Ben üni okuyorum sevgilim fabrıkada calısıyor. Ya üni oku ya da ayrılalım dedim , üni okumak istemedi ayrıldık sizce iyi mi yaptım siz olsanız napardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen yıllarca atama bekler durursun oda fabrikada yükselir senin üç katın maaş alır hayatın birde bu yönü var.
Ha şöyle teklif etsen belki kalbini kırmadan halledebilirdin açıktan okuyarak işine devam edebilirdi.01 Yorumla
Soran+1 yılDedim de kabul etmedi
En İyi Cevaplar
atanmadan havalara girmişsin ya :D eğer bir insanın hayatında var olmasının sebebi mesleği, maddi durumu ise umarım iyi biri çıkar karşına yoksa sevgiyle değil güç ile mutlu olmaya gayret edersiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılYuzde 80 ayni olmalisiniz
Iyi birisi degilse
Ugrasma birak gitsin00 YorumlaBence mantıksız çok gururu kırılmıştır sen ondan ayrılıp senin seviyende biriyle beraber olsan belki karakteri iyi olmicak seni üzecek birde böyle düşünsen?
00 YorumlaGerçekten nasıl mutlu olmayı planlıyorsunuz böyle anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen elektrikçiyim sevgilim doktor çokta mutluyuz yaa çok yanlış düşünüyorsun sen bu kafayla en fazla öğretmenlikte kalırsın yükselemessin
12 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücret mi alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok almıyorum neden
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynı haraketi bi erkek yapsa linç edersiniz
20 Yorumla
+1 yılBAzı şeylerde denklik gerekiyor kim ne derse desin
099 Yorumla- +1 yıl
Sanki biri fabrikatör biri atanamamış mezun. Tövbe tövbe
- +1 yıl
Şuanda öğretmen olmakta zor ve yorucu kim ne derse desin ülke şartlarıda belli hayalperest olmanın alemi yok öğretmenliği küçümseyen insanlar o yüzden şaşalı gelmiyor olabilir
- +1 yıl
Bak, statü farkının önemli bir hale gelmesi için arada baya fark olması lazım. Maaş olarak yakın, statü olarak farklı ama denk gibiyken bu kadar da şapmamak lazım. Hem özelde yükselme imkanın var. İlk başta kadın belki düşünür bu konuları. Kocasına sadakatini gösterir. Erkek de çalışır ve yükselince erkek kadına sadakatini gösterir
- +1 yıl
Kpss zor bir sınav mezun çok alım az açıklama yapmak bile saçma aslında bunu herkes biliyor öğretmenlerin nesi aç maaşı diyorsan kimse maaşından memnun değil herkes yoruluyor emeğinin karşılığını göremediğini söylüyor doktora sorsan oda öyle ama insanımız acınası durumda şu an öğretmenlerin atanamamasıda insanların üstüne kalıyor başarısız ilan ediliyor demek
- +1 yıl
Kız kendi kararını vermiş zaten benim görüşümde bu yönde işçi ile öğretmenliğide kimse yakın tutmaz diye düşünüyorum mesleğin saygınlığı baya azalmış
- +1 yıl
Büyük ihtimalle mezun olalı baya oldu sizin ozaman ki öğretmenleri bilemem fakat şimdiki öğretmenler cok rahatlar aralarinda cok fazla fark olsaydi hak verebilirdim fabrikada çalışıp yükselen 2 3 yıl çalışıp araba alan arkadaşım var ve öğretmenlikten dahada fazla kazanıyor demek istediğim mezun olana kadar atanana kadar zaten sevgilisi çoktan yükselmiş olurdu
Saçma olan şey madem adam fabrikada çalışıyor neden sevgili oldu ki? - +1 yıl
Neyse boşverin. Çünkü bu sebepten ayrılık varsa zaten o ilişkiden bi cacık olmaz gibime geliyor.
- +1 yıl
Herkese de saygı duyalım. NOKTA
- +1 yıl
İkinci üniversitemi okuyorum bazı olaylardan dolayı birçok öğretmen fabrikada işçi oldu bunu herkes biliyor insan hangi şarta mecbursa alışır bunu hayatımda çok iyi gördüm ve yaşadım hayatın bazı gerçekleri var bunları arkada bırakamam fabrikada işçi diye küçümsediği kişiyle çıkması evet baştan mantıksız ama ilerisine götürmemek içinde bıraktıysa haklı derim en azından açıktan bölüm okuyabilir denk olmak için bu zamanda böyle şeyler statü göstergesi
- +1 yıl
Git kendine göre birini bul o zaman napıyım kardeşim
- +1 yıl
İyide kimse birisi için üniversite okumak zorunda değil kız zaten başta bunu kabullenerek ilişkiye başlamış öğretmen olmak icin daha fazla emek va evet kendiniz diyorsunuz öğretmenler fabrikaya girdi diye Aralarında uçurum farkı yok benim arkadaşım Avukat eşi tornacı ve çok yaklaşık maasta alınıyor demek istediğim şu ki Avukatın işini işçi yapamaz işcinin isinide avukat yapamaz kolay gördüğünüz size göre saygınlığı az olan işlerin cok fazla karışık işleri var küçük bir elektrikli testerede bile 100 lerde organizma parçaları vardır ve bunu ezberlemek gerekir.
- +1 yıl
Öğretmenlikten ihraç olup fabrikaya girenleri kastetmiştim😊
- +1 yıl
Ben işçileri asla küçümsemem ama fikrim bu yönde zor olduğunu bende anlıyorum okumak zorunda değilse kızda bırakmış kendisi okuyan birini istiyormuş demekki bende öyle düşünüyorum okumamış insanlarda iyi para kazanabiliyor ama burdaki tek dert para değil zaten
- +1 yıl
Öğretmenler dayanamaz demişsiniz o yüzden dedim demekki başa gelen çekiliyormuş yani herkes her şarta alışır mecbur kalırsa
- +1 yıl
Statüden bahsetmiştim sanırım insan içinde beliren saygınlık farklı
- +1 yıl
Arkasında olun veya olmayın birçok kişi yapıyor şu an sizin fikriniz bişey değiştirmez
- +1 yıl
Komik olan sen ve fikirlerin istediğin kadar küçümse insanlar oraya kolay gelmiyor bu kadar acı duyman niye onu anlayamadım
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş ve ben demekli aynı fikirdeymişiz sürekli fikirlerimi çürütmeye çalıştın herkes aynı düşünmek zorunda da değil benim fikrim ve hayatım herkesin kriterleri ayrı
- +1 yıl
Derdin belli oldu öğretmenlerin derdi kolay sanıyorsun bi mesleğe hakaret edecek kadat saygısızsın işte bu yüzden fark olmalı aşağılık kompleksi var maalesef çok şükür bende öğretmen çocuğuyum son yıllarda şımartılan çocuklarla öğretmenlik o kadarda kolay bir hal almadı
- +1 yıl
Ben emek vermiş okumuşum o zaman karşımdakide okusun
- +1 yıl
Şöylede bir durum var türkiyede bakıyorum zengin iş adamlarının çoğu çalışarak okuyarak değil çalışarak gelmişler o konumlara kimin ne olacağını bilemezsin he şöyle bir durum var öğretmen masa başı iş yapıyor diğer adamlar fiziki çalışıyor ne oluyor ticareti öğrenmeye çalışıyor sonrada Allah yürü ya kulum diyo
- +1 yıl
@Maviş5834 demekki insanları anlayamıyorsunuz hemen sonunda rengini belli etti hakaret ederek
- +1 yıl
Rızıkta varsa herşey olur zengin fakir demedim okusun en azından diyorum benim için önemli
- +1 yıl
Herkes okuyacak demiyorum ama bak arkadaşla yorumlarımızı okumuşsun demi öğretmen ne yapıyor sanki diyor algısı bu kadar kapalı fabrikadaki işçide öğretmen karısıma veya okuyana sen naptınki sanki yorulmuyosun diyecek kimse kimseyi anlama derdinde değil illaki okumayan kızlarda var veya bunu takmayan
- +1 yıl
Öğretmenler bana saygılı davransaydı emin olun bende saygılı olurdum ben size öğretmenlik kolay demedim ama işçilere dahada saygı duyarim bunu dedim zaten ki işçilere aşağılık kompleksi var diyemezsin öğretmen kızı olmuşsunuz fakat saygı duymadan saygı bekliyorsunuz iyi ironi
- +1 yıl
