aman bız asık olduk ta ne oldu ıkı kuru gulucuk gerısı goz yası.. sevıyosan evlılıgı ask arayarak yıpratmamalısın aslında sevgı asktan daha mutlu edıyor. dusun bır gun bırıne asık oldun dıyelım... bılemezsın belkı sadece cilalı taş? yanı aslında asık olunacak gıbı gorunen bıze kıpır kıpır hısler yasatan o ışıltılı erkeklerın cogunu olay ılıskıye gelınce anlıyoruz adam degılmıs... asık olmak ıstemıyosan muhatap olma kardesım erkeklerle sıkı fıkı olmazsan gereksız samımı dıyaloglara kankı muhabbetlerıne gırmezsen asık ta olmazsın sırf yakısıklı dıye asık olmussan zaten onun adı da ask olmuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
gunluk seylerden mutlu olmaya calısmalısın ve onu artık oldugu gıbı kabullenmeye bıraz zor olabılır her kadın kendıne asık , ilgili , romantık bır adam ıster bence sımdılık sadece akısına bırak ve eger ask bırgun karsına cıkar ıse peşinden gidebilirsin bunun kötu bır yanı yok... guzel seyler ummadıgın anda gelebılır ve bu senın kontrolunde olmaz üzülme ve korkma bir yerlerde tam anlamıyla ıstedıgın bır gun vardır mutlaka...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu iç açıcı yorum için
+1 yılBöyle ergenleri neden evlendiriyorlar? Bence evlilik sorusuna, yarın ergen ergen davranıp, tuhaf şeyler söylemeyeceğinize söz veriyor musunuz gibi bir şeyler de eklenmeli. Seviyorum ama aşık değilim, sevmiyorum ama bilmiyorum gibi liseli tavırlarını nedense evli bir kadına yakıştıramıyorum. Bu kadın yarın anne olacak, ulan bu mu nesil yetiştirecek ya!
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 çocuk annesiyim ben
- +1 yıl
Sana ağzımı bile açmıyorum. Senden başka kimseye faydası olmayan zevklerin peşinde koşuyorsun. Portre olarak panolara yapıştırıp, bencillik budur falan yazsınlar. Ağzımı bozma benim yürü git şuradan, hasta ruhlu.
Soran+1 yılSen yürü git l*n edepsiz dingil dingil konuşma karşımda belki hayatında bir kere bile evlenmemişsindir çıkmış konuşuyorsun sap sap
- +1 yıl
Bu anne işte, geçmişini siktiğimin kaltağı evli ve anne. Sikiyim böyle adaleti.
Soran+1 yılAkıllı ol l*n Sülalene kayacam şimdi
- +1 yıl
Kaydırmaya meraklı olan şıllık sensin.
Soran+1 yılKaydırmaya mrklı olsam kaydırcam kayan yok mu derim piç. Yürü git ananın * kadar yolun var
Soran+1 yılSenin gibi bir piç nasıl birisinden çıkmış Mrk ettim doğrusu. Cibiliyetsiz. Zihniyeti bozuk yobaz
- +1 yıl
Tabii, yaptığının kaşarlık olduğunu, aşüfte, sürtük gibi zihniyete sahip olduğunu belirtince yobaz oldum. Dışarıdan 5-10 kişi çevir, senin dediklerini ve benim dediklerimi söyle ve hangisinin sürtüğe benzediğini sor, bir tanesi bile senin olmadığını söylerse ben senin kadar rezil biri olayım. Sktr git, kendi zevklerinle meşgul ol, oyalama beni.
peki abi neden evlendin neden kendini bu dünyada cehenneme attın yazık değil mi sana bence sen yaşarken kendini idam etmişsin her gün sanki evinde yatağında nefesi nefesine eğen bir yabancı varmış gibi...
23 Yorumla
Soran+1 yılKonumun tamamına mutabık olursanız nasıl sevdiğimi anlarsınız diye umdum ancak kimsede kabahat bulmaya hakkım yok anlamamasından ötürü en iyi yaşayan anlıyor çünkü yaşananı. Zamanla gelişmiş olan bir alışkanlık sevgisi bu sadece Üzgünüm.
Soran+1 yılBenim en iyi arkadaşımdı o. ve o bana başka duygular bekliyormuş. bunu zamanla açtı bana. bense hep olamayacağını izah ettim ona ama beni hiç dinlemedi. Dostluğuna verdiğim değerden ötürü en ince dostluk duygularımı kullandı bana sahip olana dek. en sonunda sahte bir ölücem hikayesiyle alt etti beni. ve feda ettim kendimi dostum için. madem tek isteği bu hayattan diye ağlaya ağlaya evlendim bu dostumla. yalanmış. kandırmış. beni elde etmek için son güçlü fırsatıymış meğerse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
zaten aşk geçicidir bir süre sonra biter ama sevgi saygı bitmez her zaman kalır kardeşim evlenmişsin çok şükür ALLAH a dua et onun için kendin için böyle düşüncelere girme sakın ALLAH yar ve yardımcın olsun inşALLAH... Hz. Ali şöyle dua yapardı : " Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle yapıyorum zaten :(
Sizlere sormak istiyorum çok önemli eşimle evleneli 7 sene oldu görücü usulü evlendim 7 sene boyunca hep sıkıntı yaşadık ama her zorluğun üstesinden geldik çocuk var diye. cocuk için herşeye katlandik daha çok kere boşanmak istedik ama nasip olmadı 7 sene sonra ben eşime karşı çok içten duygular hissediyorum liseli aşıklar gibiyim ama onun umrunda bile değil zamanla geçer diyor ben seni seviyorum ama aşık değilim diyor beni kıskanmayan önemsemeyen biriyle evli kalmaya bu acıyı çekmeye devam etmem doğrumu
01 YorumlaAşık olup napacaksın ya aşk acıdan başka birşey değil kalpte, eğer kocan seni seviyorsa bence değerini bil, ama illa ki yapamıyorsan da eğer çocuk da yoksa bir şekilde belki ayrılabilirsin, sonradan aldatmandan iyidir, ama kardeşim sen ne diye evlendin ki o zaman...
00 Yorumlabence sen bu evliliği bitirmişsin. Yanyana durma nedeniniz yaşam korkusu ve muhtemelen çevrede ki baskı. Aileniz...
Ben ilkesel olarak evliliğe karşıyım. Belki evli olmasanız bu ilişki bitmişti ve ahlaken doğru olan dı bitmesi. Ama şimdi ne kadar 'ahlaki' gözüksede bence sizin için yan yana olmanız doğru değil.
Senin çin daha zordur eminim. Erkek daha geniş bu konuda. Üzüldüm desem inan02 Yorumla
Soran+1 yılHayalet evlilik gibi bişey bizimki :D
Elinizdekini kıymetini bilin. İnsanlar sizin sahip olduklarınıza sahip olmak için neler vermez. Eğer mutlu bir evlilik istiyorsanız sosyal medyadan ve hatta internetten uzak durun. O zaman eşinizi daha çok sevebilirsiniz inanın bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen dursam o durmuyoki yahu benle ilgilenmiyor adam kendimimi yırtmam gerek bunu anlatabilmem için
Gercek hayatta arzular, beklentiler her zaman karsilik bulmuyor malesef
Istenildigi gibi olmayabiliyor
Ask zaten gelip gecici bir duygu. Cok fazla hayalperest olmayin derim ben...
bilemedim yine de10 YorumlaErkeğim ve akrabama aşığım oda erkek yazları yazlıkta beraberiz çok aşığım onunla yatmak istiyorum ona 6 yıldır aşığım ama benden 10 yaş büyük onun koynuna nasıl girerim çok aşığım tişört ve boxerlerini kokluyorum beni sikmesini istiyorum nasıl yaparım bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılSik... TR git git başka yerde yap
Vay anasını ya.. Yaşlarınız kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Çocuğun var mı? Anlaşılan kocanı kesinlikle aldatacaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık evliyiz bir tane oğlumuz var
Soran+1 yılBen 28 o 38 yataktada mutlu edemiyor hiçbişeydede oğlum olduktan sonra da oğlum için katlanmaya başladım bu duruma
- 42 Yorumla
- +1 yıl
Hahahahahah😆
+1 yılNe degisik insanlarsiniz ya niye evlendin o zaman kesin cok kucuk evlendin
14 Yorumla- +1 yıl
Balık burcu oldugunuzu tahmin ediyorum
- +1 yıl
Hayir balik burcu olunca gereksiz melankolik ve hayalperest oluyosunuz
Soran+1 yılKovayım
+1 yılAşık değilsen neden evlisin onu çözemedim? Para mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılBeni kandırdı ölücem hastayım beynimde tümör var tek seni istiyorum hayattan dedi defalarca nişan ı attım ama herseferinde krizler geçirdi ağladı bayıldı. kendimi öldürürüm dedi :( anlatabildimmi
- +1 yıl
Senin durumun sıkıntılıymış o zaman. Peki gerçekten hasta mıydı ya da hasta mı?
Soran+1 yılDeğilmiş işte beni kandırdı. Ama çocuk falanda olunca yürütmeye çabaladım va çabalıyorum
- +1 yıl
Kocanın da sana değer vermesi gerektiğini anlatman gerekiyor, dolaylı da olsa. Yüzüğü takınca herşeyin bitmediğini, ilgisizliğinin seni bezdirdiğini anlat. Onun kölesi olmadığını herşeye rağmen istediğin zaman çekip gidebileceğini göstermen lazım ki seni avucunun içinde oynatmasın.
Soran+1 yılYapıyorum ama takmıyor bile beni
- +1 yıl
Kafama takıldı, durumda bir değişiklik var mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam ya yazık evli olmana rağmen aşk yaşarım ben seninle sıkıntı olmaksızın , iyi kalpli kız sana aşık olmak isterdim , bana bir mesaj atarsan sevinirim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGerizekalı aşk mı arıyomda bulamıyom yazmışım acaba sorumda
Cevap sahibi+1 yılgerizekalı sensin , ciddi söylemiştim ben
Soran+1 yılMal mısın sen hala konuşuyo ya
Cevap sahibi+1 yılaşık etmek istiyorum seni kendime :)
En bir şey diyemeyeceğim sorulardan biri. Hayırlısı olsun diyelim, en azından.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür
+1 yılBence dikkat et neden boyle bişey için uğraşmıyor önce onu anlamaya çalış
03 Yorumla- +1 yıl
Senin derdin büyük. yoldan çıkmışsın destek arıyorsun
Soran+1 yılAh bir anlasam ama benim anladığım artık monotonlaştı evlilik
- +1 yıl
Bence hep monotondu ve o sana değer verdimi sen ona verdin mi önce bunu sorgula
+1 yılbu durum başkalarından etkilendiğin için ortaya çıkıyor başkalarının yüzüne bile bakmamaya çalış ilerde atlatırsın durumu sonra aranızdaki samimiyet büyüdükçe ona aşık olduğunu hissedersin.
00 YorumlaFlim çok izliyorsun anladığım kadarıyla bir flimde duymuştum yazdıklarınızı yapma böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılTelevizyon seyretmeyi bile sevmem :(
+1 yılevlenmeyecektin yazık etmişsin adama hem kendi hayatını hem de onun hayatını bitiriyorsun çünkü sevmediğin bir adamla yapamazsın, ayrılırsın geçen zamana ve hayatınıza yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten onu gordugun an anliyosun. Ve cok sikko bir sey heveslenme bence. O sana asik mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil işte ben aşık sanıyodum ama zamanla aşk diye birşey olmadığını dile getirdi bana
Cevap sahibi+1 yılYa evlenirken bence asil bakilmasi gereken o seni cidden seviyo mu? Seviyosa senin ona asik olman sart degil sevsen de yeter ama ilerde seni cocuklarini baskasi icin birakmicagina emin ol. Baskasina asik olmazsin eger istemezsen. Cunku birini taanimadan asik olamazsin. Ve o kadar yakindan tanimazsan birini evliyken asik da olmazsin. Onu sevmeye calis. Kocani yani. Cunku kabul etsek de etmesek de biz kendi kendimizi asik ediyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk evliliği kısa sürer zaten. boşver sen. başka birine yakınlaşırsan da direk boşan. kimseye yazık olmasın.
00 YorumlaNiye evlendin? zaten aşka inanmam evlilik sadece aşkmıdır güven, bağlılık ta evliliğin bileşenleri değil midir
00 YorumlaAşk filmlerde kanka sevgi gibi kalıcı bir duygu varsa buna sahip çık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılsevgi, saygı, güven, aile bağları. bunlar nereye gitti diye sordurur.
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiği insana kötülük yapamaz... Böyle düşünceleri aklından çıkarmalısın.
10 Yorumla
+1 yılsenın nıyet belli aslında ama neyse
adamı aldatmak zorunda kalmazsınız umarım11 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin koy tekmeyi evlilik neki cocuk oyuncagi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D )))
+1 yılpardon ama niye kabul ettin? beyinin daha ozamanda eror vermiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim işte beni çok mutlu ediceğini söylüyordu hep :(
+1 yılevlenmek için aşk değil kafa dengi olmak yeterli belliki kafa dengisiniz değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce daha çok kafa dengiydik ama sonrasinda bir baktım değilmişiz :(
- +1 yıl
bence zulüm görmüyorsan akışına bırak aşkı meşke bulaşma ablacım adın çıkar
Neden evlendin ya isterse benim için kendini öldürsün ben istemiyorsam evlenmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. kendine güvenmiyorsan işin zor ya karşına çıkarsa öyle biri.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğinden de emin misin ben hiç sanmıyorum ama neyse
00 YorumlaNiye evlendin?
Kendine teselli mi arıyorsun birgün boynuzlarsam diye?
Adam olan sana hak vermez!02 Yorumla
Soran+1 yılAğzı olan konuşuyor işte bilip bilmeden
çok haklısın sana katılıyorum ama keşke bunları evlenmeden önce düşünseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBEN DE BAŞTA O KADAR AŞIK DEĞİLİM SNYRDUM AMA MEĞER SEVYR MŞM AŞIK DA OLMUŞUM
00 YorumlaNapıcaksın aşk ı ablaaa sevgi daim olandır bence boşver aşık olma sevin yeter
00 YorumlaAYNI DERT BENDEDE VAR :(
15 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
Soran+1 yılÇok zor gerçekten başına gelmeyen ne bilsin
+1 yılaşık digilsen nie evlendin *
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok yordu beni yıldırdı bir şekilde 6 yıl peşimden ısrarla ve inatla koştu en sonunda yoruldum kabul ettim vardır bir hikmet bunda diye :(
+1 yılKocanin kiymetini bil ask mask hep bos:)
10 YorumlaAşkın peşinden gitme zaten ;) sonun hüsran olur
00 YorumlaEvet aklı olmayan birisini görüyorsunuz.
22 Yorumla
Soran+1 yılKapa çeneni:D
+1 yılBir sacmalik yapayim. deme
10 Yorumla
+1 yılBu kadınlardan korkulur
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler önce kendinize bakınız
- +1 yıl
Kocasını yatakda yanında aldatır da erkeğin haberi olmaz o derece
Soran+1 yılAldatıldın galiba sen :D
- +1 yıl
Yok.. Ben çok uyanığım dır o konularda akrep burcuyum nede olsa. Ama çevremde çok şahit oldum oradan biliyorum
+1 yılE niye evlendin o zaman?
00 Yorumla
+1 yılZaten evlukiklern cogunda ask yokki
00 Yorumla
+1 yılaşıksan vur saza soförsen bas gaza
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sizin gibilerden bizi sakinsin
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe b ok yerse yesin abi bizden uzak olsun
Soran+1 yılKötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Ben yardım almak istiyorum sedece
Cevap sahibi+1 yılPislige duseceksin yazik adama.. kes sesini defol
Soran+1 yılKafanda var senin :D
aşk zamanla kalmıyo zaten
00 YorumlaAmaaan tanrım dedimmm :D
00 YorumlaOzaman niye evlendiniz çocuk oyuncağı değil ki
00 YorumlaAsk gelir gecer aliskanlik en guzeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye o zaman evlendin?
00 Yorumla Bu ne demek l*n:)
00 Yorumla
+1 yılo nası oluo bea
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih