorum onlara. biraz da insan sarrafıyımdır.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgiliyken ona sarılmıştım bana bu bir daha bu kadar sıkı sarılma demişti, sevgiliyken beni bi çöp olarak gördü sevgiliyken çok aşıktım ayrılınca düşündüm bana yaptıklarını benim aşkım ona hiç etki etmemiş.
Ama sürekli uyluyo en iyisi net bir konuşma yapıp heryerden engellemek🙏🏻
Evet knk asla yapma çünkü yine aynısını yapıcak net seni yarı yolda bırakıp gidicek sonra sen gene üzüleceksin böyle bi kötülüğü yapma. Senin ona ihtiyacın yok onunla dünyaya gelmedin. Sakın duygularına yenilme senin değerini bilen ve gerçekten seven seni üzmekten biriyle ol. Çünkü sen çok değerlisin 💚