Güzel bir söz vardır ''dervişin fikri neyse zikri de odur.'' diye bazıları oturup bunu düşünsün.
Güncelleme için özür dilerim:/
Kızlı erkekli nefes almak bile suç bu ülkede.Daha neler çıkar.Gerici zihniyetin eseri bunlar.İlla bir şeyler yaparlar gözüyle bakılıyor.Namus bekçisi olmuş herkes kendileri çok namusluymuş gibi.Türkiye de bu zihniyet hakimken kuzeninle camdan bile bakamazsın çok büyük ayıp ve suçtur der biri çıkar, taşlar bile.Ne hale geldi ülke.İnsanlar ne düşünüyorsa,içlerinden ne geçiyorsa herkes öyle zannediyorlar.Kendi içlerindeki kötülüğü başkalarının üzerine atmaya çalışıyorlar.
Yorumlar baktım aynı odada kalmanız şartmı vs vs falan denmiş saçma sapan konuşup asabımı bozuyorlar bunlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Valla kardeş böyle saçma bir durum var ülkede. Senin neler düşündüğünü az çok bende düşünüyorum fakat yorumlara bakıyorumda bir çoğu için kadın ve erkek sadece sevişmek için.
Bence gayet normal. Kusura bakma ama adamlar kuzenini paralı asker sanmıştır onun için de otele almak istemiyordur çünkü eğer kuzenin öyle olsa bu tür işlerden dolayı polisler başlarına bela olur. Evli olmayan bir erkek ve kızın aynı odada kalmasıyla ilgili bir durum yok bence.
Cevap
23Cevap
Neden çevirir anlamam ki ? O oteller akraba ve evlilere açılmış bir yer mi..
Adamlar para kazanmak için mi yapar soyadlara bakmak için mi ? Demek ki çevirdiklerine göre para tırt. Nereye gittiniz bilmiyorum fakat erkek arkadaşımla gittiğimde bir sorun oluştuğunu görmedim.
Erkek ile kadın aynı ortamda büyümezse işte bu sorunlar çıkar ortaya. Kadın gören erkeğin abazalığı. bizim toplumumuz kaldıramaz bunu. Çünkü ilk ''insan'' olmak önemlidir ama onlar bunu bilmez. Onların gözünde insan yoktur; ''kadın'' ve ''erkek'' vardır.Kadın ve erkek insanca oturup güzel anlar geçiremezler sadece uçkurları peşindedirler... Böyle gelmiş umarım böyle gitmez bu düzen
Evlilik cüzdanı sorma dönemi yıllar önce bitti.Sektörün içinden gelen biri olarak söylüyorum.Kimlik fotokopileri alınır ve ertesi günü emniyete verilir.Arananlar.suç işleyenler takip edilir böylece.Yoksa kimsenin namusu için kimlik istenmez.Sen 4-5 yıldızlı otelde konaklarsan bu sorunlar olmaz.Tecrübeyle sabittir.
Merhaba Aksiciğim
Bir odada bir erkeğin ve bir kadının kalması abes bir durumdur
Yani Ailelerin Ahlaki Yapısıyla alakalı bu durum
Nitekim kuzeniyle aşk yaşayan birçok insan biliyoruz..
Kuzeniyle aşk yaşayanı bırakın, kuzenini tıklatanı bile çokça duyuyoruz.
Kuzenlerine aşık olan, onlardan tahrik olup, birlikte olmak isteyen birsürü aptal var bu sitede onlar evet abes diyorlar işte.Tatil yerlerinde ve iyi otellerde evlilik cüzdanı istemiyorlar aslında.
hayır tabiki ülkemiz geri kafalı ve yobaz insanlarla dolu olduğu için bu durum var.yakında erkek kız yan yana dolaşamıcaz bu şerefsizler yüzünden
Değilde işte dıştan yanlış anlaşılıyor bence kuzeninde olsa aynı odada kalmayın yani ayrı oda tutamıyor musunuz? Gerçi sizin fikriniz yani kalırsnaız kalın
bence pek degil ama yataklar birlesikse orda durcan aga..
bir kadınla dans etmek o kadına aşık oldugumuzu göstermez bizim toplumun aşması gereken kalıpları var
Zihniyeti bozuk milletin adamın aklı sadece sekse odaklı olduğunda başka bir ihtimal düşünemiyor işte
kız kardesının bole bısey yaptıgında vercegın tepkıye gore olayı degerlendır . ıcınde sıkıntı yoksa ne ala...
Caprice Otellerine mi gittiniz :)) 4-5 yıldızlılara gidin sormazlar bile yaş soyad vs.
Hangi şehir orası ya? Balıkesir mi?
her otel yapmaz boyle sey bazıları onem verebılır 3-4 yıldızlı olanlara bı gıt sende
bence sizi almamaları abes.21 yy dayız ama şu örümcek zihniyetinden kurtulmadılar.
kayıkçı hikayesini biliyosundur senin soruna en güzel cevap bence vermesen de verdi derler diyo ya seninkide yapmasan da yaptı derler :)
Oteller için sorun olmaz zaten, onu engelleyenler vardır..Çok saçma bir kural.
Yakın milletin zikine kilit vuracaklar.
Kuzeninle aynı odada kalmanı... Hemde otel odasında... Neyse...
Kuzenimle tatile gittim ama sorun çıkmadı .Soyadımız da aynı.
hiç öyle bir sorun yaşamadım.sahil kesimlerinde hele hiç sorun olmuyor hangi şehirde sorun çıkardılar size
Olum süslü kelimelerle kendini savunma.
Olmaz zinadir..
Sen kız kardeşinin bir erkekle otele gitmesine ne dersin ?
Yani insanlar art niyetli beni bir kızla yatakta görseler hemen yanlış anliyorlar
Maalesef öyle gözüküyor
Yargıdan başka bir şey değil
Buna cevap verirken herkes kız kardeşini veya sevgilisini düşünerek cevap verirse abes olduğunu göreceklerdir...
kuzenle bence abes ,şeytan doldurur öyle demeyin ateşle barut yanyana durmaz
Böyle birşeyin olduğunu ilk defa gördüm. Otellerdeki amaç zaten herkesin aynı anda kalabilmesi
Anlayış o yönde
Sevgili olanların cinsel ilişki yaşadığı düşünen düşünce özürlüler var
sizi almayan otelleri şikayet edin bence. öyle bir yasak yok
Aynı odada kalmanız şartmı yani?
bu bahane değil :) o zaman sen ayarla kuzenin gidip kafasını kendi toparlasın bazen yalnızlık en iyisidir
Herkesi kendileri gibi sanıyor onlar
kızlı erkekli ayıp-tayyip erdoğan
Kafaları o yönde çalışıyor.
Rezidanslara gidiceksin anam.
rezalet..resmen sacmalik..!
Tabiki de abes bir durum.Ateşle barut misali.
Kalite bunları sorgulamaz.
İyi bır yere gıdın.
paramız o kadar yok dıyor. zaten para olsa ayrı odalarda kalırlar dımı
soruda oyle bısey goremıyorum.
yo asla öyle şey olurmu
türkiyede insanların içi fesat
Zihniyetleri böyle :\
Iyi yerler de aksilik olmaz.
gelin bizim ahırda kalın
4-5 yıldızlı otellerde sorun olmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar