Sizce eski sevgilime çok ağır mı konuştum, affetmeli miyim onu?

merhaba herkese öncelikle. bundan 1 sene öncesine kadar 85 kilo 1.60 boyunda bir kızdım. o zamanki sevgilim beni kilomdan dolayı terk etmişti. iyi uzun bir ilişkimiz vardı oysa üniversite hayatımda onla. ama beni kilomdan dolayı terk etmesi hem kırdı hem hırslandırdı. kendi sağlığım ve isteklerim de devreye girince 7 ayda 31 kilo verip 54 kiloya düştüm. şu anda 53.5 54 kilo bandında devam ediyorum. dün eski sevgilim dediğim o kişi bana whatsapptan yazdı yaptıklarımdan dolayı pişmanım, senden başkasını düşünemiyorum, olamıyorum hatamı telafi edeyim yeniden ilişkimiz başlasın diye. çiçek çikolata göndermiş iş yerime. ben cevap olarak ' hayatımdan defol git, sen benim karakterime ve iç dünyama değil vücüduma aşık olan bir pislik herifsin, erkeğin o... su olsa senin vücut bulmuş halin gibi olurdu boş yapma ' diye yazdım. o anla öfkemi kustum doğru ama sonrasında içim cız etmedi değil. içimde hala ona karşı bir aşk var sanki. onunda bana karşı var mıdır duyguları samimi midir? affetmeli miyim onu? söylediklerim için özür dilemeli miyim? yeniden başlanmalı mı bu ilişkşye? fikirlerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
İş yerimin önüne gelip ağlamıştı bunu yazmayı unutmuşum. belki kafamdaki belkinin sorusu o ağlamasıdır. samimi mi sizce yaptığı? kafam çok karışık..
Sizce eski sevgilime çok ağır mı konuştum, affetmeli miyim onu?