- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılHm
İlk olarak en kolayını söyliyim tüm bağlantını bi anda kopartabilirsin ve o şantajcı şerefsizden 2 dkda kurtulabilirsin nasıl dersen wp den engelle normal hattan heryerden insangram falan her yerden engelle en kolayı bu tehdit ederek aşk olmaz
ikincisi ise hm Onun hoşlanmadığı şeyler yap seni kısıtladığını söyledin kısıtladığı konularo hep yap ve mesela diyelimki kiyafetlerine karışıyor onun sevmediği kiyafetleri giy sosyal medyada paylaş seni tehdit etmeye falan kalkarsa tersle günümüzde tehdit bir suctur ve hapise kadar yolu vardır sende onu burdan tehdit et sana bir iki olumsuz laf söyler ama rest cek ve kafan rahat olsun
Başka hm Onu hep aksat msjlarına saatler sonra dön zamanla soğur ya da bazen hic dönme neden dönüyorsun dediğinde ise ailemleyim annem babam falan yemek yiyoruz babamlayım hep gibi gibi yalanları sıralayabilirsin akşammı arıyor umursamamazlığa ver ve yorgunum diyip telefonu kapat
sinir olucaktır ve zamanla soğuyacaktır
Birde hm senin özel hayatının olduğunu bilmesi lazım şöyleki seni zırt pırt görüntülü aramasına izin verme şu an acamam işim var gibi şeyler yaz sakın muhabbetide uzatma hep kısa kes ve işim var diyip suratına kapat
ama en can alıcı taraf hic tanımadığı bir erkekle senin bir fotoğraf paylaşman o kadar sinir olurki seni direk bırakabilir
bunları yaparsan tilt olucağı kesin ve senden yüzde yüz ayrılır bu arda bunları 3 4 gün ard arda yaparsan senden direk soğur maksimum 1 hafta dayanır sonra seni bırakır gider ve her msjında her konuşmanda soğuk ol umursamaz ol sanane banane gibi kelimeleri cok kullan onu arama sorma bırak ne halt yerse yesin ekstra olarak şunuda söyliyim bunlardan birini yaptın ve seni tehdit edip kendinemi cekmeye calışıyor direk polise şikayet et bu şerefisizin buna hakkı yok ve tehdit suctur ve samimi söylüyorum sende onu tehdit et birdaha beni tehdit edersen polise veririm seni de nudemi attın ne yaptın bilmiyorum ama bu şerefsiz 1 bucuk seneni yemiş geriye kalan hayatını bari yemesin bir daha tehdit etmeye kalkarsa sende onu tehdit et ve ona polis karokolunun fotoğrafını falan at tehdit yok diye altına not da gec baktın hayla geliyor ver polise bunu alsınlar icer sana zaten zarar vermiş başka birşeye gerek yok11 Yorumla- +1 yıl
Olm işsiz misin amqyimm kitap yazsaydın bari
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım Öncelikle Beni Yanlış Anlamazsan bir şey diyeceğim Madem ki Oğlanı Sevmiyorsun Neden başta sevgili oldun ki 🙂 Yanlış anlama Kızmıyorum Tepki göstermiyorum Sadece merak ettim Eğer Seviyorum Zannedip Sonradan sevmediğini anlayıp ayrıldıysan o zaman normal Çünkü bazen Gerçekten sevdiğimiz yani aşık olduğumuz dediğimiz kişiyi aslında aşık olmuyoruz Geçici Hoşlanti Oluyor Bunu aşk sanıp yanılabiliyoruz Ama Keşke Biraz bekleyip Öyle sevgili olsaydin Gerçekten Seviyor muyum diye düşünüp sevgili ona göre olup olmasan veya daha doğru olurdu Şimdi Oğlan seni seviyor mu? Diye Soracaktım ama tehdit ettiğini Söylüyorsun Hmm Sana Şunu Söyleyim Eğer tehdit ediyorsa tehdit Eden Sevmiyor Demektir Ki İnsan sevdiğini tehdit eder mi ya bu nasıl şeref yoksunluğu böyle sen ne yap Biliyon mu seni bırakmıyor zorla benim ol diyor madem Önce Heryerden engelle Adresini bilmesin Eğer nerde yaşadığını biliyorsa ge yanına gelirse Niyeti iyi değilse şikayet et onu Keşke başta Sevgili olmasaydın Neyse Olan oldj artık Bir Şey olmaz Hiç Görüşme çıkar komple yeterli @Buketbsbg
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim öngörüm, soğutmak için ne yaparsan yap değişimini fark eder, bu sebepten bu duruma dair bile tehdit ve şantaja başvurabilir.
Bu yüzden, en ideali, cesaretini topla. Etrafından güç topla. Senin yalnızlığından güç buluyor çünkü. Senin korkularından cesaret topluyor.
Bunun bilincinde ol.
