Yazın 3 4 aylığına otelde çalışacak sevgilim garson olarak hiç mi hiç istemiyorum çalışmasını. Otellerde çalışan vs var mı bilgi verir misiniz her sey burda abartıldığı gibi mi bazıları çalışmaktan o yorgunluktan öyle şeyler akla bile gelmiyor diyor bazısı da karı kız avlar diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bak canım bence zaten güvenmiyorsan direkt ayrılın çünkü böyle ilişki olmaz iki tarafta böyle düşüne düşüne tükenir , tüketirsiniz birbirinizi, ayrıca yani neden aklı kaysın ki? eğer ilişkinizden eminseniz daha önce aldatma gibi bir şey olmamışsa -ne sana ne de başka ilişkisinde- aklı falan kaymaz , bir kere aklı kayması çol saçma bir kelime seçimi olmuş çünkğ kimsenin aklı kaymaz kendi iradesiyle aldatıp aldatmayacağına karar verir. Neyse dediğim gibi ilişkinizde zaten birbirinize güvenmiyorsanız bence bitirin demekki önceden sana güvensizlik aşılamış ya da sen güvenmekle ilgili sorun yaşıyorsun , bence seni aldatırsa çok güzel bir hatadan dönmüş olursun iyi olur ama güveniyorsan ilişkinize, ona bırak çalışsın yani
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli biriyse kaymaz ama seni sevmiyorsa ve aldatmaya meyilliyse nerde olsa kayar buna takılman saçma sonuçta iş için gidiyor. Açık saçık kızlar var diye tereddüt ediyorsan da zaten artık millet sokakta bile plajda gibi giyinerek geziyor yani takılma ama otelde oyle çok yorucu işler yok giden kız erkek herkes memnun
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim öğrencilik zamanımdaki ev ortaklarım yazları otellerde çalışırlardı. Hem iyi para kazanır, hem de otelden veya dışarıdan kısa süreli ilişki yaşayacak birçok kadınla tanışıp birşeyler yaşarlardı. Ama bunlara hiç yönelmeyen arkadaşlarından da bahsederlerdi.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fikir, zikir meselesi aslında bu. Onun aklının kaymasından daha ziyade, turistlerin çalışanlara yazıldıklarına çok şahit olmuşumdur. Birlikte olduğun insanın karakterinden eminsen hiçbir sorun olmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. şerefsiz olanın gözü çarşaflıya bile kayar..
31 Yorumla- +1 yıl
Senden başkasını görmediği için kaymaz
Kanka oteli felan bilmem. Ama truzim isi biraz farkli. Ben yillarca truzimdeydim. Tum kiyi seritlerinde antalya marmamris bodrum vs. Bu tarz yerlerde gece clublerinde barmenlik yaptim. Ve bubsure zarfinda hic ciddi iliskim olmadi yani hep fuckbudy tarzi oldu ilerisine izin vermedim. Cunku ortamimi ben biliyordum. Yani en delikanlisi bile aldatmam der yine dayanamazdi. İllaki esin ya da sevgilin seninle olucak orda birlikte kalicaktik ancak oyle. Yani ne kadar bir baska sehirde sevdigin olsada. Gece evine dondugunde bos yatakla kalmaktansa sana o goz kirpaz guzellere gonul kayiyor. Cunku bi teklifine kaliyor. birlikte cikalim mi isim su saatte bitiyor ben sana icecek ikrak ederimzaten clubdasin sikilmazsinda dedinmi kizin durmamasi icin bir sebebi kalmiyor cunku eglenmek icin orda tatilde. yani sevgilim olsa bunlari yapmam bana serefsizlik katardi bende sevgili yapmazdim asla anlimin akiyla keyfime bakardim. Ama otel dedin orda disiplin ust duzey . fazla samimi olamiyolar. otelde animasyoncuysa eger yine sikinti dostum onlarda cok icli dislilar musterilerle zaten onlarinda amaci bizimki gibi musteriyi eglendirmek. ve eglenen kadin kendini eglendiren mutlu eden erkegi her daim arzular. Eger arzulamasi icin bi engeli yoksa esi dostu sevgilisi. Olay bu iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bu aslında sevgilinizin karakterine ve size olan sadakatine bağlı. Her insanın hormonları gereği, gerekli uyarıcı etmenler olduğunda istemsiz de olsa bir şeyler düşünür. Önemli olan düşünceleri uyguluyıp uygulamadığıdır. Burada da siz sevgilinizi bizden daha iyi bileceğiniz için gözü kayar mı, aklı şaşar mı? Sorularının cevabını siz vermelisiniz. Eğer sadık biri değilse kesin çözüm ayrılmaktır. Otelde çalışmasa belki başka bir yerde çalışır sizi orada aldatır. Yani aldatacak insan ister otelde çalışsın ister hastanede çalışsın gene aldatır gene aldatır. Haa! Derseniz otelde çalışanlar aldatır mı, gecelik ilişki yaşarlar mı? Evet, yaşayanı var ama yaşamayanı da var.00 Yorumla
+1 yılBen de bizzat şiir otelinde çalışan biriyim ve düşünceni çok saçma buldum Hani hiç kimse kusura bakmasın da ne demek yani otelde çalışalım aklı kayar mı bunu kadar saçma bir soru var mı Bence Sorduğun soruya bir dönüp bir bak insanın karakteri kişiliği çalıştığı mesleğe göremeyiz geçiyormuş bir bana anlatsın gerçekten çok saçma ya bir insanın içinde varsa zaten fabrikada erkeklerin arasında çalışsa da bir yolunu bulup yapar Sen rahat olsana
21 Yorumla- +1 yıl
Şehir oteli
+1 yılSelam :)
Sevgilinize güvenmiyorsanız bence sevgilim dememelisiniz.
Güven bir ilişkinin olmazsa olmazlarından biridir.
Sırf kızlardan dolayı işine engel koyacaksanız kendinizi bir sorgulayın ben bu çocuğun ne hatasını gördüm de güvenmiyorum diye.20 YorumlaEve kapat o zaman sevgilini ve muhabbet kuşu gibi besle onu. Hayır yani yarın bir gün evlendiğinizde çalıştırmayacak mısın kıskançlıktan? Nasıl geçineceksiniz sonra? Bir sal adamı da çalışsın. Kişinin kişiliği bozuksa her yerde zamparalık yapar zaten. Her gün onu takip edemezsin sonuçta. O zaman kıskançlığın yüzünden tatile de çıkmayın, oturun evde. Birbirinize güveniniz yoksa ayrılın gitsin abi. Kimse de üzülen taraf olmaz böylelikle.
00 Yorumla
+1 yılBazı otellerin sahilinde üstsüz güneşlenen güzel turist kızlar olabiliyor. Sevgilin öyle olan kızların yanına gidip onlara bakabilir onlarla konuşabilir :D Onun haricinde kızlarla pek bir şey yapmaz diye düşünüyorum. Çalışma şartları kızların yanlarına gidip konuşmaktan daha fazlasına müsade etmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa amma abartıyorsun ya. Arada sırada senin bile bakakalacağın hemcinslerin olur, biraz öküzün trene baktığı gibi bakar gözü gönlü açılır hepsi bu. Arada sırada aganigi için gelenler olur belki, onların da partneri olur yanında kaşla göz arasında ona da verecek değil ya. Bir ihtimal yabancı turistler geliyorsa onlarla yakınlaşabilir, onlarla da ciddi bir şey düşünecek değil herhalde. Sen önce sevgiline güven, hayat zor, iş bulmak zor biraz çalışsın CV hanesi dolakoysun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ey soruyu soran gizli pembeli hemen niye eksiledin.
+1 yılBu ikinizin arasındaki güvene ve sadakate bağlı da ister istemez kayar ki. Ben kadın hâlimle çok açık bir kadın gördüğümde ya da böyle fiziği çok güzel bir kadın gördüğünde bazen benim bile gözüm kayabiliyor. Yapacak olan adam, fabrika çıkışında gene yapar karakterinde varsa da. Otel/turizm alanında çalışıyorsa ister istemez gözü kayar yani. Bir de turistler aşırı rahat biliyorsun. Türkiye'nin bazı kesimlerindekiler de aşırı rahat. Üstsüz gezen, tanga giyen çok yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok yaa ne karısı ne kızı orada elemanları sabahtan akşama kadar ve akşamdan da sabaha kadar asgari ücret maaşa günde 12 saat haftada 6 gün köle gibi çalıştırırlar işci hem madden hem de manen zaten bu tür işlere hiç yetişemez ve hiç bir kız kadın düşük maaşlı bir erkeğe ne kadar yakışıklı olursa olsun sümüklü mendilini bile atmaz artık devir böyle düşene bir tekmede onlar atarlar yaani 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 sene kadar hotellerde, garsonluk ve resepsiyonist olarak çalıştım. Kurnaz ise calisan , paraya da kıza da doyar. Çok fazla yabancı kızlarla ilişki yaşadım. Anlattığım zaman yalan sanıyorlar. Çok abartı oldum. Paraya gelince bir gece de asgari ücretin 4 te 1 i kadar para bulduğum zamanlar oldu. O paraları da eğlence yerlerinde yedim. Bir lira birikim yapamadım.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAh varmiydi aklı kaymayan vardı. Beş vakit namaz kılan çocuklar vardı. Onlar da akılları kaymasin diye işlerini biraktilar. İster istemez öyle dünyayı görünce aklın kayıyor. Kızlar seni tavliyor, senin uğraşmama gerek yok.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yapacak birisinin otel aramasına gerek yok. Önemli olan sana bu güveni veriyor mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCanını sıkmak istemem ama her şeye hazırlıklı ol her türlü ilişki meşru orada garsonlar zımbalıyor asıl😑
Yorgunluk morgunluk boş laf bir duşa bakıyor o yorgunluk işi sonra boom boom💥
Sevgilinin karakteri ile paralel bir durum10 Yorumla
