23 Mayıs 2021 Pazar Saat 16:00
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kadın pek çok rolde olabilir. Genelde tamamlayıcı ilişkiler kurulduğundan, yönetici ya da yöneten pozisyondadır. Eğlenmeye değer veren insanlar için özgürlük ön planda olduğundan hayal gücünü konuşturan cesur bir modeldir. Genç dostlarımız için hülyalı bakışlı bir aşık, bir çocuk için kutsal bir anne olabilir. Bazı kültürlerde kül kedisinden öteye gidemez. Bazı durumlarda çok tehlikeli bir oyun kurucu olabilir. Kadın rolünü biraz da kendi belirler. Mutlu olup mutlu ediyorsa gerisi teferruattır.
İlişkilerde kadına şu rolü biçtim, erkeğe şu rolü biçtim düşüncesi kadar saçma bir şey olamaz, mümkün değil, her iki cinste aynı oranda ilişkide sorumludur. ne diyelim yani? kadın sadık kalsın, yuvayı yapsın, ev işlerini yapsın ama çalışsın da, erkek? ohoooo o ne isterse yapsın!!! ya da tam tersi!!! ilişkiler bu tip sorunlar yüzünden yürümüyor ya da yürütülmüyor, ben bu soruyu tamamlayıcı bulmadım
İlişki evlilik provasıdır evlilik nasıl iki kişilik ise ilişkide aynı şekilde sorumluluktur
Ve sorumluluk sevgi saygı iletişim dir.
Roller eşittir
Erkek tarafından yönetiliyormuş gibi görünüp aslında erkeği ve ilişkiyi yöneten kişi olmak, kadının rolüdür. Bunun ayarını başarabilen kadın da azdır zaten; o nedenle de günümüzde ilişkiler pek uzun süremiyor...
Cevap
23Cevap
Kadının önemi aslında çok fazladır.
İlişkinin boyutunu, gidişatını, eşini veya sevgilisini frenlemesi, yönlendirmesi her şeyi aslında kadın yapar.
Bunun için de güçlü, akıllı, iradeli olması gerekir.
Eğer böyle değilse üzülen tarafta kadın olur.
Güçlü ve akıllı kadın hele hele bir de seviyorsa candır.
İlişki içinde her zaman hayat arkadaşım, yoldaşım gözüyle bakarım. Ama genelde sevgili olduğum kadınların hepsi narsist, mazoşist, sadist ve aptal yönlerini gösterip bunun kıymetini bilmedikleri için hayat arkadaşı, yoldaş gözüyle bakacak fırsatım bile olmadı ki ilişkide iyi yerleri olsun. 😂
Bu yüzden "sözde aşk" ile dalga geçmeye devam:
İlişkiler iki kişiliktir. Sadece kadın değil, erkeğinde rolü önemlidir. Kadının rolü ilişkinin yönünü belirlemede etkilidir. İlişkinin ciddiye evrilip evrilmeyeceği daha çok kadına bağlıdır.
İkisinin de rolü aynı ya işin içinde cinsellik olmadığı zaman. İşin içinde cinsellik olduğu zaman da erkeğin rolü erkek olmak kadının rolü kadın olmak.
bir ilişkide kadının rolü karşı cinsi tamamlamasıdır
erkeğin diğer yarısını tamamlamasıdır
eksik hayatı tamamlayan paha biçilemez değeridir
kadın
Asla bir kadına hiç bir zaman ipleri ona vermeyeceksin altın kural bir ilşki de erkek güçlü olmalı ki o zaman kadın sana bağlı kalır bunu unutma dostum
İlişkim olmadıgı için bilmiyorum ama bildigim kadarını söyleyim çok beklentileri olduguna ragmen kimilerini zor kimilerini hiç memnun edemiyoz. Onların anlaşılmayan bir rolü agır basıyor.
Ne kadının ne de erkeğin bir rolü yoktur. Sorumlulukları vardır ikisinin de aynıdır saygılı ve sadakatli olamlıdırlar
Erkeğin rolü neyse kadının rolüde aynıdır. Kadın herşeyden önce insandır.
İlişkilerde rol olmamalı, sorumluluk vardır gerisi cinsiyetleştirmeye girer
Benim icin sorumluluklarimi ve görevlerimi yerine getirmek ve erkegi Dünyanin en mutlu en huzurlu erkegi yapmak.
İlişkide kadının rolü kendisi olmasıdır. Çünkü değişen, ödün veren ve herşeyin fazlasını yapan kadın ilişkinin azraili olur.
Kadın ilişkide her şeydir. Tüm dinamikler kadında birleşir. Olumlu olumsuz ne yaşanıyorsa kadın isterse ve gerçekleştirirse ancak yaşanır.
İki cinsinde rolü var. Kadınin rolüne gelirsek bence erkeği fazla sıkmamalı güvendigini hissettirmeli neşeli olmalı sorunu olunca paylaşmaktan çekinmemeli. Partnerinin yaninda rahat olmali en önemlisi de sevgilisine askerlik arkadasi gibi davrananlar var. Sevgilinse az da olsa özel seyler yasamalisim bunu sevgilinde ister sonucta.
Karşısındakinin de ona karşı olması gerektiği gibi iyi bir partner olmak.
Sadakat, namus, iyi hayat arkadaşı yeri gelince dost, birde erkeği yönlendirmesi lazım
İyi gelmek ilerlemesini sağlamak destekçi olması lazım
Benim bazen her dediğimi yapan hizmet edici bazen başımın tacı, rensesim beni ben yapan her şeyimdir
Rol mü ne bu dizi felan mı aşk dizi film değildir 😉
Iliskide roller de biri oncelikli devildir. Rol ve sorumluluk esittir.
Hiç ilişkisi olmayan ben 😅 bu konu hakkında bir fikrim yok.
bence rol yok ilişkiler iki kişilik birbirlerini tamamlıcaklar
Erkeğin rolü neyse kadınınkide o.
İlişkilerde rol olmasına karşıyım.
Erkegin neyse kadınında odur.
Erkeğinkiyle aynı 👍🏻
Erkek kadar o da çabalamalı
İtaat etmek kesinlikle değildir.
Bence kadının rolü çok yüksektir.
İlişkiyi idare etmek 😂😂
Yuvayı dişiler kurar
Vallahi düğün masraflarını falan düşündüğün zaman hiç de dişi kuş kurmuyor
İlişki oyun değil ki roller olsun