Risk al, şantaja uğramak mı yoksa tehdit ettiği şeyleri gerçekleştirmesini göze almak mı? Belki bunu gerçekleştirmeyecek, böyle bir ihtimal de var. Aileni arkana alırsan eğer, yanında olurlarsa o zaman savunmasız kalacaktır.
cut.00 Yorumla
+1 yılSakince konuşmayı deneyin çünkü sinirli konuşunca böyle tipler öfkeyle size zarar verebilir. Normalde yüz yüze ayrılma düşüncesindeyim ama gerekirse buluşmayın, engelleyin çünkü Allah korusun haberlerde görüyoruz öyle tipleri. Allah size yardım etsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Sürekli sorunlardan bahset kafanda bisey kur ve bunu takinti haline gelir. Cok fazla ayni seyleri duymaktan bıkıp soguyacaktir. Bunun disinda kısa kısa cevaplar ver mesajlasirken hmm peki gibi sacma sapan seyleri kullan. Bakimsiz olup olmadigin bu saaten sonra o kadar onemli degil bence cunku ne kadar bakimsiz olursan bile sana asik birinin gozunde hep en güzel olarak kalacaksin. Ve karsindaki erkegi kısıtla bilerekten trip at ve aksam gecsin ama sonraki gun yine ayni sekilde.. bu duzende sürekli biseylere trip at bıktir onu. Ama en onemlisi ilk saydigim bence sacma sapan takintilari uzun uzadiya anlat sorunmus gibi bundan sıkılacaktir. Goruntulu konusurkende sen konu acma onun acmasinj bekle. Eee sonra gibi ifaderi kullan yani sadece dinleyici ol bu sekilde artik konusmaya bisey bulamayip telefonu kapatacaktir ve bi sure sonra iliskiden zevk almayip bıkacaktir. Ayriyeten cinsel konulara hic girme onunla erkegi cinselliklte nasil rahatlikla tavlayabiliyosaniz cinsellik olmadan da sadece sorunlarla sogutabilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna onu istemediğini söyleyerek değil öğreterek göstericeksin degersizleştiriceksin onu oda kendini öyle görucek seninle olamayacağını yavaş yavaş anlayacak bir anda olmaz.
Ondan korkma korkuyorsan da bunu ona gösterme köpek bile korkana havlıyor.
Senin korkmadığını anlaması lazim hiç birşey yapamazsın seni istemeyen biri ile neden inat edip devam ediyorsun de.
ya da çok ilgi bekle sürekli trip at ağla kıskan kısıtla izin verme. Tekidir ettiğin hiçbirşey yapamazsın diye onu takmadigini korkmadığını göster.40 Yorumla
+1 yılEğer ailenin haberi varsa sevgilinin olduğundan Ailene söylemen daha iyi olur ya da Ablan falan var ise bilen biri ona söyle çünkü sen kendinden nekadar soğutmak istesende Tehditleri devam edecek bu konuda sana anca Ailen yardımcı olabilir.
Ailenin o çocuğu sert bir şekilde uyarması lazım olmadı daha çocuğun ailesine gitmeleri lazım suç duyurusunda bulunacaklarını ifade edip açıkçası korkutmaları lazım ki eğer Madde yüzünden sabıkası varsa çekinecektir.
Ama sakın susmaa ve durma bu durumda. Lütfen ailene söyle önlen alınabilir..33 Yorumla- +1 yıl
Ay çok sevindim yaa.
O hakkını helal etmese nolur şerefsiz yaptığı şeylerden dolayı birde Helal etmiyorum mu diyor pislik.
Allahım çok sevindim yaa senin adına.
Lütfen daha dikkatli ol - +1 yıl
Allah razı olsun vallahi bende çok mutlu oldum. Bide dün ona ben hani öksürüyordum ya sürekli hastaneye gittim doktor durumun Ciddi böbreklerin bitti bitecek nerdeyse falan dedi bana dedim ama gerçekten de çok öksürüyordum bunu o da biliyordu sırf peşimi bıraksın diye kendimi acindirmak zorunda kaldım. Ve ben onu der demez gözleri doldu gerçekten mi dedi sonra bak sakın öyle düşünme ben sana hakkımı helal ediyorum tamam yeterki sen üzme kendini falan filan dedi ama çok üzüldü o halime ve o günden sonra ses seda yok inşallah bırakır peşimi 🙏
- +1 yıl
hadi insallah
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Zor bi durum genelde o tarz insanlarin hayatta kaybedecegi birsey yok sanada ailenede herseyi yapabilir o yuzden dedigin gibi sogutman lazm ama cinsel birseyler yasadiysaniz bu sogutmada zor cunki seni bir kere elde etmis ve kullanmak istiycektir benim aklima gelen eger calismiyosan bir ise gir calisiyosan extra mesai iste bi sure hani onunla hic gorusucek vaktin kalmasin eve gelincede yorgunsun ayrica ailen vs nedeniyle goruntulu falan konusamam ben yatip dinlencem de ve senden soguyana dek wp vb senin uyanik oldugunu bilicek acik oturum birakma
21 Yorumla
+1 yılEh be kızım be nerden buluyorsun böylelerini... Neyse tehdit derken ailene zarar veririm felan tarzı mı yoksa seni mi tehdit ediyor direk. Eğer seni tehdit ediyorsa hemen karakola git valla billa hiçbir şey yapamaz. Unutma havlayan köpek ısırmaz. Gerçekten onu soğutmak istiyorsan parayı sevdiğini söyle sürekli ona birşeyler aldırmaya çalış. Bu onun onurunu kırar ama onda onur gurur adamlık varsa tabi. Eğer durumu kötüyse bi süre sonra parasızlıktan yapamaz ama eğer zenginse dediğim gibi sürekli birşeyler aldır. İstersen özelden yazıyım sana ordan anlatırım.
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılBen direk ayrılırım, ne yapıyorsa yapsın. Yürekli ol biraz. Havlayan köpek ısırmaz. O tehdit ediyorsa sen de edeceksin. Neyse, bir erkek ilgisiz kalırsa, sürekli trip yerse, karşısında ki sürekli soğuk davranırsa ve sevgisiz kalırsa gider. Kıl, tüy her şeyden bir tartışma çıkar misal sürekli mesaj at, misait değilim de görüntülü konuşmak istemediğini söyle. Başka önerebileceğim bir şey yok ama önermeyeceğim şey sakın böyle bir insanı başka bir erkek ile adattığını ya da beraber olduğunu söyleyerek ayrılma. Senin de ismini gazetelerden okumayalım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben teşşekkür ederim 🙌🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yıl1-Bakımsız biri ol ; işte tüylerini aldırma, deodorant kullanma , parfüm sıkma , pis ol yanında..
2-Dertli ol ; sürekli dertlerinden bahset , sık onu yani canını sık sürekli dert dinleye dinleye o da dertlenir canı sıkılır.. ne dert bulayım dersen sürekli uydur , işte dün ayağımı vurdum baya ağrıdı diye söylen, yine bulaşıkları yıkadım diye söylen , almak istediğim ayakkabı satılmış sinirlerim bozuk deyip dur ikidebir..
3-Hasta ol ; sürekli başım ağrıyor , karnım ağrıyor, sürekli bir yerlerinin ağrıdığını söyle , hastane falan derse gittim de ya da bi süre snra geçiyor de ya da git ki şüphelenmesn..
4-Eleştirici ol ; onu sürekli eleştir, tarzını değiştirsin, saçını başını, sakalını değiştirsin, beğenme, sürekli eleştir onu..
5-Görgüsüz ol ; bi yere gidince , işte aa o ne ya de herkesin bildiği şeye bilmiyorum de , yemek yiyince hominigırtlak ye görgüsüzleş flan...43 Yorumla- +1 yıl
İşe yarar 👍👍👍👍
- +1 yıl
beğendim bu fikirleri dursun bi kenarda lazım olur. 😀😀bende ekleyeyim: Görüntülü konuşunca başla bişe ile uğraş dinliyorum seni de geçiştir. Duş almadan git kötü kok. Bide pahalı hediyeler iste sen beni sevmiyosun diye başının etini ye
- +1 yıl
@LonelyLazboy aynen 🤭
@Kararsızkız_90 o da iyi fikir 🤭
Sogutacagın konu kısıye gore degısır.
Herkesın hoslandıgı ya da sevmedıgı seyler farklı o nelerı sevmıyorsa hıssettrmeden dozunu fazla kacırmadan ufak ufak onları yap ılgısız davran alay eder gıbı konus dozunda ama..!
Tehdıt konusundada arkanın saglam oldugu hissıyatını ver mesela kuzenlerının veya tanıdıklarının tehlıkelı insanlar oldugunu yenı ogrenmıs gbı bahset sohbet arasında ıste bana geldı canını sıkan var mı falan dedı bende yok abı dedım falan gulerek...
Bı arkdasımı bı erkek santaj yapmıs tehdıt etmıs ya oda savcılıga gitmıs cocuk gözaltına alınmıs çok şaşırdım falan hıbı sohbet arasına korkutacak seylerden bahset bazı seylerın farkında oldugunu alasın.
O müptezel daha temız bı dayak yememış onu elne dolayacan oyle bı hale getrcenkı 3 ay hastanede pipetle beslenecek ondan sonra bakalım kımseyı tehdıt edebılıyormu20 Yorumla
+1 yılmesaj yazmayı sevmeyenler genelde okur yazarlığı kısıtlı olanlardır. net olacaksın. bu çekinme niye? "Öyle bişey olsun ki benim kasten yaptığımı da anlamasın" anlasınki senin dik durduğunu fark etsin.. mal hala anlamıyorsa, her yerden sana ulaşmasını engelleyeceksin. sen habire onun mesajına, aramasına cevap verirsen o umudunu korur. ne tür şantaj bilemiyorum, özel fotonu veya özel görüntülerini şantaj olarak söylüyorsa bu bilişim suçuna girer. dahadamı olmadı, ailene söyleyeceksin. şantaj konusu varsa zaten savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında aynısı başıma geldi. Hatta beterdi hayat enerjimi bitirmişti. Ama ben naptın biliyomusun evimide biliyordu telefonumuda. Onu umursamamaya başladım. Evet çok zor oldu. Sürekli asagiladim. Buluştuk yüzüne söyledim onu istemedigimi ha yetmedi vurdum neresine gelirse delirtmisti beni. Tabi bunlar bir ayda olmadı ona hiseettirceksin önemsiz olduğunu ve sevilmedigini bunu beynine kaziyacak. o vatsap konuşmalarını aza indireceksin belki günde bire süreli isim var diyeceksin. Hep bahane bulacaksın sürekli yanımda birileri var diyeceksin. yalan söyleyeceksin sana karşı güveni sarsilsin soğuyacak yani senden. Onu sinir etmek için hassas noktalarından vuracaksın. sonra bı bakmışsın benim gibi sabah bı mesaj almışsın onu hayatinda istendiğini hisseetirecksin korkma hiç bişey yapamaz sen yavaştan başla bu dediklerime inan kurtulucaksin. Hergun goruntlu konsuursan tabiki düşmez yakandan yapisik
20 Yorumla numara değiştirip her yerden engelledim. 1 sene boyunca her yerden ulasmaya calisti. bir kez bile yanıt vermedim eve gelip aileme rezillik çıkarmakla ve daha neler neler birsürü tehditler. tabi ama yemiyor yapmaya her şey lafta. hala bi ümidi var hala ulaşmaya çalışıyor. yok sayıyorum. sanki öyle bir insan yok gibi. uzun ve yıpratıcı oluyor ilk baslarda sürekli geriyor. alistim maalesef. psikolojik tedaviye ihtiyaçları var boyle insanlarin benim elimden daha fazlasi gelmez. tehdit olayı da sana su konuda uyarmalıyım. kimin ne yapacagini bilmeyiz kimden nasil bir kötülük gelir başımıza geldikten sonra bir manası kalmaz. ailenden yardım iste. polise git hafife alınacak bir konu değil tehdit isi
10 YorumlaAynı durumdaydım. Soğuk dur mesaj atma bu tehditler boş inan ki boş sen korkma korktuğunu da belli etme ama birkaç hafta soğuk davran aramalarına cevap verme kısa mesajlar yaz. İşim var de ders çalışıyorum de kitap okuyorum de sürekli fazla sosyal medyada takılma. Sonra tartışmalar olacak yeter bıktım de bu ilişkiyi yürütemiyorum ayrılmak istiyorum anlaşamıyoruz de o sürekli uzatmaya çalışacak sakın acıma ona ayrıl ve bitir o gün ertesi güne sarkmasın ve her yerden engelle