+1 yılYa bende çalıştım otelde ne zannediyorsunuz siz otelleri fuhuş yeri falan mı kimse çalışanların yüzüne bile bakmıyor çoğu arap Ya da uzak doğulu oluyor otele gelenlerin zaten bütün gün ayakta ordan oraya koşuyoruz yemek molaları hariç duracak zaman olmuyor karı kız avlamaya imkanı mı olur sanıyorsun
10 Yorumla
+1 yılotele gelen kızlar senin garson sevgilini mi kaydırmaya geliyo sanki!!! otele gelenler ya zenginn erkeklerle çıkan es. kortlar veya sevgililerdir ya da varlıklı çiftlerdir!🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni net aldatır. Hiç mi iş yoktu da otel? Kandırmayalım kimseyi yabancı yok😂 O amaçla çalışıyorşar zaten otelde. Otellerde es... t bile oluyor genelde. otelin barı vb. otel turistik bir yerdeyse artık söylemiyorum bile sen düşün yani.
20 YorumlaValla karakterine bağlı. Neticede dışarda da artık oteldeki gibi aynı yani giyim kuşam bi farkı yok ki🤷🏼♀️Bu kadar takılma güveniyorsan umarım karakteri düzgün bir insandır ne diyebilirim ki
00 Yorumla
+1 yılOraya giden zengin kızların da hiç işi gücü yok garson oğlan tavlamaya gidiyorlar tatile.
İngilizce Rusça bilmiyorsa korkma.
Artık otellerin çoğunda türkten çok yabancılar var00 YorumlaSwnin olan senindir başkasına giderse hiç olmamıştır
30 Yorumla
+1 yılGüvenmediğin biriyle birlikte olmayacaksın he oldun diyelim gönder gitsin bakalım ne olacak adam tanımış okursun en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOteller zaten genel evlerin temelidir. İlk genel ev otellerden türedi 😂 Yani sen düşün aklı mı kayar. Pandolonu mu kayar. Hele ruslar geliyorsa zaten bitmiştir. Kültürlerinde hayat bugün o da bugün mantığı var.
10 Yorumla
+1 yılMüşteri olarak giderim odaya özel çağırırım beni bir yoğursun yatağın hakkını verelim 😄
213 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Hahaha😂
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bana taş olsun isterse😂
- +1 yıl
Oradada yaparım yeter ki elimin altında o olsun😂
- +1 yıl
Bilirim knk
- +1 yıl
Her tür
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Sezonluk otellerde çalışan garsonlar çok duydum hiç rahat durmuyorlarmis habire fındık kiriyorlarmis özellikle Ukrayna İngiliz rus
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsanız ayrılın, siz onun çalışmasına engel olamazsınız. "Çalışmasını hiç mi hiç istemiyorum" demeler falan. Aynı şeyi o size yapsa nolur du?
00 Yorumla
+1 yılOtelde karı kız işi illaki oluyor ve çok kolay. Mühim olan sevgiline güvenin. Yapmaz diyebiliyorsan bırak gitsin.
00 Yorumla
+1 yılKimin ne dediği değil de senin ona ne kadar güvendiğin önemli. Sen sevgilinden seni aldatmasını bekliyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsadece aklı kayarsa sıkıntı olmaz bence :D ahahah onun dışında oteller için yazılanlar dogru fazlası var eksigi yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. oooo, oteller candır. her yaz giderim, her hafta yeni biri muhakkak olur. millet zaten kafa dağıtmaya geliyor, evliler bile yazıyor, mecbur kalıp boş çevirmiyorum ;))
00 Yorumlaseviyorsa aldatmaz hem bulunmaz hint kumaşımı neden kafaya takıyorsun kızlar da onu bekliyordu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Aklını bilmem ama imkan bulduğu anda başka biz uzvu kesin kayar.
10 Yorumla
+1 yılAntalya da doğudan gelen kekolar turistleri rahatsız ediyor bunlar acilen sınır dışı edilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece gözü kayar kızlara bakar. Yaşayamaz bir şey hem yoğun çalışıyorlar hem de kızlae sevgiline mi bakıcak o kadar zengin yakışıklı dikkat çekici erkekler varken neden otel çalışanına baksınlar.
10 YorumlaYaşadığım yer turizm şehri yazın kendine hakim olanı görmek çok zor.
10 Yorumla
+1 yılHer otelde mutlaka aladamaca olur birileri birinin aklına girer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktere bagli. Bazi adamlara dişi sinek koysan düşünür bazilarina da hareme koysan yine dusunmez, yapmaz. Tamamen kisinin kendisine bagli. Sadakatine karakterine, ahlakına bagli.
00 Yorumla
+1 yılAklı kayarsa zaten seni haketmemistir
Seni seviyorsa aklı kaymaz00 Yorumla
+1 yılAklı kaymaya müsaitse her türlü kayar, ne iş yaptığı önemli değil
00 Yorumla
+1 yılSevgilinizin odak sorunuy yoksa kaymaz diyee düşünüyorumm
00 YorumlaAntalyada otelde çalışıyorum eğerki yapmak isterse başka bir kız bulması çok kolay fakat sana bağlıysa isterse önünde 1000 adet kız olsun yine yapmaz
00 Yorumla
+1 yılCalisacagi otele göre degisiklilik gösterir ama şu cok net ahlâk konusunda hassasiyeti azalacaktir.
00 YorumlaAklı değil başka bişeyi kayar. Aklının kayması için birinin o aklı çekmesi lazım.
00 YorumlaO kişinin karakterine bağlı sen kendisini azda olsun çözmüşsündür
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir otel olduğuna hangi bölgede olduğuna bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKaymaması mümkün mü?
O kadar çıplak kadının arasında?01 Yorumla- +1 yıl
Senden başkasını görmediği için kaymaz
+1 yılKayıcak olan akıl her şekilde kayar demekki sana bu güveni vermemiş ki şüphe duyuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çalıştım İstanbul'da ünlü bir otelde öyle şeyler eğer ki erkeğin aklında varsa her türlü yapar sen daha iyi tanıyorsun sevdiğini
10 Yorumla
+1 yılAbi ben anlamıyorum sizin erkek arkadaşlarınız Brad Pitt Leonardo DiCaprio falan mı? Her kadın sarkacak, üstüne atlayacak diye korkup duruyorsunuz. 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzik bir garson altı üstü en fazla aklı kadar korkma
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKayar
Sevgilim benimle tanışmadan önce otelde çalışıyormuş ve sürekli etrafındakiler de kendisi de kızlarla takılıyomus. Evli olanlar bile yapiyomus bunu ama umarım sevgilin böyle bir şey yapmaz💫
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılİster istemez kayar ne mallar geliyor macera yaşamak için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtele gelen misafirlerinde işi gücü senin sevgilindi zaten... büyümeden sevgili yapmayın gerçekten sıktı valla artık
02 Yorumla- +1 yıl
Belki oğlan çok yakisikli🤣
Cevap sahibi+1 yıl@turistFatma yav ne olursa olsun... garson fantezisi filmlerde oluyor kardeş.. bu arkadaşta çok film izlemiş sanırım 🤩😂😂
+1 yılOooo vala dikat et turistler baya asiliyor heleki almancilar
03 Yorumla
Soran+1 yılBende buna şaşırıyorum erkekler mi çok abartıyor herşeyi anlamıyorum neler neler yazanlar var bu yuzden kuşku düşüyor
- +1 yıl
vallaha sen sevgiline güveniyorsan aranızda bir problem yoksa ( önceden aldatma gibi yaşadığınız bir olay ya da gğvensizzlik gibi) o zaman bırak çalışsın zaten bu onun kararı sen fikir verebilirsin müdahale edemezsin aynı şekilde o da eğer ordan bir kızla yakınlaşırsa da nasık biri olduğunu tanımış olursun sevgilinin ve bir hatadan dönmül olursun üstelik şimdi çalışmasını istemezsen aldatır falan diye izin vermezsen bugğn yapmazsa yarın yapacak seneye yapıcak bunu düşünen illa ki bir gğb yapar
Götü ayrı başı ayrı, gözü ayrı sözü ayrı olacağına eminim
10 Yorumla
+1 yılCocuk sirf senin kiskanclihin yuzunden ekmek parasindan mi olsun
10 Yorumla
+1 yılAkli kayacak insanin her yerde akli kayar. Kaymayacak insanin da hicbir yerde kaymaz
10 Yorumla
+1 yılYiaa ne alaka ne alakaa xncmmx Özü sağlam olan bozulmaz bozulacak olan her türlü bozulur.
10 Yorumla
+1 yılben turist skmeyen garson çok az gördüm haberin olsun
00 Yorumlayabancı bir kadını tanıdıkdan sonra türk kadınlarından tiksinmeye başladım , umarım sevgilin benle aynı durumu yaşamaz 😂
00 YorumlaDüzgün birinin hiç bir şekilde aklı kaymaz
20 YorumlaNe kadar aptal insanlar var dahahahahahah
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri