Aşık olmadan evlendik biz. Birbirimizi çok beğeniyoruz ama aşk yok. Ben eşimin bana iltifatlar etmesini üzerime titremesini istiyorum. İçimde ukte kaldı yaşayamadıklarım. Çok üzgünüm ne yapmalıyım? 2 yıllık evliyiz çocuğumuz yok..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala canım hergün evde pinekleyen bir tipsen adam sana neden ilgi göstersin? Sabit birisin. Biraz aktif ol arkadaş çevren çok olsun onlrla görüş. Eşinle çok ilgilenme erkenden odana çekil telefonunla oyna. bir süre sonra nasıl merak edio neler yaptığını. Hayatının merkezine onun ilgisini koymuşsn. Sen onla varolmadın sonuçta bunu ona göster
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın biliyo musun
Soran+1 yılAma arkadaş çevrem yok
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıosan işe gir. Çok çevren olur o zaman. Eğer çalışamam diosan kendine bir hobi bul. Bişeler yapıp satabilirsin mesela instadan falan . Yani eşinden biraz uzaklaş. Bırak seni o özlesin.
Soran+1 yılHiç el becerim yok biliyo musun :(
Soran+1 yılİş de bulamıyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılAma ürettiğin bişe olmalıki eşin sana saygı duysun. Biraz ondan uzaklaşman gerek
En İyi Cevaplar
Çocuk yapma. Bu durumu onunla konuş, içine sinmiyorsa bu evlilik kendi yolunu çiz. Ama şunu da unutma; eğer eşinin karakterini beğeniyorsan, düzgün biriyse mantık evliliğine devam edebilirsin. Bunda bir sorun göremiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri iyi güzel zaten olmasa çoktan bosanmıstım.
Soran+1 yılKonusuyorum mutlu değilsen bosanalım diyo
Soran+1 yılAraştırdım da fos geliyo onlar bana erkeğin bağlanası varsa işe yrıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasayacaksin. Eninde sonunda. Ne yaparsan yap yok olmayacak icindekiler. Sadece erteleyeceksin. Erteleyemedigin noktada yasayamadiklarini yasayacaksin...
050 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe asik degilse her şey bir gorev haline gelir. Gorevini yaptiktan sonra evliligin de devam eder. Aşk bambaşka bir şey...
Soran+1 yılEşimle yaşamak istiyorum. Ben ona aşığım ama o değil
Soran+1 yılEvet görev
Cevap sahibi+1 yılÜzülerek söylüyorum gelecek zaman icerisinde sana asik olmazsa eşinle hayallerini yaşayamayacaksin. Yeni bir tercih yapman gerekecek. İcinde kalanlar neler mesela?
Soran+1 yılYa ne bileyim. Özel ve çok değerli olduğunu hissetmek. Hani onun için daha önce neredeymiş ondan önce napıyomuşum ben hissi vardır ya öyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılBazi insanlar sevgilerini gostermekte zorlanir. Onlardan biri olabilir mi?
Soran+1 yılYoo tanıstıgımızda ne sözler söylerdi. İsteyince çok güzel yapıyolar
Cevap sahibi+1 yılSen ona asik misin?
Soran+1 yılEvet ama gurur yapıyorum açık etmiyorum duygularımı
Cevap sahibi+1 yılBelki o da senin gibi dusunuyordur. Kartlarini bir ac bakalim napcak...
Soran+1 yılİyi de ilgili olan daha çok erkek olmalı.
Cevap sahibi+1 yılSenden ilgi alamadigi icin o da ilgi gostermiyordur. Sevilmedigini dusunuyordur. En son ne zaman onun gozune bakip seni seviyorum dedin? Ne zaman tutkuyla sevistin? Ne zaman doya doya yasattin? Bu tur durumlar biraz da kadinlarin elinde... :)
Soran+1 yılHep tutkuyla seviştim ben. İlgi alakadan kastın ne?
Cevap sahibi+1 yılBu tutkuya tutkusuz mu cevap aliyorsun? Ornegin; kahvalti hazirliyor musun? işe yolcu ediyor musun? Eve geldiginde opuyor musun? Sohbet ediyor musunuz? Onunla ilgilendiginin farkinda mi?
Soran+1 yılYa fazla mıç mıç sevmiyo ki. Kahvaltı da etmez :)) hayır o da tutkulu istekli sevişir benimle. Eve geldiğinde öpmüyorum. Fazla ilgiyi sevmez :) ona güzel yemekler yap tv izlemesine karışma problem çıkarma yetiyo malesef standart bir erkek işte
Soran+1 yılBense duygusalım
Soran+1 yılRomantiğim
Cevap sahibi+1 yılNe yaptiysan degismediyse karakteri budur... :) Omur boyu cekecek misin? Duygusuzca nereye kadar?
Soran+1 yılÇekemem ben
Cevap sahibi+1 yılBen de oyle tahmin etmistim. Patlama noktan da cok yakin...
Soran+1 yılAra ara patlıyorum düzenli olarak
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsellik duyguyu doyurmaz. Sadece gorevini yaptigin icin mutlu olursun ve o an sadece seninle ilgilenildigi icin huzur dolar icin. Bunlarin tamami orgazma ulastirir seni. Sonrasi? Sonrasi yoksa bu seni esine yakinlastirmaz. Aksine uzaklastirir ve soyle dusunmeye baslarsin; "seksten sekse benimle ilgileniyor" bu dusunce de tehlikelidir. Yanlis yollara saptirir.
Soran+1 yılOff aynen böyle düşünüyorum biliyo musun
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum :) cunku sendeki erkegin bayan versiyonuyla evliyim. :)
Soran+1 yılNasıl ya? Ciddi misin
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılDuygusuz bir bayanla yani
Cevap sahibi+1 yılEvet. Maalesef... İceride horul horul uyuyan bir esim var. Ve ben duygularimi paylasamadigim bir kadinla ayni yataga girmek istemiyorum.
Soran+1 yılBu saatte uyunur zaten :)) ya da sen duygusuzlaştırdın eşini :)
Cevap sahibi+1 yıl:) benim gibi duygusal bir adam duygusuzlastirabilir mi? Bu saatte uyunur diyene bak :p
Soran+1 yılKafası rahat insanlar uyur diyelim. Bilmem ki sizin çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet, 5 yillik evliyim 1 kizim var 3 yasinda ablasi. O olmasa bosanacagim. Elimi kolumu bagliyor.
Soran+1 yılYa da düzeninin bozulmasından korkuyosun.
Cevap sahibi+1 yılBelki de.
Soran+1 yılErkek değil misiniz hepiniz aynısınız :)
Cevap sahibi+1 yılDegiliz :) her insan ayri bir dunyadir...
Soran+1 yılBilmem. Karını sen ilgisizliğinle duygusuzlaştırmış olabilir misin acaba.
Cevap sahibi+1 yılBenin kadar ilgili baska bir adam ben hayatimda gormedim. Hatta bu yuzden tartistigim insanlar bile oldu. Bu kadar da olmaz dedirtecek ilgiye bogdum. Fazla ilgiden bikmis da olabilir. Karsilik beklemeden yaptim ustelik naptimsa. O uzaklasmayi tercih etti, ben yakin kalmayi.
Soran+1 yılUzaklasmayı denedin mi peki
Cevap sahibi+1 yılDenedim ve sonuc bu. Gecenin bu saatinde burda olmamizin baska bir aciklamasi var mi? :)
Soran+1 yılBilmiyorum sende çelişkiler var. Eşin senin hakkında neyden şikayetçi olur genelde.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi celiskiler? Hic sikayet ettigini duymadim. Aksine kendini koyvermis durumda. Artik ben de eskisi kadar ilgilenmiyorum. Tek basima mucadele etmekten yoruldum cunku.
Soran+1 yılBilmem üzgün değil gibisin. Soğumuş gibisin. Koyverdi derken?
Cevap sahibi+1 yılÜzgün degilim. Çünkü tercihimi yaptim. Çekiyorum. Kendimi boyle kandiriyorum. Duygusal baktigimda kahroluyorum cunku. Sogutanlar utansin.
Cevap sahibi+1 yılBakimli bir kadinsan koyverdiyi anlaman gerekir...
Soran+1 yılHmm.. napıyo bıyık mı bırakıyo
Cevap sahibi+1 yılKisisel bakimsizlik diyelim.
Soran+1 yılBöyle de zor
Cevap sahibi+1 yılGelisme var mi?
Soran+1 yılBizde yok. Sizde?
+1 yılÇocuk yapın bir yuvası olduğunu sorumlulukları oldugunu anlasin belki öyle düzelirsiniz. O çocuk sizi birbirnize baglar
05 Yorumla
Soran+1 yılBağlamaz
- +1 yıl
Nedrn?
Soran+1 yılEtrafına bak
- +1 yıl
O zaman beraber daha cok aktivite yapin ne diyim
Soran+1 yılSağol
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
+1 yılBekara boşanmak kolay diyorlar çok doğru. Biraz onu keşfedip nelerden hoşlanıyorsa o tarz bir şeyler yapabilirsin
05 Yorumla
SoranMaçtan erkek muhabbetlerinden hoşlanıyo klasik bir erkek işte
- +1 yıl
Onun hobilerini önemsedigini goster. Mesela maç günlerini takip edip meşrubatını yiyeceğini ayarlayip onun yaninda maç izleyebilirsin. İlk zamanlar pek dikkate almayacaktır ama inan bir sure sonra farkedecek
Soran+1 yılHaklısın teşekkür eder
Soran+1 yılİm. .
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılİstiyorsan eşine sen önce titre ilginizi alakası göster ne gerekiyorsa yap derim oturup beklemeyle olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da gurur yapıyorum ya
- +1 yıl
Yapma kaybedersin o senin eşin sen kadınsın kadınlığını yapmalısın erkek dışarıda sert olur belki bu şekilde davranirsan oda sana yumuşar evinde
Soran+1 yılİlgi alakamı nası göstericem sen evli misin
- +1 yıl
Gel dm den konuşalım
sevgi saygı olsun yeter. hem aşk zamanla bitiyor. aile yapınızı bozmayın. sevgi saygı olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa yaşasam da bitmiş olsa neyse. Hiç yaşamadan eksik oluyo
Soran+1 yılSevdim ben
ilginç tipler amalgamı.. alahim 100 kattan kafa üstü çakılmak istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim anladıgım sen sevgi değil ilği istiyorsun ama evliliklerde ilği olayı cok nadirdir
049 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki? Karılarına ilgi göstermek zor mu elimin altında nasılsa diye düşünüyolar dimi
- +1 yıl
Hayır bunu siz öyle düşünüyorsunuz hiç bir erkek karısına bu elimin altında hiç birşey yapmıyım diye düşünmez
- +1 yıl
İlği göstermemesinin sebebi özlem yok sevgili iken sık görüşemegiğin ve sınırlar dahilinde görüştüğün için özlem oluyor buda ilğiyi doguruyor evlilik öyle değil hergün berabersin
Soran+1 yılEe napalım ayrılalım mı
Soran+1 yılÖzlenmek için
- +1 yıl
Tabiki hayır bu şekilde devam ediceksin cok ilği istiyorsan ayrılıcan ya da ayrılmadan bir sevgili bulucan ayrılmadan bulmanı tavsiye etmem
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmam zaten. Heyecan istiyorum eşimde bana karşı bana baktıgında gözlerinin içi gülsün istiyorum
- +1 yıl
Onu unut evlilikte öyle birşey yok
Soran+1 yıl:) neden ki
- +1 yıl
Peki sence niye olabilir
Soran+1 yılBilmem diyen sensin erkek olan sensin
- +1 yıl
Belki eşin senden memnun değil?
- +1 yıl
Ben olsam bu saatte eşimi yanımda isterim
Soran+1 yılYanımda derken? Hangi anlamda istiycek
Her konuda benden memnun değildir zaten- +1 yıl
Peki niye senden memnun değil niye böyle düşünüyorsun?
- +1 yıl
Muhtemelen bu saatte eşin uyuyor ben olsam eşimle uyumak isterdim yanlız yattıktan sonra evliliğin ne anlamı var
Soran+1 yılHer şeyi büyüttüğümü düşünüyo. Büyütüp ona çatıyorum işte
- +1 yıl
Sen calışıyormusun?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Peki bir işe girmek istermisin eşinle konuş bir işe başla o zaman cogu şey hallolur
Soran+1 yıl:)) düşünüyorum. Hallolmaz ben görmem sadece
- +1 yıl
Neyi görmezsin onu anlamadım
Soran+1 yılBatmaz yani bana
- +1 yıl
Ben görmem sadece demiştin neyi görmezsin diye sordum sen ise batmaz bana diyorsun senin uykun gelmiş belli
Soran+1 yılYa ilgisizliğini görmem işte bana batmaz anlamayan sensin
- +1 yıl
Vallaha senin uykun gelmiş hem ilği istiyorsun istediğin ilğiyi göremiyeceğini biliyorsun ve umursamıyorsun çok acayip seni tanımak isterdim bu nasıl bir kafa
Soran+1 yıl:))) işe girince bana batmamış olcak ilgisizliği. Umursamadığımı kim söyledi
- +1 yıl
Yaş kaç?
Soran+1 yıl24. .
- +1 yıl
Genç bir kardeşimsin şaka bir yana sana bir iki ufak ama önemli tavsiyeler veriyim
- +1 yıl
Sende var ya da yok bilmiyorum
Soran+1 yılEvet ver
- +1 yıl
1 eşinin ailesine her zaman saygılı ol onların hakkında konuşma
2 eşinle asla yataga kus girme ne olursa olsun
3 yatak ayırma olayını asla yapma eşin isterse bile izin verme
4 eşini anlamaya calış onu dinle
5 bazı geceler ona süprizler yap ( cinsel anlamda )
6 en önemlisi saygılı ol
7 hiç bir şeyi buyutme sorun haline getirme - +1 yıl
Eger bunları yapabilirsen mutlu bir evliliğin olur eger yapmazsan evliliğin mutsuz olur belki ayrılırsın bile
Soran+1 yılHepsini yaparım da 7. Madde çok ütopik :((
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılHiçbir kadın yapamaz tahminimce.
Soran+1 yılErkek de hatta
- +1 yıl
Herşeyi sorun haline getirme derken sundan bahsediyorum mesele işten geç geldi nerdesin diye sordun acıklama yaptı daha üzerine gidip olayı buyutme ya da akşam gelirken su al dedin unuttu nadıl unıtursun sen beni dinlemiyormusun niye benim söylediklerimi dikkate almıyorsun gibi buyutme
- +1 yıl
Eşin Şu an nerde
Soran+1 yılBunların lafı olmaz aramızda zaten.. ben ilgisizliğini çok büyütüyorum işte surat yapıyorum ister istemez. Yatıyo.
- +1 yıl
Peki sen ona ne kadar ilği gösteriyorsun ben olsam sana cok kızardım ben orda yatıcam sen saat 4 olmuş yanıma gelmemişsin bu normalmi o sana ilği göstermiyorsa sen ona göster belki günü çok kötü gecti sen surat yaparsan onu daha cok kendinden uzaklaştırırsın
Soran+1 yılHaklısın...
- +1 yıl
Eşin sana ilği gösterdiğinde onu gece ödüllendir sana ilği gösterdiğinde hem evin içinde hem yatakta onu mutlu edeceğini anlasın şunuda asla unutma iyi bir evlilikte yatak odası cok önemli eşini mumkun oldugu kadar memnun et
Soran+1 yılOrda memnun zaten
- +1 yıl
Orasını ben bilemem
- +1 yıl
Ben yerinde olsam şimdi giderim eşime sarılır uyurum
Soran+1 yılGidiyorum öyleyse çok sağol
- +1 yıl
Ne demek her zaman yardımcı olduysam ne mutlu bana bir sıkıntın olursa buralardayım istediğin zaman yazabilirsin iyi geceler
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. konuşarak, ayrılabilirsiniz. Veyahut bu durumu değiştirmek için çabalayabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇabalamıyo yani içinden gelmiyo sanırım
Soran+1 yılHep bunu düşünüyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfedersin ama biraz ağzına sıçmalı ve süründürmelisin o zaman akıllanır fevri olmalı kadınlar yoksa erkekler gevşiyo
013 Yorumla
Soran+1 yılİyi de nasıl? Hiç fettan değilim ayrıca eşim gururlu birisi öyle köpek olacak biri değil ki
Cevap sahibi+1 yılFazla gurur iyi değildir madem öyle sende onun sana davrandığı gibi davran anlasın hatasını herşeye evet diyorsan ondan geliyor başına bunlar
Soran+1 yılHer şeye evet demiyorum ama kendime güvenim az. Sayıp sövüyorum yine de onun gözünün içine bakıyorum uzak kalamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYufka yürekli olmak her zaman iyi değil işte biraz taş kalpli olmak lazım zaten bunun sebebi kendine güveninin az olması bir yandan. Bende öyleyim çünkü
Soran+1 yılEvet çok yufka yürekliyim. Ne yapsam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTaş kalpli görünmeye çalış soğuk ol duygularını belli etme o zaman senin yufka yüreklilik zafiyetinden yararlanamaz
Soran+1 yılSoğuk olmak da iyi olmuyo bu sefer iyice soğuyo erkekler
Cevap sahibi+1 yılBöyle kaybetmekten korkarak kendini üzmeyi bırakmalısın. bir dene bakalım neler olacak
Soran+1 yılKorkuyorum kaybetmekten
Soran+1 yılSinirli mi olcam sürekli. Garip olmaz mı ya
Cevap sahibi+1 yılSinir değil soğukkanlı olcaksın
Soran+1 yılHangi konuda
Cevap sahibi+1 yılHer konuda genel olarak sende uzak davran bakalım ne tepki verecek
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 2 senelik evliyim taktik verebilirim istersen ama özelden olur ancak
04 Yorumla
Soran+1 yılSamimi olsan burdan verirsin
Cevap sahibi+1 yılcidden samimiyim ve buradan abazalar için veremem
Soran+1 yılSağol kalsın
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin inşallah düzelirsiniz
+1 yılNeden evlendiniz o zaman?
010 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçemedim
- +1 yıl
Yabancı gibi değil misiniz birbirinize 😕
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKısmen yani
- +1 yıl
Sadece beğeniyle evlenmez ki bir insan, seviyordur ama o da senden görmeyi bekliyordur belki? Ya da sevgisini dile getirmeyi sevmiyordu?
Soran+1 yılO da benden bekliyo ama kadınlar ilgisiz kalınca nasıl oluyo bilirsin
- +1 yıl
Evet bilirim de sen ona bir adım at, bakalım onda sana karşı bir adım atacak mı, atmazsa zaten açık açık konuş kendisiyle
Soran+1 yılAtıyo ama işte.. ben onun içinden gelsin istiyorum öyle daha güzel oluyo
- +1 yıl
O zaman sen ilgisiz davran biraz kendini geri çek öyle işe yarar belki
Soran+1 yılO zaman da hosnut olmuyo
2 yılda başkasına nasıl gözün kaymadı hayret :o
00 Yorumla
+1 yıl2 yıldır aşık olamadı mı 😂😂😂
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben hissetmiyorum
- +1 yıl
Ne yapıyor ki? Sevdiğini felan söylemiyor mu
Soran+1 yılSöylemiyo :( sorunca seviyorum diyo.
- +1 yıl
Tamam şimdi anladım sizin sorunu. Sevgisini dile getirmeyi pek sevmez bazı erkekler. Eşin de öyle biri. Zaten seni sevmese halen evli kalır mıydı. Ona söyle sevgini dile getirmeni istiyorum duymak istiyorum de.
Soran+1 yılSöylüyorum ki. Hak veriyo seni seviyorum bilmiyo musun diye ama sürekliliği sağlayamıyo. Çok üzgünüm.
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Boş yere üzülme Allah başka dert vermesin
Soran+1 yılBoş yere değil
- +1 yıl
Seni aldatsın da gör. Rahatlık huzur batıyor saba
Soran+1 yılNiye böyle bişi dedin?
+1 yılSevmeden evlenmenin bedeli bu
00 Yorumla
+1 yılSevmissindir sevmesen neden evlenesin ki kanki
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmek değil mesele
- +1 yıl
Mesele ne? Ne guzel yuva kurmussunuz iste. Sen nasil davraniyorsun iltifat ediyor musun
Soran+1 yılYok gurur yapıyorum
nerden cikardn onu yüreğine mi girdn
05 Yorumla
SoranHissediyorum
Soran+1 yılAşk
Madem aşık değil evlenmiyeydin
04 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçemedim
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle başlamışsınız böyle gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılalan almış satan satmış sende çok şey istiyon be
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa çıkın bu kafalardan. Biraz akıllı olun. Evliliği cennete çevirmek sizin elizde
- +1 yıl
nasıl yani
+1 yılBen mutlu ederim seni :)
025 Yorumla
Soran+1 yılEşimden istiyorum beb
- +1 yıl
Esin sewmiyor demekki
Soran+1 yılSeviyo da. Az seviyo sanırım
- +1 yıl
lgilenemeyen bir es sanırım
Soran+1 yılEvet ilgisiz
- +1 yıl
Her konudami
Soran+1 yılHayır aşk konusunda sadece
- +1 yıl
Yatak?
Soran+1 yılİlgili hiçbir sorun yok
- +1 yıl
Duygusal bir hissimi yok sana karsi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne kadarlik ewlisiniz ki
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
Daha yeni sayilirsiniz.. biraz zamana birak bnce
Soran+1 yıl:( başta olmuyosa sora nasıl olcak
- +1 yıl
Üzülme o kadar senin burcun ne esinin burcu ne
Soran+1 yılBalık koç
Soran+1 yılTahmin et hangisi benim
- +1 yıl
Sen baliksin esin koc
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Tabiatiniz cok ters bea
Soran+1 yıl:( malesef
- +1 yıl
Aslinda dogru olmayan bir ewlilik yapmissiz.. we zit kutuplar oldugunuz icin birbirinizi cekiyorsunuz.. sizde ask yok tutku war.. atesle suyun askini bir dinle tawsiye ederim
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Sende saol kuzucuk
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıl içinde hicmi olmadı Ask
014 Yorumla
Soran+1 yılBen hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılO çokmu uzak davranıyor sana
Soran+1 yılDuygusal anlamda çok uzak
Cevap sahibi+1 yılSadece yakınlık cinsel anlamda galiba
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOda çok kötü olur insan duygusal bir yakınlık hissetmeden cinsel yakınlık insana işkence gelir
Soran+1 yılİşkence gelmiyo ben ordan alıyorum duygusal ihtiyacımı işte
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım peki sadece cinsellik üzerine kurulu o zaman
Soran+1 yılGaliba
Cevap sahibi+1 yılPeki hiç başkasıyla düşündünmü
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarmisin rica etsem
Cevap sahibi+1 yılNasıl olduğunu anlatayim
Cevap sahibi+1 yılKayboldun
Gercekden isin zor ya
00 Yorumla
+1 yılbeynim yandii Şu an
00 Yorumlayanlış evlilik