Sevgilimi kendimden nasıl soğutabilirim?

Arkadaşlar hepinize iyi geceler size bir sorum olacak ama gerçekten çok işime yarayacak cevaplar istiyorum. Benim 1.5 senelik bir ilişkim var peşimi artık onu sevmiyorum çok kıskanıyor kısıtlıyor ayrılmak istesem hemen tehdite şantaja başvuruyor. Bununla ilgili bir soru daha önceden paylaşmıştım sizlere. Şimdi ise sizden istediğim nasıl onu kendimden sogutabilirim. Biz bununla hergun wp görüntülü konuşuruz hiç mesaj yazmayı sevmez görüntülü arar bende çok sıkılıyorum cidden beni çok sıkıyor ben bu çocuğu kendimden nasıl sogutabilirim yaşı 24 daha önce madde kullanan biri önceden böyle olduğunu bilsem asla sevgili olmazdım ama iş işten geçti işte 😒 bana gerçekten İŞE YARAYACAK DENENMİS VEYA DENEMEKTE FAYDA OLAN BİSEYLER SOYLEYİN. ne yaparsam soguturum. Öyle bişey olsun ki benim kasten yaptığımı da anlamasın yoksa inata biner. Nolur bana yardım edin 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlarr kurtuldum çok şükür çok şükür ki 🙏 bu sabah bana mesaj attı gel bana aldığın hediyeleri vericem sana diye tamam dedim işe giderken bekliyordu beni bendede onun yüzüğü vardı bana almıştı onu veriyim dedim gittim yanına sana hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum seni dedi sonra ben ona gecen gün noldu biliyormusun doktora gittim hani çok öksürüyordum ya bana böbreklerin bitti bitecek neredeyse sen kafana biseyi çok takmışsın dedi dedim gözleri doldu birden ağladı nasılyadedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bak ben sana hakkımı helal ediyorum sakın üzülme üzme kendini sen yeterki iyi ol senin peşinide bırakıyorum gel bı son kez sarılayım sana dedi sarıldı bana yüzüğü uzattım al bunu dedim almadi hayır bozdur kendine harca almam ben onu senden dedi çok üzüldüm cidden için burkuldu ama böyle olması gerekiyordu mutlu değildim hep ben üzülüyordum banada şimdi iyi olacaksın kendini yıpratma gibisinden şeyler söyledi inşallah bırakır yeniden yapışmaz peşime
Sevgilimi kendimden nasıl soğutabilirim?