kova burcu erkeler ya da onları iyi tanıyanlar bana yardım edin
bir kova burcu erkeğine aşığım ve bilgi istıyorum ne yapmalıyım
kendim boğa burcuyum
bir kova burcu erkeğine aşığım ve bilgi istıyorum ne yapmalıyım
kendim boğa burcuyum
Kova burcu erkeği zekidir hayalpresttir çapkındır sexe düşkündür kimi kova burcu erkeği duygusaldır bir kova erkeğini elinde tutmanın yolu onu sıkmadan yanında olduğunu hissettirmen ve yatakta mutlu etmendir ama yatağa girecek yaşta değilsen kovalar inatçıdır huyuna gitmen lazım ilişkiye heyecan katacak eğlenceler üretmen lazım kölesi olduğunu belli etme orantılı sev geleceğe dair hayaller kur onunla
Kova burcu zor ısınır gerçekten bir insanı tanıması zordur. Ama bağlandığı taktirde asla kopmaz. Ve bir kova gitme diyorsa kalacaksın , gidersen sen kaybedersin. Dibine kadar sever bir Kova ve dibine kadar nefret eder!
Kova için "Olsun" diye bir şey yoktur ya tam vardır ya da hiç yoktur.
iyide beni umursamıyo bile ama konu yardım oldumu seve seve yapıyo. sizce ne yapmalıyım beni fark etmesi için:
Sevgisini pek belli etmezler
peki bunu anlamanın yolu var mı yani ne hissetiğini nasıl bileblilrim?
Hareketlerinden anlarsın ya , insan sevmediği biri için uğraşmaz bile
yani pek ümitlenme diyosun?
Sana karşı davranışı nasıl
yaniii pek umursamaz konuşmaz ben yokmuşum gibi davranır ama bir kaç kez bakışlarını yakaladım ben dönünce hemen kafasını çevirdi falan ama çok nadiren de olsa benimle ilgilenir yani guldürür falan bu yüzden de kafam çok fena karıştı yani bir öyle bir böyle olunca...
Utangaç arkadaş :D Zordur anlayamazsın sevgisini. Sen bir adım at bakalım ne cevap verecek
zaten benim şansımada... aman neyse :D. o adım nasıl olucak?
Tanışmaya çalış , ilgilen filan o da anlar
tanışıyoruz zaten tanıdık biri. bide çocuğu ilgi manyağı yaptım napim artık başka üstüne mi atim kendimi. gerçekten çıkmaz sokakdayım sanki
O zaman si*tir et ya zorla mı sevdirecen. geri çekil senden hoşlanıyorsa gelir zaten
tamam zamanın için sağol yordum seni
Hayır yorulmak değil yardımcı olmak istiyorum. Gerçekten sen elinden geleni yapmışsın , hoşlansaydı bir şey yapardı o da. Sen ilgini çek bakalım bir anda şaşırsın kendine gelsin
işe yarar mı?
Kesinlikle yarar
kova erkegi maco ruhludur iki kova tanıdım ama severse ya da baglanırsa kolay bırakmaz biraz özgüven eksikligi olabilir ve sorumluluktan kacarlar..
Özgürlüklerine düşkünler.
Kıskançlar.
Egoistler fazlasıyla ben ne dersem o gibi
Bencillerdir
Bazen duygusallardır.
peki nasıl kazanabilim kalbini
güzelliğinle
ciddimisin?
ve en önemlisi her dediğine evet dersen
tamam denerim çok teşekkür ederim :*
Cevap
9Cevap
lehavle ya arkadasım burca gore adamı tanıma nedır ya surdakı yorumlar kız arkadasıma gonderdım ben boylemıyım dıye email ile kız gulmekten oldu sacma sapan işler ya
kova burcu erkeğide sana aşıksa çok şanslısın demektir
peki bunu nasıl anlicam:
aşık olduğunu mu?
evet
o hissettirir zaten
peki nasıl hisettirir? gerçekten kafam çok karışık
tam anlamıyla hissetiklerini, kişiliğini göstermez ama biraz açarsan tam anlamıyla bir aşığa dönüşür :)
senide yoruyorum çok üzür dilerim ama peki nasıl açabilirim:
akılcı o biraz çok duygusallıktan hoşlanmaz kova erkekleri esprili ol sana alıştıktan sonra açılır zaten aşık oldugu zamanda tam severler. ben üç yıldır kurtulamadım birinden başıma bela oldu
ne güzel işte çok şanslısın :D mutlu eder seni inşallah
ay yok çıldırdın mı tövbe de :D ben başka birini seviyorum allah yazdıysa bozsun
oooo pardon o zaman ben sevgilin sanmıştım :D
ay yok ne gerek var ama sana söleyim kendine aşık edersen seni mutlluluktan delirtecek kadar çaba gösterir tam evlilik adamı :)
ay inşallah
olur olur :)
Atasözüde var hatta " KOVA DİBİNE IŞIK VERMEZ"
Not: bunu bilmeyenler lütfen tekrar okumasın. :D
Yıl olmuş 2042 hala burçlar ile aşk yaşayanlar var mk
Haha hiç güleceğim yoktu ^^
kova burcu yanlızlığı sever tek gecelik düşünürler ben kovayım
ben kova burcuyum kendimi iyi tanıyorum :D
eee sorumun cevabı?
Kovayım mesaj at anlatayım
internet eliin altında gır bak
akrep geldiiii :D