AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
208Cevap
aldattığını bir çok erkek arkadaşın olduğunu filan söyle bir arkadaşın var ise ve ya akraban onu arattır işte benim manitam bu filan kaç senedir çıkıyoruz ikimizi idare etmiş kardeş filan gibi bir şeyler söylettir ne bileyim
Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Herkes aynı olmamakla birlikte bu tip insanlarda şiddet eğilim ve tehlikeli olabilirler.
Kızım adamın karşışına başka biriyle çık. Ne bileyim oyun maksatlı istediğin olur biter. Soğumayı bırak senden nefret eder.
Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder.
Ayıkla pirincin taşını; çünkü ne desem işe yaramaz allah kolaylık versin.
Senin Yapacağın Tek Şey Ailenle Konuşmak Bunları Olmadı Telefon Numaranı Değiştir Eğer Evini Biliyorsa Taşının Gidin Yani
O konuşurken sadece dinleyin. Ailenizden birileri sizi çağırsın ve sohbeti sürekli kesin.
Soğutmak için Tek çözüm var Bu %100 Etkili bir çözüm Soğutma ritüelini yapmalısın Bu Ritüel ile ilgili Youtubeta bir sürü video var bunları kullanırsın Dediğim gibi %100 etkili 😉
İstemsizce konuş. Başka şeylerle uğraş. Geç telefonu aç. Görüldü at.😉
Direk söyle senden hoşlanmıyorum. İnsan başta birini sevip sonra sevmeme ihtimali olabilir. Ben de seni sevmiyorum artık. Zorlama. Gururuna da dokunmasın. Baskasini seviyorum. Falan filan
Polise gitmen en iyi çözüm olacaktır bence. Sapkın birisi ile berabersin, artık seni aşmış durum.
Başkasını buldum onunla mutluyum de. Acıma.
O zamanda zarar verir agresif davranır
@eryyy aynen öyle zarar verebilir
Meryem cebeci
@eryyy Cebeci ne
Pardon otomatik yazılmış farkında değilim
Beni soruna davet ediyorsun ama mesaj bakma geregi duymuyorsun ilginc
Koltuk alti killarini uzat herkesde ise yaramaz ama kimisi sogur
Tehdit ve şantaj ciddi bir suçtur ve cezası ağırdır savcılığa suç duyurunda bulunun bence
ona onu sevmediğini söyledin mi? yani onun senden ayrılmasını neden ister ki bir insan?
Soğuk davranmakla başla yanında mutsuz görün fazla konuşma kısa cevaplar ver
Nereden bulursunuz öyle tipleri anlamıyorum bu kızları ben. Kendi düşen ağlamaz...
Yan8nda kufur et igrenc seylerden bahset hanzo gibi davran bacak killarini alma soğur ve kaçar
3+1 grup sekse bayılırım
dayamaıyorum tekrar yapacağım de
bu kadarını da midesi kaldırmaz sanırım
Hiç kusura bakma da ben sana demiştim o zaman ayrılsaydın
Açma aralamarını uzaklaştır kendinden daha da bir şey yapacağını düşünemiyorum
Yanında osur, kokulu olsun. Bir de iç çamaşırın pis olsun. Kesin çözüm
Telefon numarani degiştir , ev adresini biliyo mu biliyorsa ona da bi cozum bulman lazim
Polisten önce ailesinde tanıdığın bildiğin biri var mı onunla konus, ailene anlat, ve dikkatli ol
Açıkça söyle yoksa diğer türlü peşini bırakmayabilir
Güven yoksa ben yokum de. Koşarak kaçıcak asla arkasına bakmaz söz garanti li
Ben seni artık sevmiyorum dersen anında soğur. Diğer her şey işkence etmek olacaktır. Yapma.
Cevaplarına geç yaz ona az vakit ayır işim var felan de
Valla zor soru yardımcı olmak istedim ama maalesef ailenden yardım almayı deneyebilirsin belki
söylediklerini senden istediklerini yapma mesafeli ol sogur o zaman
Kas biyiklarini alma tuylu sempaze ol sigara ic nerde igrenc bisi varsa yap kendiliginden kacar
Seni üzecek bir sey yapmadı ise hep sevdiyse ayrılma ah alırsan belin doğrulmaz
Zorla kimse , kimseyi mecbur edemez. Ailenden biri yok mu? İki tokat 👋 bak adını hatırlıyormu?
onun gibi davran. ilgiye boğ, kıskan, kısıltla, değer ver. ondan vazgeçemeyeceğini hissettir. kendi topuklar
Ne ile tehdit ediyor seni?
İşte seni ve aileni öldürürüm gibisinden şeyler söylüyor ben sensiz yapamıyorum kendime zarar veririm vs
Psikopat bir insan mı, şiddetini gördün mü sözsel/uygulamalı sana veya başka birine?
