Aile baskısı ve sevgili?

Ben 24 yaşında bilgisayar mühendisiyim, özel şirkette çalışıyorum. Çocukluğumdan beri ailem benden nefret ederdi. Asla ilgilenmezdi bazen yemek bile vermezdi. Babam ve abim beni severdi ancak babam vefat edince yalnız kaldım, abim yatılı okuldaydı. şu an ayrı evde bazen yanına giderim. Diğer kardeşlerim bana düşman annem düşman ablam düşman. Çocukken hep dayakta yedim, Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini %100 burslu şekilde kazandım ailem sanki hiçbir şey başaramamışım gibi normal tepki verdi ablam 2 yıllık sağlık kazandı ve çok sevindiler. Kpss den atandı ama beni karşılaştırıyorlar sürekli. Üniversite son sınıf bir çocuk ile tanıştım. Kendisi burssuz okuyordu yani ailesi varlıklı bir aile gayet. Bir süre konuştuk ve 2 yıl sonra yani daha yeni çıkma teklifi etti ben kabul etmedim aslında hoşlanıyordum ama "beni hak etmiyorsun, ben fakir ailenin çocuğuyum" gibisinden sözler söyledim, o ben seni böyle de severim canım dedi ve çıkmaya başladık. Bütün dertlerimi ona anlattım birbirimize daha sıkı bağlandık. Ailem ile görüşmeye kalktı ama annem ablam resmen çatladı mal varlığından dolayı. Abime de anlattım abim ile tanıştılar. Ben artık bu evde duramıyorum. Ne yapmalıyım?
Aile baskısı ve sevgili?