Benim babamda okurken dedemle boyacılık yapmış ticaret yapmış sanayide çarşıda çalışmış boş beleş insanlar değiliz
- +1 yıl
Aşağılık kompleksi senin kendini aşağılık görüp başkasına hakaret etmen saygı duyulacak bi karakter değilsin kusura bakma istersende bak
- +1 yıl
Duymazsan duyma maaşını alan alır işini yapanda öyle acın büyük
- +1 yıl
Evet kültürlü bir ailenin kızıyım anladığın için teşekkür ediyorum herşeyi sen dediğin için yazmadım arkadaşla konuşuyordum
- +1 yıl
İyi oku o zaman
- +1 yıl
Seni okutan öğretmenlerin
- +1 yıl
Kültür seviyesi ölçüyorsun mesleğin bu demekki 😂
- +1 yıl
Öğretmenlik zaten sadece maaşa bakacaksan yapılacak bir iş değil babamın kaç kişinin hayatını değiştirdiğini biliyorum iyi bir öğretmen hayat kurtarır ve bundan mutlu olur
- +1 yıl
Random atan birini fazla ciddiye alamıyorum ergen oldukları kesin oluyor acını öğretmenlerden çıkarma ders almayı bilseydin öğretmenlerin sanada bişeyler öğretebilirdi veya insanları anlayabilirdin
- +1 yıl
Doğru ailem kültürlüdür seninde annen kültürlüymüşya 😂
- +1 yıl
Ha birde ilerleyen yıllarda öğretmenlerin maaşına değişiyor düz dört bin değil çok şükür dört çocuk okuttu babam
- +1 yıl
Olabilir bişey diyemem herkesin görüşü farklı
- +1 yıl
Herkes her şarta alışıyor senin üstünlüğün ne sanki sende benim yaptıklarımı yap
- +1 yıl
Öğretmenliğe atıp tutuyorsunya sabahtan beri
- +1 yıl
Sana demedim onu canım saygısı olana saygım sonsuz
- +1 yıl
G.. boklu öğretmen diyende bendin evet haklısın insan dediğini inkar etmez 14 yaşında istanbulla cebelleşmiş yenmiş savaşçı beyin
- +1 yıl
Acını başka insanlardan çıkaema yorumuma atlamak zorunda değildin
- +1 yıl
Rızıktan yana şüphem yok zaten
- +1 yıl
Konu fikrime yapılan saygısızlık birde öğretmenlere yapılan saygısızlık
- +1 yıl
Ne yaşadığımı bilemezsin herkes zorluktan geçer bunu anla zorluğa bile şükrederim daha zorunu görmedim diye merak etme
- +1 yıl
Fikrinize saygısızlık yapan olmadi ben sadece kendi görüşümü söyleyip şaşali bir meslek değil dedim tamam diyip gecebilirdiniz bu 2. söyleyisim her şeye bukadar havadan bakmayın ve gerçekten inanılmaz sinirimi bozdunuz yaninizda olsaydim ilk işim kolunu veya bir yerinizi kırmak olurdu iyi akşamlar.
- +1 yıl
Siz kırarken bende armut toplamazdım şaşalı değilse herkes yapsın o zaman 😂😂 insanların sinirimi bozmasını engelleyeli çok oldu yerinde olsam bu huyla herleye atlamam sende görmezden gelip geçebilirdin
- +1 yıl
Siz susmadıkça bende susmayacağım sana göre değil değdiği hayatları görmediğin içindir
- +1 yıl
En az senin kadar hayat acını başkalarından çıkarma
- +1 yıl
Benim babam derdi ki oğlum bu ülkeye başbakan da lazım bakanda lazım doktorda lazım fırıncıda lazım hamalda lazım yani uzun lafın kısası herkesin görevi farklı ve herkeste herkese saygı duymak zorunda çünkü her meslegin her gün lazım oldugunu herkes görüyor hee iyi doktorda vardır kötú doktorda iyi ekmek ustası vardır kötü usta yani her meslekte çürük elma çıkıyor
- +1 yıl
Başkasının yaptığı iş beni etkilemedikçe umrumda olmaz zaten hakaret etmem saygısızlık yapmam yapan arkadaş kendine ders çıkarsın
- +1 yıl
Sizede hayırlı akşamlar
+1 yılGönül diyorum
00 Yorumla
+1 yılSenin hayatın
00 Yorumla
+1 yılAileyi buna göre kuracaksan kurma
00 Yorumla
+1 yılKac para maas alıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücret
- +1 yıl
Peki sen kaç para maas alıyor sun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi bölüm
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılne dmemi isterdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani dengine bak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ögretmen kızın fabrıkada calısan adamla olması hakkında ne düsünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler