Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tüm rolleri de değişmek kaydıyla kadın egemenliğini destekliyorum. Şu an erkeklerin yaptıkları tüm işleri kadınlar, kadınların yaptığı tüm işleri erkekler yapsın. Mesela gitsin yüzük alsın diz çöküp evlilik teklifi yapsın. Bizde sokaklarda bağıralım biz erkeğiz bize bağıramazsınız, kendi vücudum kendi kararım :D Ev erkeği olalım abicim fena mı
21 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyi fikir. 🤣
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görücü usulü çok saçma birşey ya; bir kaç kere arkadaşlarım aracılığıyla, birkaç kere de ailem aracılığıyla bana, bu konudaki benle ilgili çevreden gelen talepler doğrultusunda teklifler iletildi fakat şiddetle karşı çıktım, hiçbiri ile görüşmedim. Israrla bana -sanki asıl önemli olan şeyler bunlarmış gibi- maddi durumlarını, fiziksel görünüşlerini vs çok övdükleri insanları hiç merak etmedim, hiçbiri ile konuşmadım, tanışmadım, kabul etmedim... Bir kere, kendi başına birini bulamayıp da çevresinin seçtiği kişiye olur gözüyle bakan insan net vizyonsuzdur, kendi hayatında başrol olması gerekirken yardımcı roldedir.
Evlilik çok riskli ve ciddi bir müessese, yeterince tanımadığı insanla ne kadar uyuşacağını bilmeden evlenecek kadar büyük aptallık yapabilenlere de hayret ediyorum. Umarım kimse, sevmediği ve yeterince tanımadığı birileriyle evlenmek zorunda kalmaz, herkes gönlündekine sahip olur.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKahveyi damat bey yapacaksa neden olmasın?
Köpüksüzse almam ama. Damat dediğin becerisini kahvesinde gösterecek.82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ettim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Gelsinler ya eğlenceli olurdu annem vermez beni kimseye daha kendime bakamıyorum elin kızını benden daha çok düşünür o konuda. d
53 Yorumla- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
65Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Telli duvaklı damat olursunuz artık. :)
132 Yorumla- +1 yıl
Oluruz, ne olacak abla ya 🤣👍
- +1 yıl
😂 😂 😂 😂, gözümün önünde canlandım birden,, aman yaaa😳😅
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu tip şeyler Osmanlı döneminde ve peygamder efendimiz sav döneminde oluyordu.. kız babaları, iyi ahlaklı bir damat adayı gördüklerinde, gerçekten bunu yapıyorlardı..
20 Yorumla
+1 yılE yok artık 😅 Erkeğin zaten nazlısı hiç çekilmiyor. Düşünsene; eve gidiceksin, ev halkının hepsi naz yapıyor filan. Kayınvalide başlar söylenmeye ben oğlumu çöp attırmaya bile çıkarmam, sen oğluma bakabilecek misin filan diye 😹 Ay valla yıldım, hiç uğraşamam 😌
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yıl
Bizde olmaz o 😅😅 toplum olarak hazır değiliz
11 Yorumla- +1 yıl
Hazırlarız abla ne olacak? 🤣 bence bu ülkeye feminizm gelmeli ki feminazi ve kadın düşmanları ortadan kaybolsun. Bence toplum olarak değisme zamanı geldi.
+1 yılGörücü işi bana göre değil , gece odasına girer kaçırırım erkeğimi :D
43 Yorumla- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
Seninle gelmeme ihtimaline karşı yanında tüfekle git. "Ya benimsin ya kara toprağın" de. Kesin gelir. :)
- +1 yıl
ona gerek yok birkaç damla eter yeterli :D
+1 yılBildiğim kadarıyla Hindistan'da kızlar erkekleri istiyor ve başlık parası veriyor. Seni oraya gönderelim.😂
15 Yorumla- +1 yıl
Olmaz, ben burdan başka yerde yapamam. Hindistanı buraya getirelim🤣
- +1 yıl
Peki, gidersem sana Hintli bir eş bulup getireceğim.😂
- +1 yıl
Hinli eşe gerek yok aslında burada da kızları görücüye alıştırsak fena olmaz 😃👍
- +1 yıl
Zor.
- +1 yıl
Zamanla olur belki, avrupa nasıl ortağ çağ kafasından çıktıysa bizde bazı şeyleri başarabiliriz.
+1 yılBu zamanda artık böyle zaten, erkekler naz evi oldu mubarek
21 Yorumla- +1 yıl
Prensler gibiydim ben baba evinde. Eşim bana iyi bakmalı. Annem de iyi bakardı çünkü 🤣👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oldu olacak düğünden sonra beni kucaklayıp taşısın eve...
