Ne duygusal ne arkadaşça bir şey hissediyorum ona karşı. Ama cinsel olarak unutamıyorum. O çoktan unutmuştur. Üç ay oldu ayrılalı. Özlediğim şeyler beni tahrik eden şeyler. Benim de unutmam lazım artık. Böyle bi sorun yaşayan oldu mu hiç? Cidden artık çok rahatsız ediyor bu durum beni ve çözüme ihtiyaçtım var.
Bir iliskim aynı senin yaşadıkların gibi olmuştu. Kafa yapımız , düşüncelerimiz, hayata bakış açınız, aşk , sevgi , sevmek, romantizm adına bir şeyler yaşamamızin imkansız olduğunu görmemize rağmen; karşılıklı tek anlaştığimiz durum seks ve cinsellik idi. Seks konusunda çok çok iyi idi. Ama diğer konularda anlasamiyorduk. Sadece cinsellik olarak ayrıldıktan sonra buluşmuştuk. Sonrasında giderek uzaklaşmaya başladık. Tekrar biraraya gelsek de aynı duygular sekste iyi olsak ta aynı heyecan yaşanmıyor. Demem o ki her şey çok yeni bu duyguları hissetmek çok normal. Zamanla her şey azalacak tam anlamı ile unutamazsın. Hayatına giren yeni uyum sağlayan kişi ile çok mutlu olup , zamanla yaşadıkların , uzulduklerin çok anlamsız olduğunu göreceğine inanıyorum. Kalbini aç seni gerçekten mutlu edecek insan olur ise hayatına alarak yasa. Ama önce biraz kafanı boşalt , dinlen , hazır hissettiğinde tanismani öneririm. Cinsel olarak karşına çıkacak biri olur ise eski yasanilanlarin önemi kalmıyor. Cinsellik her şey değil ama aşk , romantizm , saygı , birlikte bir seyler yaşamak önemli olan.
Aynisi banada oldu eski sevgilim sınırsızdı yatakda grup, public vs vs hersey onu dahada azdiriyordu ben oyle bir kadin daha once gormedim... Bende cinsel anlamda onu unutamiyorum
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler kolay unutur düşünüyordum. Bende sınırsızım aslında sadece dini açıdan biraz tedirginim. Günah olmazsa hepsine açığım muhakkak
bende de anlik uzuntu perileri geliyo libido perileri eksik olmuyo su aralar idare ediyoruz heeheh bu arada arada sirada böyle anlik gelmesi cok normal takma yani