Psikopat oldu son zamanlar evet bir tane çocuğu dovmusti bide sinirlenince deliriyor aşırı küfür ediyor
Ailen sevgilini biliyor mu? Eğer bilmeseler bile anlayışla karşılayacaklarsa şikayet et çocuğu uyarsınlar, "bir daha kızımıza bulaşmayacaksın." gibisinden. Çocuğunu düşünen kişi kızmaz bence, hata olarak düşünür.
Bizler baska birini sevdigini veya hoslandigini senden duymaya dayanamayiz denemelisin bana soylendi olmadigini bilmeme ragmen sogudum iyi gunler
Git çevrene şöyle ilk saçma hareketinde haddini bildirin devam ederse verin polise hapishaneden görüntülü arasin
Bak polis tek çare sonra ailena anlat, anca öyle kurtkuln bak kuzenimin aynısı oldu o da senin gibi polis ne yapacak dedi. Ben gittim aileye anlattım sonra polis falan girdi işe babası bu çocuğu dövdğrdğ falan önce ailene anlat
Osurup sıçacaksın. Midesi bulanacak. Ciddiyim etkili olacaktır. Hele bunu severek yaptığını gösterirsen öfff.. ben yazarken bile soğudum…
Neyle tehdit ediyor? Savcılığa git gözü korkar o tipler öyledir geneldee
Hiçbirşeyden korkmuyor ki evime bile geliyordu kaç kere zorla geri donderdim
Yok bu yöntemi dene garanti veriyorum ben sana
Çünkü seni elinde tuttabildiğini çok iyi biliyor
Tehtit mesajlarını direkt savcılığa götür
fena tehdit etmen lazım bunu illaki korktuğu bişi vardır
soğutmana gerek mi var ben istemiyorum dersin biter olmuyorsa engellersin bir bana denk gelmedi galiba bu kadar saf hatunlar
Sosyal medyadan sahte hesapla ona yaz baştan çıkar sende bunu tesadüfen ortaya çıkarmış gibi yap ve koyver gitsin😈😈😈
Sosyal medya kullanmıyor ki benim için
Bir erkek niye soğur başka bir kıza bakar güzel giyinmezsen bakımlı değilsen sende öyle yap başka kızlara baksın güzel giyinme başka yapacak bişey yok başka ne olabilir bulursam yazarım merak etme
herşeyi anladımda tehdit olayını anlamıyorum ayrılmak isteyen ayrılır neyin tehditi bu yani
Zenci erkeklere bayılıyorum de, alet dediğin 25 cm ve kalın olacak de, sarımsak ye , yanında osur devamlı
offff benimki de soğudu benden, neden aşırı kıskanıp sıkmadım diye
Bir gün önceden kuru fasulye ye sonra görüntülü konuşurken zaaart zurttt zooort diye otsur sonraa offf çok koktu falan de🤣
Ya samimi bulursa?
@Sevgiiyileştirir olabilir zevke de gelir mla😮
Geçmiş olsun otsur maya gerek kalmamış
Kızlara ilgi duymaya başladığını ima et hatta cinsiyet değişikliği düşündüğünü
Evlenelim deyip kilon kadar altın filan iste. En iyi savunma saldırıdır 😏
Valla senin is zor tek çare konuşmak onunda da dinler seni umarım
Erkek olsaydın kolaydı ama kız olunca bilemedim ama erkek gibi takıl saçlarını erkek gibi kestir çok itici oluyor birde bakım makyaj yapma
İlgisiz davran birazcık gururu varsa anlar ve ayrılır
Gururu olsa kız istemiyorum dediğinde üstelemez
Demek ki bayağı bayağı gurursuzmuş,, böyleleri de var maalesef
@567kırıkkalbim Aynen öyle işte 👍
Devamlı isteklerde bulun maddi manevi iste devamlı almadığında veya yapmadığında devamli trip at soğuk davran küs. Bir süre sonra bıkar senden
Öncelikle al karşına konuş artık ben bu ilişkiyi yürüyemiyorum evlencem başkası ile vs de belki bırakır. Gerçi siz kadınlar me istediğinizi de bilmiyorsunuz
Kızlardan hoslandıgını ameliyat olacagını filan soyle?
Bence ilgisiz davranma çünkü İlgisiz daranırsan daha çok üstüne gelir bence. Dikkat çekmeye çalışır, neden böyle olduğunu düşünür daha çok ilgilenir. Kızlardan hoşlandığını söyle aklıma tek bu geldi.
Senin işin zor :( ciddiye binmiş ailene konuyu aç böyle böyle de anlat belki kizcaklar ama eskiden madde bağimlisi birnin ne yapcada beli olmaz
😞
Hiç uğraşma direkt iletişimi kes.
Arama, yazma, sorma, görme, öpme.
Ne yapsan faydaetmez söylemen lazım ayrılmak istiyorum diye tatlı tatlı konuş