22 Yorumla- +1 yıl
Sürekli saçma sapan tehditler ediyordu önceleri korkuyordum evime gelmesinden vs. Ama bunlar boş işlermiş ayrılmak istediğimi kesin bir şekilde söyleyip bütün ilişkimi kestim her yerden engelledim başka numaralardan aradı hepsini engelledim uçak moduna aldım birkaç gün insta, sosyal hesaplarımın hepsini kapattım. Ruhumu dinlendirdim çok şükür ayrılmışım bütün erkeklerden nefret ediyorum ama fjdkslcjdk
Açık açık istemediğini belirt hiçbir halt yapamaz geçmişimden biliyorum aynı problemle karşılaştım maalesefki böyle insanlar var. Güvenirsin resim isterler veyahut cinsellik konuşursun ve hemen ilk problemde bunları öne sürerek tehditlere şantajlara başlarlar ama bunlara taviz vermiceksin hicbir bok yapamıyorlar o seni tehdit ediyor ise sende onu tehdit et korkmuyorum falan dese bile inanma inan ki senden daha ürkek. Kimseyle beraber olmak zorunda değilsin 1.5 seneni böyle bir karaktersiz ile geçirmişsin daha fazla yillarina aylarına günlerine yazık etme. O kim ki sana karışıyor ne pahasına olursa olsun bir erkeğin hayatına bu denli karışmasına izin verme...
16 Yorumla- +1 yıl
Ya inanın ki bıktım onda aşırı derecede soğudum hergun Allah'a dua ediyorum ya peşimi bıraksın da yoksul bir aileye yardım edecem sadaka vericem o derecede bunalıma girmişim bırakmıyor küfür ediyor seni öldürürüm aileni öldürürüm neler neler diyor kaç kere eve gelmeye çalıştı yolun yarisinda geri donderdim. Çok korkuyorum ister istemez az önce kavga ettik yine wpye giriyorsun bana niye yazmıyorsun diye bağırdı çağırdı artık bitsin istemiyorum seni arama beni bir daha dedi ama yine arayacak beni biliyorum arama diyor 1 2 saat sonra yapamıyor bensiz kendi ayriliyor. Siz naptınız peki aynı bunun gibi miydi nasıl kurtuldunuz?
- +1 yıl
Evet aynen bu şekildeydi bende çok fazla endişe duyuyordum ben fotoğraf falan atmamıştım ama cinsellik içeren diyaloglarımız vardı maalesef ve bir sebepten ötürü babamın numarası ona geçmişti.4,5 kez ayrılmak istedim ve her ayrılmamızda tehdit ediyordu ilk tehditinde babama konuşmaları falan atacağını söyledi yalvardım falan ben yalvardıkça o da devam etti buna sonrasında özür falan diledi beni bırakma diye yalvardı ama yine ayrılmak istediğimde yine aynı şeyleri yaptı en sonunda asla taviz vermedim yap dedim senden korkmuyorum dedim uzak dur yoksa kendimi de seni de yakarım dedim korkuyordum ama asla ona belli etmiyordum ama hiçbirşey yapamadı bana bir sürü can acıtıcı şey söyledi ilişkimiz boyunca seni aldattım tarzında şeyler ama hiç birisi umrumda olmadı her yerden engelledim ve böylece bir psikopattan kendimi kurtarmış oldum bana da güzel bir ders olmuş oldu :)
- +1 yıl
Babasının biricik kızına evli olmadan cinsellik konuşucak ve bu yazıları kızın babasına atıcak 😂 öyle bi erkek anasının karnından dogmadı daha
- +1 yıl
Öyle 😁
Böyle madde bağımlı serseri biri vardı hayatımda ve senelerce uğraştım. İlk adım da sürekli üstüne düştüm böyle nerdesin napıyorsun niye bana cevap vermiyorsun ben seni çok seviyorum da senin yaptığına bak diyerek kafasının içine ettim sonra bu beni bıraktı ama tekrar geliyorlar tekrarrr en sonunda ben evleniyorum sakın beni arama diyip heryerden engelledim ulaşmaya çalıştı hiçbirine yanıt vermedim bende onu tehdit ettim bir adımım da polisi ararım diye evimden taşındığımı işimi değiştirdiğimi söylemiştim önceden kafası atınca gelmesin diye iyi de yalan söyledim inandı yani çok kararlı olman lazım
117 Yorumla- +1 yıl
Valla ne yapayım birkere evimin önüne geldi korna bas bas bütün komşuları uyandırdı ilk önce aramız iyi gibi yaptım buna biliyormusun biz taşındık artık atıyorum Bahçeliye dedim farklı bir evdeyken resim falan attım sonra aaa biliyormusun işimi değiştirdim dedim ince ince yalanları işledim beynine 😂😂
- +1 yıl
Geçmiş olsun kardeşim ya okudum tüylerim ürperdi
- +1 yıl
Teşekkürler gerçekten çok zorlu bir süreçti en son hatırladığım ben ayrılmak istiyorum diyince arabayla göle doğru sürmüştü ölelim ikimizde diye gerçekten bir insanı hayatınıza alırken sonum ne olur bununla diye düşünmek lazım en sonunda bnde gözü karartmıştım yani bir zarar verseydi ortalığı yıkıp içeri artıracaktım nerdeyse aileme anlatacaktımki evlilik numarası tuttu evleneceğim dememe rağmen 2 gün boyunca rahatsız etti çeşitli numaralardan hiç dönmedim bütün numaraları da engelledim sonun da pes etti.
- +1 yıl
sana yalancı niye diyorlar anlattıklarıın gerçek mi
- +1 yıl
Başlarken nasıldı onu merak ediyorum. Bu tip insanları nasıl tanırız. Sevgilimden şüphem var biraz
- +1 yıl
@Kararsızkız_90 Uyuşturucu bağımlıları değişik kokarlar. leş gibi kokarlar derler.
- +1 yıl
@linkerboy1991 uyuşturucu kullanmıyor ama ilerde saplantılı olur gibi geldi. Geçen denemek için ayrılalım dedim. Başta küfür etti. Sonra seni seviyorum beni neden bıraktın diyip ağladı. Bende blöf yapmıştım. Affettim
- +1 yıl
@Kararsızkız_90 Sana bir tavsiyede bulunayım mı? Eğer sevmiyorsan onu yol yakınken ayrıl. Yoksa zaman geçtikten sonra hiç ayrilamazsin iyice peşine yapışır bırakmaz seni ben mesela çok pişmanım ilk zamanlar ayrılmadım diye eğer o zamanlar ayrilsaydim şimdi bu soruyu sorma gereği bile duymazdim
- +1 yıl
Seviyorum. Sevmesem niye devam edeyim. Tanımaya çalışıyorum ama uzağız
- +1 yıl
Uzak mesafe olunca o iş yaş ya bana bile ınstagramda sevgilisinin hesabından yazan oldu yani ve insanlar bin çeşit kimseye güven yok artık.. önemli olan sabırlı olmak hayatta ve inan bana sabreden derviş muradına ermiş sözü çok doğru.
Madde veya herhangi bir kötü alışkanlığı olan birisinden hayır gelmez. Ailen biliyorsa durumu anlat ve yalandan bir konu bul ayrılıyoruz de telefon hattını değiştir. Hatta baktın numaraı değiştirdiğin halde buldu adresinizi değiştirin. Başka bir semte tanışının. Bu tipler kolay vazgeçen tipler değildir. Serseridirler, tehlikelidirler. Beyni s2kinde gezer ve hiç bir vasıfları yoktur. Allah hepsinin cezasını peşinen vermiş ama siz kadınlar da bu cezayı çekiyorsunuz maalesef.
51 Yorumla
+1 yılSen de onu boğ, sık, sürekli ara. Mesajlaşmayı sevmiyorsa mesajlaşmak iste, sevmediği ne varsa sen onları iste eğer yapmazsa sen de onun istediğini yapma. Sürekli kısas yap sen yaptın ben de yaparım de, sen istediklerimi yapmazsan ben de yapmam de, başkalarının sevgilileri ile karşılaştır, kıyasla.
30 YorumlaBence tehdit ve şantaj ile ilişki yürütmeye çalışan kişiye böyle numaralar işe yaramaz. Diyelim saçma sapan kavgalar çıkarmaya başladın bıkıp ayrılsın diye, o zaman da saçma kavgaları bırakmazsan... diye tehdit etmeyecek mi sanki yine? En iyisi polis ve aileye durumu bildirmek.
30 YorumlaCok basit. Simdi gelip buraya yazdin ya, iste aynen boyle gidip savcilikta bir dilekce yaziyorsun. Eski erkek arkadasim beni tehdit ediyor, bana santaj yapiyor, pesimi birakmiyor de. Savcilik ona bir ihbarname gecip ifadeye cagirdigi anda, birak artik senin pesine olmayi, sen yolda yururken ayagin kaysa dussen onu sorumlu tutarlar.
Hic korkma, usenme. Hemen atla toplu tasit aracina, bulundugun yerdeki cumhuriyet savciligina git, bir basvuruda bulunacaktim, tehdit de, mumkunse hanim savcilardan birini iste.
Sakin hafife alma. Twitter'da ifsalarin cikar sonra onlari internetten kaldirtmak icin daha cok ugrasirsin. Hemen simdi hallet.21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. O kişi aradığında aynen burada anlattığın gibi kendisine anlatarak artık görüşmek istemediğini söyle. Israr ederse her yerden engelle. Rahatsız ederse, ailenden ya da yakının olan erkek birine durumu anlat. Telefon açıp görüşsün. Artık seni istemiyor. Senden rahatsız oluyor. Bir daha görüşmeyin desin. O da işe yaramazsa savcılığa git. Dilekçe ver
10 Yorumla
+1 yılGörüntülü konuşmada karşısına en iğrenç göründüğün halle çık hatta kendine sivilce bile çizebilirsin böyle ara sıra yanına bir kap al içine balgam felan at midem bulanıyor diyip yatmıştır 😂 hacı VS kaba konuşmayı sevmiyorsa kaba ve argo konuş seviyorsa tam tersi 😂😂sakızdan nefret ediyorsa sakız çiğne balon yap patlat böyle onun hoşuna gitmeyecek konularda sen daha iyi bilirsin uzun ve sıkıcı konuşmalar yap konuşma sırasında sürekli ııı ııı de hangi insan evladı olsa bunlardan sonra soğur diye düşünüyorum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
ben tiksindim burada :D
- +1 yıl
@WorldWideWeb_ 😂😂😂
Sana tek kelime dicem aynı şeyleri bende yaşadım 4 yıllık bir ilişki yaşamıştım ve bu iliş ki de bu derece bir pozisyona gelmişti ancak bu gibi konular yorum da yazılarak anlatılabilicek kadar kısa mevzular değil yani.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Soğutmak doğru bir çözüm değil. Soğutmak için yapacakların onu daha çok kışkırtabilir. Bu nedenle en doğrusu ayrılmak ve bir daha tehdir ederse şikayetçi olacağını söylemek. Çalışıyor musun bilmiyorum ama bir süre evden çıkma ve ailene (en azından annene) durumu anlat.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği şeyleri yapmayı azalt veya yapma
Sevmediği şeyleri yapmaya ufak ufak başla
Mesela görüntülü arıyorsa 5 dk görüşüyorsa, 10 sn sonra işim var diyip kapat, tekrar aradığında açma.
Mesaj yazmayı sevmiyor diyorsun mesaj yaz, cevap vermesini iste veya zorla.
1.5 senedir sen birliktesin, onu sen daha iyi tanıyorsun.
Bizim vereceğimiz fikirler farazi olur, belki işe yarar belki yaramaz.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tehdit ediyorsa ve sen bunu kanıtlarla polise sunabilirsen hiç korkma. Polise veririm de geç. İlk başta güzelce söyle ama kabul etmeyecek. Baktın tehdit ediyor yazdığı ya da söylediği şeyleri kayıt et konuşma kaydı vs. Madem öyle sen beni tehdit ediyorsun polise veriyorum peşimi bırak de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılsiz niye kötü ve kendinden soğutan kişi oluyorsun o sizden çok mu daha iyi
1 sigara içiyorsa ağız kokusu ve üstüne sinen kokusunu
2 ter kokusu
3 giydiği
4 ayaklarını
5 dişlerini
6 konuşmasını ve basit olarak hayata bakış açılarını yavaş yavaş kokmadan ve ciddi bir şekilde eleştirin dişini fırçalamadan gelme veya dişlerin sapsarı diyerek eleştir bak sonunda ne oluyor o senin yanına gelmemeye başlayacaktır10 Yorumla
+1 yılTakıntılı biriyse işin zor.
Onunla güzelce konuş olmayacağını anlat. Eğer hala devam ederse de iletişimi tamamen kes. Telefon numarası, sosyal medya hesapları, ev adresi gibi değişiklikler işe yarayabilir. Hala devam ederse de ailenle konuşup polise başvurmanı tavsiye ederim.10 Yorumla
+1 yılHiç soğutmala falan uğraşma engelle geç direk veya tamamen sana ulaşmasını istemiyosan yeni bir numara al bu şekil belki tamamen kurtulursun hayır istemiyo hala bu ne takıntı zorla güzellik olmaz birgün oda anlıcaktır elbet tehdit etmek şantaj yapmak nedir ya ruh hastası takık
10 YorumlaSeviyor gibi yapmaya devam et ama onu yaparken de yavaş yavaş kendinden sogut, saçma sapan şeyler yap, konuşurken berbat yorumlar yap, kendini su ana kadar ki olan kişiliğine zıt şeyler yap, zora şok sen de onu, imkansıza yakın isteklerde bulun, onu zor durukda bırakacak şeyler işte, bulusuyorsaniz senden utanacak davranışlar sergile.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herseyine bahane bul ağla yeterince ilgili değilsin de herşeye sinirlen bazı konularda onu küçük gör kendini yücelt. Ailesiyle kendini kıyasla onu ailesinden kıskanır gibi davran. Hayallerini lüKS anlat. Ayrica tehdit ederse sende onu tehdit et. Telefon numarani vs. değiştir hiç bir şekilde muhatap olma. Şimdi bu tehditten direk hapis cezası var bunu biliyor olması lazım.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir buçuk yıldır uğraşıyorsun, en iyi sen tanıyorsun. İlişki düzeyiniz , ulaşıla bilir olmanın rahatlığı, seni rahatlıkla şantaj ve baskı ile elinde tutması. Senden kolayca soğumaz, madde kullanan insanların , arkadaş ve çevresinede bağımlılığı vardır. Bunun içinde sen de varsın tabi. Neler yaşadığınızı bilemeden yorum yapmak çok bilmişlik olur.
30 Yorumla
+1 yılSeni aramasını bekleme her hangi saatlerde olur olmaz yerde sen kendisini ara. konusurken şımarık tavırlar sergile bir yanindakilere laf ver konus sonra bir kendisine laf ver nelerden gıcık oldugunu bilirsin onları yap konusurken. umursamaz cahil şımarık kiz tavirlariyla konus sonucu gorursun 1hafta surmez. ama sakın kıskandırmak gibi seyler yapma.
11 Yorumlayarın dm den knuşlm bu konuyu senle. Bir kadın arkdasım var kendinden ciddi anlamda sogutma konusunda cok usta biri. onunla konusursunuz KS de kendisi zaten. uyarsa yoruma cevap yazman yeterli ok.
11 Yorumla
+1 yılzaman ayırmamaya başlayacaksın o halde
görüşmeleri kısa keseceksin
görüntülü sohbet başladıktan beş dakka sonra işin çıkacak
sürekli meşgul olacaksın
ona vaktin olmayacak20 Yorumla
+1 yılEn iyi yöntem başka erkeklere salça ol yani başka erkek arkadaşlar edin çevrende onlara yer ver onlarla gez mesela sinemaya git instagramda story paylaş he illa yapmak zorunda değilsin google da fake story yaz sinemaya birileriyle gitmiş gibi story paylaşabilirsin sonra hayatına yeni birisi girdiğine ve ona kapılmaya başladığını ima eden paylaşımlarda bulun ama dikkat et diğeriyle hiç bir bağlantısı bulunmasın yani üstüne alınmamalı ve tabi bunları yaparken de o santajcı karakter yoksunununda telefonlarını ertele işim var de hatta aramanın ortasında kuzey arıyor diyip heyecanlanmış gibi yapıp bi anda beklemeye al onunla görüş felan eminim kendisi soğuyacaktır en önemli şey değersiz hissetirmendir sen onun her telefonuna çıktığında her aramasını cevapladığında ve hatta yaptığı malca bir espri ya da davranışa güldüğünde peşini bırakmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Kurtulmuşsun sana duygu sömürüsü yapmış yuzügu sat demekle
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu durumlar soğutmakla sonuçlanmaz.. Yüzüne karşı direkt söyleyecek her kes kendi yoluna diyeceksin.. Bastan kusura bakma ben kıskançlık çekemem ruh hastası olmak gibi bir niyetim yok diyecek işi bitireceksin.
30 Yorumla
+1 yılAyarlayabilirsen bir kızla anlaşma yap ve sevgilinle sarılırken ya da öpüşürken fotoğraflarını falan çektir geç karşısına bana bunları nasıl yaparsın falan filan konuştur oyunculuğunu. O şekilde ayrılma olayını gerçekleştirebilirsin belki. Yapan arkadaşım halletmişti bu şekilde ama sevgilin hakkında pek emin değilim.
10 YorumlaMerhaba,
Yaşın henüz çok genç ve eğitim konusunu bahane edebilirsin.
Eğitim hayatındaki detaylara hakim değilim ama, onun pek kişiliğine uymayacak bir bölümde okuduğunu hayal ettim de şu an.
Çok yoğun olsan mesela, sürekli online dersler olsa, sınavlar falan.
Ve sen kendinin bile inanacağı bir yalanla zor bir bölüm okuyor olsan.
Belki bir çare olur ne dersin?
Hani " Davul bile dengi dengine " misali
🌼10 YorumlaAldatma her iliskiyi bitirir.. yatirim tavsiyesi degildir😂😂
23 YorumlaBirini kendinden soğutmak istiyorsan yalan söyle, inatlaş, sürekli kavga çıkar, kendinden bıktır onu, tehdit ediyor demişsin ateş olsa cürmü kadar yer yakar korkma hiçbir şey yapamaz asla alttan alma ve gerekirse şikayetçi ol ve bunu ona da söyle.
20 Yorumla
+1 yılHiç soğutmala falan uğraşma engelle geç direk veya tamamen sana ulaşmasını istemiyosan yeni bir numara al bu şekil belki tamamen kurtulursun hayır istemiyo hala bu ne takıntı zorla güzellik olmaz birgün oda anlıcaktır elbet tehdit etmek şantaj yapmak nedir ya ruh hastası takık
00 Yorumla
+1 yılTüylerini al (dır) mayıp erkek gibi giyinerek, sürekli söylenerek
birinden konuşurken onunla ilgili ağza alınmayacak küfürler ederek
"Ölüyorum." dese yarım ağızla "Geçmiş olsun." diyerek, sözünü keserek
telefonla internette gezinmek dışında bir uğraşın yokmuş gibi göstererek
gösteriş ve zengin koca delisiymiş gibi davranarak onu kendinden soğutabilirsin.01 Yorumla- +1 yıl
Yok artık ya sen sen
00 YorumlaYa bak tanımıyorum ama anlattığına göre ne yapsan kolay kolay soğumaz. Ya da farklı bir şeyler anlar yine şantaja ve tehdite başvurur. En iyisi ve kesin çözümü savcılık ama yok o boş sallıyor desen bile bunun konuşmayla çözülecek bir tarafı yok galiba. Onun için ailene şöyle en başta onlardan destek al
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapmana gerek yok Buket, oturup konuşucaksınız durumu açıklayacaksın böyle böyle diye, bu davranışlarından rahatsız oluyorum diye. Eğer ki seni seviyorsa kendisine çeki düzen verir, vermiyorsa demek ki seni sevmiyor bu kadar basit. İşine gelmiyorsa çocuğun ayrılırsın olur biter. Her türlü mecradan da engelle sana ulaşamasın bu kadar basit.
00 YorumlaSürekli küçük gör diğer kişilerden örnek ver karşılaştır sürekli karşılaştırdığın kişiyi üstün tut mesaj atınca geç cevap ver aradığında açma bir süre sonra ya aşkım kusura bakma yeni gördüm de bir süre böyle yap bir neden bulup aramalarına cevap verme kendisi patlar
00 Yorumla
+1 yılHer terslemesinde ağla
çok fazla dizi/film karakterleri ile onu kıyasla
konuşurken aniden odak noktanı o olmaktan çıkar
sürekli bir şeyleri yanlış anla tartış
trip at
sürekli konum iste canlı konum attır her an güvensiz sorular sor
annen ile yaşamam vs muhabbetleri yap
alkollü hikayeler at
haber vermeden evden çık ve ben haber vermem abartıp durma her şeyi de00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmursama, önemseme, aşağıla dur hala işe yaramazsa şikayet et. İlla bir şey yapayım diyorsan bir kadınla anlaş onla öpüşürken fotoğrafını çek hiç değilse baganen olur. Hele aganigi esnası çekim olsa konti garanti. Bu tür şeyler zor en güzeli ilk dediklerım.
00 Yorumla "tehdite şantaja başvuruyor" Hiç korkma doğru polise şikayet et tek çözüm bu bu konuda böylelerini soğutamassın böyle pç şrfszleri ayrıl ve direk polise git bu kadar numaranı felan değiştir yoksa bunla ilerde evlilik felan olur allah korusun her günün dayak şunla bunla geçer rahat nefes aldırmaz bunlar görüyoz haberlerde
01 Yorumla
+1 yılAslında senin olayın basitte yorumdakilerin çogu aynı şeyi diyor ama yapmiyorsun. Ailene veya polise şikayet etmek çokmu zor. Bunu yapmanda seni alıkoyan şey ne? Anlaşılan onu gözünde baya büyütmüşsün. Sanki polisler bişey yapamayacakmış gibi güvenin yok. Anlat işte polise ona hayatı dar ederler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öncelikle şantaja boyun eğersen, devamı hep gelir. Bundan emin olabilirsin. O zile basar, sen gidersin.
Ben şantaj boyutunu yargıya taşımanı, durumdan aileni haberdar etmeni tavsiye ederim.
Ancak ille de soğutayım dersen de, bakımsız gezin biraz, bozuk psikoloji taklidi yap, intihar ile korkut.
En olmadı yeniden maddeye başlasın, polise ihbar et.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende aynı onun sana davrandıgı gibi davran fazla sıkıcı olabilirsin mesela belki karşıdakinde kendisini göedükçe sogur... Keşke ilişkiye bi isim koymadan önce tanıma süresini daha uzun tutsaydın yani belki çevrende seni daha çok hakeden biri vardı ama görmek istemedin, çevremdeji kız arkadaşlarımın çoğu sırf yakışıklı diye içi pis insanlara şans veriyo ve her biride pişman oluyo sonunda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şöyle yapmayı dene. Kendisi ne isterse kabul etme mesela yazmayı sevmiyorsa görüntülü aradığında Red et sürekli bahane bul her zaman uzak dur yazarsa saatler sonra cevap ver kendisini tersle seni seviyorum derse de bende seni seviyorum deme.
Seni neden şantajla tehdit etsin ki onda çıplak fotoların mı var eğer yoksa korkma hiç bişey yapamaz00 Yorumla
+1 yılValla böyleleri icin en mantikli yolu söylüyorum, dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Bu sorunlu arkadastan kurtulmanin tek yolu ailene konuyu açmak gerekirse şehrin agir abilerinden birine ulaşıp bu kişiyi tehdit ettirmek ya da hafifçe oksatmaktir00 YorumlaAslında birkaç deneyebileceğin şey olabilir, fakat hangisi işe yarar bilemiyorum. İlk evvel ya onu suçlu durumda bırakarak sen atağa geçeceksin, ya da onu soğutacak davranışlarda bulunacaksın. Mesela onu bayacak şekilde ona ilgi duyabilirsin. Böylece sana ilgisizlikten suçlayamaz ama beklentileride karşılanmaz. Ya da onun beklentilerinin tam tersi davranacaksın. Fakat burada bazen ters tepkide olabilir
00 Yorumla
+1 yılhey şantaja başvuruyorsa özellikle polise git ve şikayetçi ol. o tarz erkeklerde taktik pek işe yaramıyor. kişisel güvencen için güvendiğin kişilerden yardım iste polise git. hiçbir şekilde seni zorlayamaz hakkı yok. hatta hukukla ilgilenen kişiler tanıyorsan onlardan yardım iste. ek olarak biraz detay vererek burada bir bilene sorabilirsin.
ve kendini koruyabileceğin şeyler olsun daima yanında.01 Yorumla- +1 yıl
eğer hala madde kullandığını vs düşünüyorsan bunun içinde polise anonim ihbar bırakabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Dinsizin hakkından imansız gelir bu şahıs İstanbul da olsa sana yardımcı olurdum arkadaşım bak sana daha yanaşabiliyormuydu o bulmuş mahsun kızı ipnelik ediyor hele madde kullanan bir mal ise iş daha kolay insanın akıllısıyla uğraşmak zor malıyle kedinin fare ile oynadığı gibi oynanır
00 Yorumla
+1 yılAradığında cevap verme hoşlanmadığı hareketler sergile baskı yap zaten o senden soğur çünkü aynı durumu yaşadım böyle yapınca bana ben eski seni istiyorum dedi bende ben hep böyleydim kusura bakma ben bu şekilde yapamam kendine iyi bak dilerim mutlu olursun herşey bitti dedi
30 YorumlaYanında osur sıç hevesi kaçar hayattan soğur ama gerçekten sıç çok ciddiyim bak bakalım yüzüne bakıyomu bi daha... Şantajı bırak adını bile duymak istemez. İnan bak troll değilim bunu yap aç götü onun yanına yap. Arkasına bakmadan kaçacak
10 Yorumla
+1 yılMesela aradiginda bakma bahane sun surekli ben buluscanizda bahane sun bnapcakki ayrilmiyon sonucta ilgisiz birak ben seni anliyorum ayrilsanda boyle kisiler pesini birakmaz haberlerde goruyoruz direk ayrilim deme sakin boyle bahanelerle sogur bence
10 YorumlaÖncelikle şunu sorim. goruntulu görüşmede herhangi bir foto ya da mahremin var mı çocuğun elinde?
18 Yorumla- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat