çok olmadı tanışalı bi kaç ay filan. bi kaç gün önce aramız da bir araba muhabbeti geçti ben buna dedim ki seni şahinle düşüneniyorum deyip espiriler döndü bu bi kaç gün sonra şahinle story atmış olumsuz bir şey olmadı hatta baya güldük. sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir, zerre aklıma gelmedi böyle bir şey yapacağı hahahh
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
demekki adamin sahini var sahin diyip gecmeyin 100 tl olmuslar 😂😂
bundan sonra zaten ya el arabasi aliriz ya da oyunda arabayi buluruz baskasi zor
hahhahahha Şahin’i yok benim ne 100’ü 180 bile şahin var😂 benim takıldığım olay ben dedikten sonra böyle bir şey yapması:)
sen diyince adamin aklina karpuz kabugu soktun gidip sahin alacak
kova erkegi ise isin zor gidip alir biz biraz eski pusku ugrasmayi severiz
siz de mi kovasınız😇
evet kova burcuyum ve bende 3 tane tofas var 2 sahin bir dogan s 😂😂😂😂😂
sırf eski şeylere merakınız var diye mi aldınz o kadar😂😂😂😂
valla billa oyuzden ugrasmak hosuma gidiyor kendim yapabildigim sey beni cok mutlu edebiliyor
güzel bir şey bu da😇
yani ugrasmak sart ben aramla ugrasinda duyya umrumda olmuyor telefonlarimi herseyimi kapatiyorum birde istedigim seyi yapinca olunca yemin ederimki o zevki bana hic birsey varmiyor gercekten
kovaların arabalara karşı bir zaafı var gibi zaten:))))
aslinda her erkegin var ama kova burcu yenilik seven bir insandir ve asla sikintiya gelmez zora girdi kacar gider istemedigi birseyi asla yapmaz oyuzden fazla zorlama ucar gider
kova burclari biraz uzgur ve sosyal yasar eve kapanmayi sevmez kapansa bile bir aktive sarttir yoksa cabuk sikilir baska eylemler arar
bir şey yapmıyorum aslında sıktığımı düşünmüyorum açıkcası
ben sadece nasil yasadiklarini anlattim sikarsan ucup gider geri gelmez de
gönül ilişkisin de nasıllar
sevdimmi adam gibi severler cok fazla sorgulama yapariz bizi buyuk kelimeler degilm ayrinti yorar bir konusma yapilinca direk kesersen altinda birsey arariz elistireye kople kapaliyiz ve asla ve asla birseyle kiyaslama yapma zamani gelince onu sana hatirlatiriz on enemlisi ne yaparsan yap ama asla yalan soyleme cunki inanmadigi seyi kafasina kazir ve onun ustunden sana soru sorar yalan oldugunu anladigi an araniza cok buyuk bir mesafa koyar
ama sevmediyse isinmadiysa alacagini alir gizemlere karisir
tamamdır çok teşekkür ederim💐
rica ederim insallah aklinizdaki sorulara bir nepzede yardimci olmusumdur
Evet oldunuz😇
sevindim ozaman
Ee biz ne diyelim şimdi.
ne demek istersen
😄