AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
208Cevap
Karşındaki adam muhtemelen takıntılı. Bu yüzden soğumaz. Tehtit şantaj gibi durumlar varsa, en iyi yol, ailenin desteğini alarak savcılığa suç duyurusunda bulunmak.
Aynı durumu bende yaşadım artık seni sevmiyorum dedi sevdiğim var dedi hep ters cevaplar verdi uzaklaştı yavaş yavaş gururumu kırdı bende bir daha yazmadım şimdi o benim peşimde ama iş işten geçti
Peki tehdit falan ettiniz mi yok seni öldürürüm falan gibisinden
Hayır tabiki de madde falan da kullanmam köpek gibi aşıktım ama bilemedi kıymetimi pişman oldu ama ne fayda
Kac ay sonra yazdi kanka
@Forbiden06 2 ay sonra
Çünkü eski sevgilisi onu aldattı benim kiymetimi anladı ama nafile
Bence soğutmak gibi bir şeye başvuracağına gidip şikayet edebilirsin. Hem madde kullanıyor hem seni tehtid edip şantaj yapıyor nereden geliyor bu cesaret?
Samimi olduğun mümkünse onunla aynı yaşta biri arkadaşın varsa erkek konuşsun onunla benim bi arkadaşım vardı kız biri var dedi böyle böyle rahatsız ediyor falan çocuğu aradım dedim sen bu kızı seviyor musun seviyorum peki onun üzülmesini istermisin istemem o zaman rahatsız etme falan dedim bi daha aramamis ise yarar mı bilmem
İğrenç şeyler yap. Tüylerini alma, önünde burnun aksın, gegir,
ve daha iğrenç şeyler... Yani gerçekten kurtulmak istiyorsan bunun yolu iğrenç olmaktan geçiyor. 🤷♀️
Ayrılmak istiyorum reddedilmeyi öğren de olmuyor de. Olmazsa engelle, büyüklerine söyle, bu ne be ne dünyaya kaldık, namuslusu evlenemez, namussuzu her boku yer, iyiye bakılmaz, kötü eksik olmaz bu nasıl bir dünya oldu böyle... 😏🤦♂️😏
Senin yapacagin tek sey mucadele etmen aile durumunu ve şehrini bilmedigimiz icin bazi detaylara giremiyorum elindeki bilgiler neler var bunlar onemli sana daha detayli yardimci olabiliriz ama. Dedigim gibi konusmak lazim
Bizim oturdugumuz mahallenin fırınında çalışıyor abisinin fırınında yani bir adım kadar yakin bize keşke köye gitseydim bugün babamla beraber ama çalıştığım için gidemiyorum ya
Bugünlük günü kurtarman bisey ifade etmez kesin bir sonuca gitmen gerekir
Eyerki gercekten kurtulmak istiyorsan herseyi goze alip mucadele etmen gerekiyor sana bisey yapamaz bir kere konusup kesdir at ve beni rahatsiz edersen babam ve abine gerekirse karakola gidecem de ve ne olursa olsun ne derse desin cevap verme ne teline ne mesajlarına
Öyle sogutma falan olmaz sadece kararli olman yeter
Cinsel hayatınız varsa hep soğuk ol. Memnun kalmamış gibi davran ama bunu da belli etmemeye çalışıyormuş gibi yap. Bir süre böyle devam et. Gerisini sonra anlatırım.
Şantaja tehtite bakma hayat senin umrunda olması
Edersen et de ölüm yok ucunda git şikayet et malı kimki korkuyorsun
Yorumda herkes sevgiline gurursuz falan yazmış ama bence gurursuz olan sensin, önceki sorunu da görmüştüm ve sevgilin varken başkasiyla ilgilisin. Zaten çocuk gerçeği bilse senden ayrılır boşuna şantaj yapma yani
Öncelikle hicbirseyi horgörme senin başınada gelir bu olay evet önceki sorumda bir çocuk vardı ben ondan hoslanmistim. Suankini zaten sevmiyorum içimde zerre kadar sevgi yok onun yüzüne karşı zaten söylüyorum ama beni bırakmıyor ben napabilirim zorla onun mu olayim? Demişsin ki sevgilin varken başkasından hoslanmissin ben bunu sevmiyorum ki yaptıklarından dolayı beni o kadar çok soguttuki buz gibi oldum ama gel gelelim o beni bırakmıyor şimdi sana soruyorum sen böyle bişey yaşasan ne yapardin bak inşallah Allah senin başına böyle bir dert vermez en içten dileklerimle söylüyorum ama bir insanın başına gelen olayları bu şekilde yargılamayın.
Ben kimseyi hor görmüyorum ayrıca benim olayım zaten çok berbat, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Zaten diyorum ki o olayı sevgiline anlatsan söylesen o seni bırakır. Yani yalana gerek yok zaten gerçekten başkasına karşı bı hissin varsa. Belki söylediğine inanmadığı için seni bırakmıyodur. Birini sevdiğini hoşlandığını görse kabul edecek biri yok yani
Bırakmıyor ki inanki bak bir hafta ayrı kaldım kararlıydım bitti ayrılıyorum senden dedim iki gün arayıp sormadı 2 . günün sonunda kapımda bekledi ben sensiz yapamıyorum edemiyorum kendime de sanada zarar vericem en son dedi napti ne etti yine barıştırdı zorla oda cidden kabullenemiyor bırakmıyor peşimi ne kadar güzel bir dille konussamda senin sıkıntın nedir anlatmak istersen eğer dinlerim.
Öncelikle tehdit tarzı sana attığı her mesaji sakla, her görüntülü sohbeti kaydet. Madde bağımlıları genelde sıkıntılı tiplerdir. Sevgili olduğunuzu düşünürsek onun ile ayrılmanin bir kaç yolu var. Birincisi hukuki yollar, diğeri ise illegal yollar. Hukuki yollar uzun, illegal yollar çok kısa sürer. Hukuki konusunu anlatmama gerek yok. İllegal olan ise ailende ya da çevrende ondan daha tehlikeli birini ya da birilerini devreye sok yeter
Sana bisey itiraf etmek istiyorum Kendimi erkek gibi hissediyorum hicbiseyden keyif almiyorum hep aklimda erkek olma fikri var kadin bedeninden cok rahatsizim ilerde ciddi ciddi operasyon dusunuyorum zaten gecmiste yaptigim testlerde testesteron hormonum normalden fazla cikiyodu senin icin sorun olur mu?
Diye salla akli cikar birakir pesini
Sarımsak ye, onunlayken bakımsız ol tiksinsin iyice kaçarsan kovalar ama kendinden tiksindirirsen belki uzaklaşabilir.
Onun sevmediği ne varsa yap açık giyinmek olabilir ne biliyim lanlı lunlu konuşmak olabilir maddiyat isteyebilirsim bu herkesi soğutur, ben böyleyim lüks yaşam istiyorum de sürekli ne biliyim Bi yerlere git haber verme gibi
Valla durum sıkıntı senin nerden buluyorsunuz böyle tipleri anlamam sende onun gibi yaparsan anca öyle uzak tutabilirsiniz bilemedim şimdi
Soğuk konuş mesaj kısa az cevap ver ilgisiz davran umursana konuş ana mesafe kimus , bakımsız ol başka erkeklerle takip et
Ayrılma fikrini onun aklına işleyip onun sana ayrılma kararıyla gelmesini sağlamadığın sürece peşini bırakmaz...
Ağla hep ağla çünkü bir profesör demişti erkekler ağlayan kadınlardan nefret eder diye biyolojik olarak böyleymiş
Ağlıyorum çok aglatiyor hemde ama ben ağlayınca kiyamiyor ki bana 😂
Ayyy 😄😄
Bir an önce kurtulmalısın.
soğuk davran görüşme konuşma ve bitir.
Polis git kimse seni istemediğin bir ilişkiye zorlama hakkına sahip değil
Sevgilini kendinden soğutmana neden ihtiyaç duyuyorsun ki.
Al karşına otur konuş de ki ben artık seni sevmiyorum sıkılıyorum bu ilişkiden bitirmek istiyorum.
Bu şekilde birbirinizi çok kırarsınız gerek yok.
İki kişiyi bir anda vay beeee
Sonra çocuk madde bağımlısı bana zarar verir diyorsun sen o madde bağımlılarının kullandığı maddelerden daha tehlikelisin kızım sana ve senin gibilere herşey müstahak..
Okuman yazman yok mu? İki kişiyle birlikteyim dememiş ki?
Tüm yorumları oku gereizekalı bide fırıncı manitası var bunun 😂
Öldürürüm diyerek tehdit eden birini sevmesini mi bekliyordun? Aldatmak elbette çok kötü bir şey ama ölümle tehdit ederek başkasını yanında tutmaya çalışan birine müstehak. O kim ki başkasının canını almayı kendinde hak görüyor?
Sevemediği kimseye umut vermeyecekti ozaman.. Bu onun için sıradan ( aldatmak ) bir durum olabilir fakat karşıdaki çocuğun belkide hayatını karartacak içerleyecek kendine zarar verecek bundan sonra kimseyi sevemeyecek güvenemeyecek..
Soğutmak istiyorsan sana yaptıklarını birebir ona yapacaksın onu çok kıskanıyormuş gibi yapacaksın ve çileden çıkaracaksın şunu unutma ona güvenmediğini göstereceksin
Ailene anlat ve polise gidin. Polisler madde bağımlısı birini sevmezler ve sizin anlattıklarınıza göre kanunlar var açık açık şikayetçi olursunuz önceden de sabıkası varsa bir nebze korkar ceza alırsa sabıkalardan dolayı hapis yolu gözükebilir vs vs
konuşmaların hep soğuk olsun aradığı zaman açma hep olay çıkart sorunların hiç bitmesin olmadık işler iste para iste altın iste hediye iste hep iste vermekten bıkar bir gün bazen surat as doğru söylese bile yanlış söylemiş gibi muamele yap
Bu çok zor maalesef böyle birinden kendini soğutmak yapacağın şey ailene anlatmak durumu onunla konuşacaksın ben artık bitirmek istiyorum yapamıyorum diyeceksin ailene anlatmadan olmaz zaten senin peşini kolay kolay bırakmaz da bu
daha önce de başkası benden hoşlanmış mıdır acaba demiştin ve o zamanda sevgilin vardı? ayrıca dediğimi de görmedin fakat soruya davet ediyorsun. ya güzelsin ya trolsün, oğlanla daha fazla görüşmek istemiyorum de e diretirse polise şikayet et
K A Ş A R
Açık açık yaz senin madde kullandığından bu ilişkiyi bitiriyorum. Tehdit ederse polise şikayet et sal başından gitsin.
Tebrkler iliski kurmayi bilen ve ayrilmasini bilen bi insan bulursun umarim bundan sonra
Aldat onu daha doğrusu aldattığını sansın. Başka erkeklerle konuşuyormuş hissi ver ona ama yapma. İlgisiz davran hiç gülme mesela onla konuşurken hep somurt anlasın onu sevmediğini
başkasını çıkar ortaya en mantıklısı ona yapamayacağı şeyler iste bak de başkaları yapıyor pahalı elmaslar yüzzükler vs , muhtemelen parası yoktur ve senden soğur , ha yaptı diyelim parasını ye...
Gerçekten karşına alıp tartışma çıkarmadan durumu anlat...
Bu tip insanlar çok tehlikeli olabilir aile büyüklerinden yardım iste.
Abin Falan varsa ya da abin gibi biri onunla haber gönder
Bu tip gurursuz insanlardan kurtulman biraz zor gibi
İşin içinde tehdit varsa kanıtla birlikte polise savcıya ihbar et
Neler neler yazmışlar. Hale bak. Şurda yazanları şeytan görse işimin hakkını veremiyorum der istifasını basıp çıkardı
Ilgi göster deli gibi kıskan 1 haftaya ayrılırsınız
Maşallah 🤦♂️
@ÂşkAdamı1990 öyle ama 😂
@daisy___ adam artık aşmış ilişki başka boyuta geçmiş adam sığamamış içinde patlamış açıkçası her insan aynı düşünemiyorum maalesef eğer anlattığı gibi bir canavarsa kıza önerin pek işe yaramaz emin ol. 🤦♂️
Hatta onu çıkamayacağı bir girdap'a düşürür
@ÂşkAdamı1990 ne yapmalı peki
Herkesin yaptığı gibi Her yerden engellemeli hatta nunarasını değişmeli bir ay boyunca sosyal medya hesaplarını dondurmalı başka türlü olmaz
@ÂşkAdamı1990 umarım bu tavsiyelerini kââle alır
Oda bir ihtimal Tabi aynı şehir de ise daha kötü
Ama ben buradaki çoğu soruyu pek samimi bulmuyorum kurgu gibi geliyor 🤦♂️
@ÂşkAdamı1990 ne kadar sıkıntılı insanlar varya inşallah bi an önce kurtulur şu ruh hastasından
@ÂşkAdamı1990 yok bu troll gibi değil ya
@daisy___ soru paylaşan kişi takibimfe profiline baktımda bir. önceki soruda biri var acaba benden hoşlanıyormu diye soru sormuş 🤦♂️🤦♂️
Beni takip ediyor yani görüş paylaştığı için görüşe geldim @daisy___
@ÂşkAdamı1990 yok artık
Neyse kaçalım hadi
@daisy___ 4 ay önce sormuş ama o çocuk bu çocukmu emin değilim 🤦♂️
@ÂşkAdamı1990 boşver bakma daha fazla
@daisy___ bakmıyorum zaten de kurgu olduğu hâlükâr
@ÂşkAdamı1990 evet
Hayır arkadaşlar kurgu falan değil yemin ederim ki ben böyle şeylerle uğraşmam niye kurgu olsun ki gerçekten ihtiyacım var ki böyle birşeye size danisiyorum uzun uzun yazıyorum. Evet önceki sorumda birinden hoşlandığımi yazmıştım doğru o zaman da vardı bu kişi hayatımda ama artık cidden istemiyorum bunu ayrılmak istiyorum o önceki soruda bahsettiğim kişi farklı kişi ve soruda kurgu değil.
@Buketbsbg sorun yok bir. ihtimal dedik zaten doğrudur arkadaşım.
Ben büyüyü bir senede falan anlamıştım, kendimi geç anladım diye suçluyordum valla sizde iyi sabır varmış :D :D
Neyse uzatmadan memnun kaldığım hocadan bahsedeyim, inşallah çözersin. Medyum Ali Hoca adında bir hocayla çalıştım ben. Medyumali. com internet sitesinde bilgileri yazıyor bakmak istersen. Kendisine büyü bozmayı yaptırdığım günden bir hafta gibi bir sürede işlemin sonucuna ulaşmıştı. Hatta zor bir büyüydü bozulması, ona rağmen başarılı şekilde bozmuştu, tavsiye ederim
Ben o insana üzüldüm
Sen başta neden sevgili oldun bilmiyorum ama bir insan olarak üzüldüm
Neyse
Bir ömür mutluluklar dilerim hem ona hem sana
İki mantıklı işe yarayacak seçenek var bence. 1. si konuyu yargıya taşı bir dilekçe ver bize anlattığın gibi kendisi polis tarafından çağrıldığında peşini bırakır. İkinsici ise artık erkeklerden hoşlanmadığını ameliyat olacağını söyle.
Içinde sevgi kalmadığını söyle belli bir süre konuşur durur sonra oda bırakır ama sende tavırlarinla sevmediğini göster mesela gülme geç cevap konuşmak zorundaymissin gibi davran
Açık açık konuşmalısın. Onun anlamasını bekleme sakın, anlasa da anlamamazlıktan gelecek çünkü. En iyisi açık açık konuşman. Yoksa yarın öbür gün başını çok ağrıtabilir senin.
Burdan alacağın öğütlerin işe yarayacağını sanmıyorum durumun dahada kötü olmaması için bir psikoloktan yardım al ondan sonrada onuda gerekirse psikoloğa götür.
Seni neyle tehdit ediyor? Elinde daha önce kaydetiğini tahmin etiğin uygunsuz resim veya videolarınmı var? Ayrıca ısıracak köpekte diş göstermez icraat yapar yol ver gitsin
yanında önce geğir... baktın olmuyor ossur... bir de makyaj filan yapma... sal kendini... tüylerini alma, kaşlarını düzeltme bir süre... belki işe yarar.
Kadınlar bu tip erkekleri sever bu yüzden bence çokta kendini kandırma sen bu adamdan vazgeçemezsin bir şekilde yaşanacak ne varsa bu hayatta onunla iyi veya kötü, bu kendi seçimin
Madde bağımlısı birisi de neden manita yapar arkadaş anlamış değilim amaçları nedir bunların ya herkesi o maddeye alıştırma peşindeler bence psikiyatriye götür onu maddeyi bıraksın seni değil
Eğer seni bıraksın istiyorsan tavsiyem şudur psikiyatriye her türlü gitmeli bu çocuk ve onu ikna etmenin yollarını biliyorum... bu illetten kurtulmak istiyorsan beni dinle de
Soğur mu insan sevdiğinden gerçekçi ol seven körkütük seviyor bu ülkede
En çok neyine kızıyorsa onu yap mesela.. görüntülü konuşmak istediğinde müsait değilim yaz ne yazacaksan gibi şeyler yaz.. yazdığı mesajlara tek kelime cevaplar ver ve uzun süre sonra cevapla..
Ama en önemlisi önce polise git..
Onun yaptığı sapıkça bisey kimse kimseye hakkını karışamaz ve kısıtlayamaz hakkı yok hangi devirde yaşıyorsunuz kanun hukuk olan yerde yasalar var kurallar var onlardan faydalan.
Sil bu yoruma
Herşeyini kısıtlasan? Veya ne bilim para göz bi kız gibi davransan? Ben ilerde villada oturmak istiom de lüks araban olmazsa senle evlenmem falan desen? Belki soğur.
Sanki seni hiç tanımamış, 1.5 senedir sevdiği o kız değilmişsin gibi davran kanka. Uzun süredir birliktesiniz hangi davranışlardan hoşlanmaz tanımışsındır artık. Hoşlanmadığı huylar, davranışlar sanki sende varmış gibi davran. Öyle bi konuş ki davran ki sen kimsin ya tanıyamadım mı ben seni hiç desin. Rol yap yani.
Onu önemsemediğini anlamasını sağla, hissettir. Hiç kimse uzun süreler önemsenmediği ortamlarda ya da kişilerle olmak istemez.
Sen de onu kısıtla
Sevgiye boğ, nefes aldırma
Veya pisleş
Araya başka kız koy sonra onları yakala...
Çok basit. Sevgilini karşısında tamam bak nasıl soğuyor.👍
Buk ye karşısında
Anlamadım?
Mal mal konuş karşısında
Mesela nasıl konuşayım
Yani doğru doğru git söyle bitmesini istiyorum diye daha fazla olması sana dahada bağlanacak herşey dahada zorlaşacak
Sürekli olumlu ol ona karşı ve sürekli istediği herşeyi yap. Üstüne çok düş. Sevdiğini söyle dur. İlgiden boğ onu. Emin ol arkasına bile bakmaz.
Biraz bakımsız ol açık tavırlarla konuşurken vs başka şeylerle uğraş göz kontağı kurma toplumsal olarak ayıplanan birşeyler yaparsın santaj konusunda sen de onu köşeye sıkıştıracak malzeme çıkarmaya bak derim
Onun sevmediğin hareketleri yapacan sarımsak yiyip onun agzına öflüyecen yanında osuracan onun sevmediği bütün hareketleri yapacan
Hah hahhh😂😂
numarasını yay özel fotosu varsa sahte hesaplarda paylaş daha etkili yöntem gelmiyo aklıma xd