21 Yorumla- +1 yıl
Eli maşalı bir kadın ise neden olmasın abi?
+1 yıl@Sosyetic_SheqiiL
Gelsene bize annemden iste beni bak iyi Türk kahvesi yaparım bol köpüklü 😂Yalnız annem sakalı sevmez uyarmış olayım 🤪217 Yorumla- +1 yıl
Hahah yok artık ya 😃 hayatta öyle birşey yapmam
- +1 yıl
hadi be? 😂
- +1 yıl
Ne yani erkek istemeye mi gidecez yok daha neler, yeni yeni adetler
- +1 yıl
yıl 2021🥺😞
- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 😂
- +1 yıl
İsterse 2054 olsun, ben yine aynı kafa 😃
- +1 yıl
anaerkil bir toplum olsak keşke, ne uğraşacağım o zaman 😂gerçi istemeye gitmedik hiç, aday yok bu gidişle de olmaz zaten 😅 😂
- +1 yıl
hem beni ne müğendisler doktorlar istedi de... vermedim😑🤪
- +1 yıl
Çok seçici olabilir misin acaba?
- +1 yıl
yok ondan değil kuzu, 15 yıl 7/24 turizm sektöründe rehberlik yaptım vaktim olmadı, 3 yabancı dil var yaşadığım yer küçük olduğu için hemen "hmmm, senin her limanda bir sevgilin vardır" düşüncelerinden dolayı ve çoğu 2-3 kelime İngilizce bilen haftadan haftaya "sevgili" değiştirdikleri için öyle bir çamur bulaştı üzerime.. Tamam çoğu rehber vakit ayırıyor çünkü işlerini ekiyorlar onlar için eğlence, e ben alnımın hakkıyla çalıştım gel gör ki sap kaldık. Bu sefer sezon bitiyor işsiz kalıyorsun e Alanya boş yaz dışında, zaten işin yok ama vaktin var.. Ee napim? İsyanım bu işte😂
- +1 yıl
dolmuşum be😅E, haksız mıyım ama?
- +1 yıl
Çok haklısın 😃 şu an çok pis hak verdim sana. Bu da bekar arkadaşlara ibret olsun 😃
- +1 yıl
çok pis olmasın 😅Yaa iyilerden adam olmuyor öyle diyeyim. Evet iyiyim övünmem ama sevmem öyle şeyi. İyi insan olmak övünülecek bir şey olmamalı bence
- +1 yıl
iyi reklam yaptım yalnız haaa🤔
- +1 yıl
Övündün ama şu an 😅
- +1 yıl
40 yılda 1 amaaan, olsun o kadar 😂millet neler yapıyor dikkatlerini ben mi çekeceğim? 😂
- +1 yıl
bi takibe al da mesaj atayım off😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılFena olmazdı ya bence bu fikir tabuları yıkmamız lazım kral 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen yıkalım gitsin tabuları abi 😃👍
+1 yılTam olmasa da kızların anneleri komşularla ve yalnız gelip sordukları oluyor. Sorular öylesine sorulmuyor 😉
Arada bir kızlarını getirip tanıştırmaya çalışıyor anneler 😄
Başıma birkaç defa geldi.10 Yorumla
+1 yılBirde şöyle geç arkanı dön istersen bişey denicem 😂 Beyler geleneklerimizi bozmayalım beeyleeer 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aman bozulsun çoğu saçma ve gereksiz.
Bilmiyorum biraz gereksiz göründü bana. Alışılmış çoğu şeye tepkiliyken bu kadar aksinin olmasını istemem. Damat tarafının g*tü kalkar. 😅 Şu şekilde yoklayanlar bazen oluyor. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Anneme okul, askerlik durumlarımın nasıl olduğunu, sevgilim olup olmadığını, bizimkileri bir tanıştırsak mı diye soranlar... 😬 Ve hoşuma gitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBence direkt görücü ve isteme gibi şeyler olmasın abi ya trde evlenmek bürokrasiye takılmakla aynı şey, insanın evlenesi varsa da kaçar vallahi
20 Yorumlaşü "almak" "vermek" işleri kadar rezil bir şey görmedim
30 Yorumla
+1 yılZaten isteme olayı komple zırva bunu kim çıkardıysa
30 Yorumla
+1 yılGeleneklerimiz o kadar yerinde ve güzel ki değiştirmemekte fayda var erkeklerin gelmesi daha hoş kızın gidip erkeği istemesi yakışıksız kalıyor biraz
10 YorumlaDüşündüm de hiç fena olmazdı.. 😅😂
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, abi ya gelsin beni istesin. Helalim ol desin. Biraz bizim de gururumuz okşansın. 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten çoğunlukla kızlar erkekle tanışırken iş atıyor veya kız hoşlandığını söylüyor. Bunlar normal geliyorsa bence istemeye de gidilebilir yani.
10 Yorumla Hiç fena fikir değil kakzjehsnshsjansjs elinde tepsiyle utangaç ve mağrur mağrur kahve dolastıran bir erkek mi 😀 var bı hayalimiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılHiç fena değil o zaman kız tarafının evinde olan stres, telaş ve dip köşe temizliği erkek tarafı çeker bu kız tarafının işine gelir🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao🦇🍀🎈🌸
Olabilir vermezlerse anons eder evlerinin önünde evlilik teklifi ederim.40 Yorumla
+1 yılOha çok mantıklı lan 😂😂 Damat beye duyrulur kahve bol köpüklü ve tuzlu olsun 😂
20 Yorumla
+1 yılevet bence çok hoş olur. kesinlikle normalleştirelim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBana görücüye gelsin birisi ya bekliyorum kaç yıldır😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
hahaha benide nedimen yap düğününde
- +1 yıl
yıkıldım şimdi bak Çinde var ya nedimelere taciz ediyorlarmış ve bu gelenekmiş:)
- +1 yıl
@linkerboy1991 ' la kültür saati😄
Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Vallaa o kişilerin dişil ve eril enerjilerini kontrol etmek lazım o zaman 😂
20 Yorumla
+1 yılGörücülerimi bekliyorum gelip beni babamdan isteyin 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kızını becerecek erkegin ayağına gidip isteyecek babaya da ne denir bilmiyorum.
10 YorumlaKeşke olsaydı evde kalmazdı kimse bence züpperr olurdu ya🤩
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Türkiye babaerkildir olmaz ama fena bir fikirde değil yani
10 Yorumla
+1 yılOlur bence neden olmasın. Tuzlu kahve içmeye kim ama görüp gelelim
11 Yorumla- +1 yıl
Ay neden düzenleyemiyorum bu yorumlar 🙄 tuzlu kahve içmeyelim ama demek istemiştim 🤷🏽♀️
Olabilir bence mantıklı sonuçta kadınlarında erkeklere açıldığı dünyada yaşıyoruz
10 YorumlaBöyle görücü usulü isteme olayını kökten bitirseler :D masraflı yazıktır iki tarafa da :D
10 Yorumla
+1 yılBizde gorucu olmadi hic esim tuttu elimden bu kizla evlencem dedi evlendik
10 YorumlaBasacan kahveye isotu gerisini kız düşünsün 😄😄😄 İlahi adalrt 😄😄😄
10 Yorumla
+1 yılValla özellikle şu durumumda ona çok ihtiyacım var 😂
10 Yorumla
+1 yılTuzlu kahve falan da yapmaya kalkışırsa erkekler 😂
10 Yorumla
+1 yılAdetlere, gelenek ve göreneklere karşıyım ama isterse gider babasından isterim 😐 onu mu kırıcam
10 YorumlaBen gitsem akrabalarım 100 yıl yemezz içmez dedikodumu yapar
10 Yorumla
+1 yılÇok eskiden kızlarin ailesi görücüye gidermiş zaten
10 Yorumla
+1 yılyok daha neler sen hiç prensi kurtarmaya giden prenses gördün mü buda ona benzer yani şimdi sen bize diyosun ki prenses beni gelip kurtarsın 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bir şey olmaz, bizim aşkımız herkese örnek olur. Birde beni kucağında taşısın tamamdır. 🤣👍
+1 yılheee oldu, birde hediyeyle gelseler pahallı saatler telefonlar felan 🤣 Nasıl gülüyorum 🤣
10 Yorumla
+1 yılBu devirde görücü usulü mu kaldı , erkekler de pek ala görücü usulü olmadan evlenebilir xd
113 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü demiyor zaten, kız istemeden bahsediyor.
- +1 yıl
Soruda görücüye gitmeli mi demiyor mu
- +1 yıl
Ikisi farklı şey. Görücü usulü ailelerin aracılığıyla tanıştırmak demek, burada kız istenilmesinden bahsediyor🤦🏻♀️
- +1 yıl
Teşekkür ederim şimdi anladım xd
- +1 yıl
Yalniz burada erkek istenilmesinden bahsediyor
- +1 yıl
E knk hani diyor ya kızlar istenir normalde, 'erkekler istense nolur sence, öyle bi şey olabilir mi?' diye sormuş.
- +1 yıl
Şu an mat hocam gibi hissettim anlatırdı da anlamazdım, kötü bi hismiş
- +1 yıl
Ya farkındayım zaten bide troll bir yorum yaptım ben zaten durum nasıl buraya geldi anlamış değilim hahahah
- +1 yıl
Açıklama çalıştım bide, insaf
- +1 yıl
Açıklamaya
- +1 yıl
Sizi iyi niyetinizden ve cabanizdan dolayı kutluyorum 👏
- +1 yıl
Teşekkürler, öğretmen (Allah korusun) sabrı var bende 💪🏼
- +1 yıl
Maşallah 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAracı yollasalar biz de ona göre istemeye gideriz.
Bana istenmeye gelinsin istemem🙂10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhajajajaj hayır yaa cok komik olurdu düşünemiyorum.
Bir kadının elinde çiçek cikolotayla jakaksk
Düşünmesi bile komedi10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabasından istemek biraz... kkskxkxksldkdlxksld Gözüm kör olmuşçasına aşık olmam lazım heralde o zaman oğlunuzu bana verin falan xlsmxls
Olmaz.10 Yorumla
+1 yılgelsinler tabi..
herşeyi bizden beklemesinler :)10 Yorumla
+1 yılErkekler kendi isteyip by kadar grass grip evlendigi hale kiymet bilmiyor, bi de bu sekilde olursa hic kiymet vermezler
30 Yorumla
+1 yılBen gitmek isterdim elimde çiçek ve çikolatayla.
36 Yorumla- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Git tabi, aloe vermezse kaçır helalini. 🤣 bohçasını alsın sana gelsin damat.
- +1 yıl
@tozluyoll25 abilerimi yolluyorum sana
- +1 yıl
Oyun bozanlık yapma Sen geleceksin
- +1 yıl
@Tozluyoll25 ben gelmem olm akıllı ol benim sülale geniş bir bakmışsın yanlışlıkla bir depodasın. Fake falansın diye bulamayız sanma.
- +1 yıl
@Tozluyoll25 abi sakin ol mafya değilim lxjfsdfk korkma tamam çok çok büyü yaparım. Bu arada alakasız bir yorum yazmışsın çok alındım çok gücendim kınıyorum seni.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAday bulursam yapayım😂
10 Yorumla
+1 yılBen gideyim bu yaz adresi alimde🤣
22 Yorumla- +1 yıl
Aman git git helalini uyar, sen onu alana kadar başkasına bakmasın. 🤣👍
- +1 yıl
Alırsa altın bıçakla deşerim sözüm var🤣
Ben açıkçası linç edilmekten korksam da söyleyeceğim. Bu kız alma muhabbeti canımı çok sıkıyor. Kızlar mal falan değil biz de insanız.
10 Yorumla
+1 yılYapılabilir. Biz zaten ailecek damat almaya karar verdik. Bizle yaşayacak felan 😂😂 Bu şekilde düşününce biz istesek daha iyi
16 Yorumla- +1 yıl
Iç guveysi arıyorsanız ben gelebilirim 😆😅
- +1 yıl
Babada içgüveysi arayan biri lazımdı da
- +1 yıl
Tanışalım anlaşırsak gelirim damat olmaya 😅
- +1 yıl
Evet ic guveysi arıyoruz da senin de taş büyükmüş be abicim fyzugzf
- +1 yıl
Başka yerlerimde büyüktür 😊 doyururum seni her gece 🌹🌹❤️
Senin yasinda kucuk 10 tane de adana burmasi iste.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen çıtırım daha 🤣
Gidebilse iyi olurdu. Sonuçta onların da beğendikleri oluyor. Kişinin gelmesini beklemek yerine gidebilmeleri özgürlüktür.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelsin başlık parası ister babam
11 Yorumla- +1 yıl
🤣
+1 yılBen görücü işine tümden karşıyım. Erkek de yapmasın kız da
20 YorumlaOlur ya misafirle uğramamış olurum temizlik kahve ikram yorucu şeyler 😅
10 Yorumla
+1 yılKadın erkek eşitliğini savunanlardan olmadığım için aşırı saçma geldi bana
10 Yorumla
+1 yılAynen Bence mutlaka gidilmeli neden hep erkek tarafı Ben de bunu anlamış değilim
10 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem