kova erkekleri hakkında bildiklerinizi yazar mısınız?
Benimde merak ettiğim 2 soru var
1-neden bi insanı elde ettikten sonra çabucak sıkılıyorlar
2-neden aşık olsalar bile o insanı aldatıyolar
kova erkekleri hakkında bildiklerinizi yazar mısınız?
Benimde merak ettiğim 2 soru var
1-neden bi insanı elde ettikten sonra çabucak sıkılıyorlar
2-neden aşık olsalar bile o insanı aldatıyolar
Karaktere göre değişir, Kova erkekleri bağımsızlık ve özgürlüğe çok değer verirler. Kendi yollarını çizmeyi ve kendi kararlarını almaktan hoşlanırlar. Yaratıcı ve yenilikçi düşünce yapısıyla dikkat çekerler. Farklı fikirler üretmeye ve alışılmadık çözümler bulmaya eğilimlidirler. Toplumsal meselelere duyarlıdırlar ve sosyal adalet konularında ilgili ve bilinçli olabilirler. Toplumsal değişim ve gelişim için çaba sarf edebilirler.
Bağımsız Düşünce: Eleştirel düşünceye sahiptirler ve geleneksel düşünce kalıplarını sorgulamaktan çekinmezler. Arkadaşlık ilişkilerine önem verirler ve genellikle geniş bir arkadaş çevresine sahiptirler. Sosyal ve hoşgörülü bir tutuma sahiptirler. Kova erkekleri rutini sevmezler ve monotonluğa karşı gelirler. Yeni deneyimler ve farklı aktiviteler arayışındadırlar.
Çok doğru 👏🏼
:)
bir kova olarak söylüyorum kova her burçla feci iyi anlaşır harika arkadaş dost sırdaş olur harika sevişir ve 1 kere kova ile birlikte olun baş başa sinemaya gitseniz dahi büyülenirsiniz ama kova özgürlüğüne düşkündür kimseye ihtiyaç duymaz bu sebeple yalnızdır. yani kova eşin ya da sevgilin varsa seni aramaz ilgilenmez soğuktur beni aldatıyor mu diye bile düşündürür ek olarak fikirleri hayata bakış açısı farklıdır ve her insan onun bilgi düzeyine ulaşamaz. buda kova ile kendini yetersiz hissetmeni sağlar. kısaca kova ile sevgili hariç herşeyi olabilirsin
Rica ederim ben yazdım gerisi senin bileceğin bir iş
Cevap
7Cevap
Bir kova erkeğiyim, yani kimliğime bakanlar öyle diyor 😄
Sorularının ikisi de öznel bence, genel değil
1- her erkek elde ettikten sonra sıkılabilir
2- aşık olduğu kadın ilgilenmiyordur
(akrep burcuyum)
Evet ben kovayım
Ben sıkılmıyorum çünkü ay burcum akrep
Çünkü dikkatimiz daha çabuk başka yöne kayıyor
Değişik bir şey kova boylemiymis
Bilmiyorum yani bende kovayim ama hiç aldatmadim kimseyi
Emin degilsin o zman aldattigina
O zaman aldatma sayılmaz ilişki başlamasıysa herşeyi yapar
Kimseyi bilemeyiz burca göre de kıyaslama yapma bence
Bende memnun oldum Burcu kovadir ama bunun yükseleni bilmem nesi bir sürü şeyi var insan olmak önemli olan
Kovayim da alakası yok knk
Kova bırcunun doğası bu çünkü :)
Kova burcu sevgilin var sıkıldı ve aldattı mı
Çekicilik vardır biz kovalarda :)
Gerçek değil...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar