Evli adamla birlikteyim aşığım oda çok sevdiğini söylüyor çok kez ayrılmak istedim ama bırakmadı beni sonumuz da yok sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin adına gerçekten çok üzüldüm benim de başımdan buna benzer bir olay geçti baktım ki kullanılıyormuşum tabi sevgim çok ağır basıyordu halen ama ben hep mantığını dinleyen bir insanım o yüzden çareyi derhal onun olduğu yerden gitmek oldu yaşadığı semte adım atmadım tüm hesaplarimi kapattim ayrılmam çok zor oldu ben nasıl dayanacam diyordum onu ruh ikizim olarak görüyordum ama şimdi aradan zaman geçince her şeyi daha iyi anlıyorum 1 sene geçti o kadar mutluyum ki iyiki vazgeçmişim diyorum hem 2. kadın olmak hem yuva yıkan ve metres konumuna girmek o kadar aşağılayıcı ki kendinden nefret etmene sebep oluyor gerçekten seninde durumun bu kullaniliyorsun karısındaki eksikliği sende gideriyor buna izin verme seni kandırıyor daha genceciksin yazık 2 çocuğum var ayrilamam sirf onlar için evliyim boşanmıyorum vs. cümlelere kanma yalan söylüyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılmalısın tabi ki. Sonuçta sen bakarsın, bugün olmazsa yarın dürüst seni hayatının merkezine koyup ilerde soyadını verecek bir adam bulabilirsin, bu adam şu anda sana sadece karısından kalanı veriyor, ona tahammül etmek için sıkıcı evliliğinde kaçış yolu olarak seni tutuyor. Onun senin gibi saftriği bulması daha zor, sense evli birini istesen sana birşey vadetmeyen sokakta elini bile tutup yürümeyen saklı köşelerde buluşacağın birini arasan milyon tane bulursun.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. salla gitsin sonun zaten belli yok benim kendi düşüncem sadece cinsel arzuları için sendedir eyer o kadar aşık yahut sevseydi inan seninle o an evlenirdi bahaneler çok
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel arzusunu karşılıcak bişey yapmıyorum tek ihtiyacını giderdiğim şey sevildiğini sevdiğimi hissettirmek
- +1 yıl
eyer uzun zamandır birlikteyseniz bişey diyemem lakin daha yeni gibiysemerak etme zamanı gelince çok iyi anlarsın abeni kim olursa olsun bir erkek sevdigi biriyle evlenir onu kaybetmemek için herşey yapar evli bir erkek benim gözümde daima sadece cinsellik için birini bulur hayat senin hayatın ben sadece düşüncelerimi yazdım hayatında başarılar dileirm bb.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
19Cevap
+1 yılklasik metres avuntuları beni çok seviyor ayrılamıyorum sen yatağına arkadaş olursun karısı ömür boyu ona yoldaş. 😉
324 Yorumla
Soran+1 yılHenüz yatak evresine geçmedik için rahat olsun yatağında değil yanındayım 😘
- +1 yıl
O da olur bir metresin hazin sonu.😉
Soran+1 yılDemekki senin sonun öyle oldu nasılda biliyorsun hikayenin sonunu 😘
- +1 yıl
Ben evliyim metrescik eşimin de benimde ilk evliliğimiz senin kadar ucuz ve karaktersiz değilim .😉
Soran+1 yılHahaha eşine sor bakiyim bide bunu ama dur cevabı şey olcak senden başkasını görmüyor gözüm sende bu yalana inan dur yazık 😂
- +1 yıl
Senin gibi süt dilimleri rahat yaşasın diye dağlarda eşim şehirde olda illa ki senin gibi bir kaşar bulur erkek ne yapsın senin ruhun o*rospu.
Soran+1 yılDağda kadın mı yok yapan heryerde yapıyor böyle avutma kendini
- +1 yıl
Gerçekten ne kadar Çok kötüsün yorumlardaki üslubuna bak kocan seni aldatsa net haklıdır yazık acıdım adama kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin gerçi senin gibilerinin kocası aldatsa kemalim yapmaz der kocasının arkasında olur hemcinsinize saldırırsınız
- +1 yıl
@gayeözdemir işte geleceğin tipik metres profilisin ayrıca benim sizler gibi kimseye yaranma kendimi beğendirme derdim yok bu bir bu yürüyen ka**şar pas vermese o adam onunla olmazdı iki doğru birdir üç realist olduğum için kötü demen zerre umurumda değil.
- +1 yıl
@hayaaletkadinnn Tebrik ederim kurban. Bunlar özgürlük, felan diye iyice cıvıtiilar.
İnsan bi hata yapabilir amenna ama böyle anlatmak nedir ya? Yok evli erkek, yok evli kadın, yok 4 kisiyle birden. Hiç ALLAH korkuları yok, ALLAH ı bilen insan böyle savunmaz kirli düşünceleri. Biz kime güvenecez ya - +1 yıl
@adropoflife leş bir jenerasyon bundan eminiz sadece.
- +1 yıl
@hayaaletkadinnn haa bide bunların çoğu erkek. Ruh hastaları, hastalıklı düşünceleri yayıyorlar durmadan. Heryerde tukurecen bunlarin suratina ki yeni nesillere kotu örnek olmasınlar. Bunların zerte Türkluk ilr ilgileri yok
- +1 yıl
@hayaaletkadinnn Bugüne kadar bir kizın vebalini, ahını almadım çok şükür almam da ulular ulusu ALLAH izni ile.
Ama yok ya görmedim boyle birşey ya, bu internet yuzunde mi iyice bozuluyor millet?
Bu nedir ya, akla gelmeyecek igrenç seyleri normal gibi anlatiyorlar.
Bişey dedimmi de hakikatli , hemen srnde zaten öylesin diyorlar. Savunmaları da hazıt. ALLAH pak masum çocuklari esirgesin bu lagim fatelerindem - +1 yıl
@adropoflife hiç kimse masum değil ama herkeste bu kadar arsız değil klasik kadın sığınakları hazır bir kadının düşmanı kadın olurmuş öyle mi konuşulurmuş ben bu yürüyen ka**şarın sevgilisi olduğunu zannettiği adamın karısını savunurum bu ka***şarı değil.
Soran+1 yıl@adropoflife sen önce git bir konuşmayı öğren burda gelip yargı dagıtma boşuna namus bekçiliği de yapma aslan okey kimsenin ne yaşadığını bilmiyorsun sonuçta.
Soran+1 yılBak kaçtır bana kaşar bacım diyip duruyorsun düzgün konuş benimle metres falan da değilim ben çok namuslu ahlaklıysan git çöplüğünde öt burda değil şimdi defol
- +1 yıl
@zehranurp sizleri kasdederek birşey demedim kardeşim. Tabi ki herkesi en iyi bilen ALLAH'tır. Yalnış, incitici birşey dediysem affola. Sadece elimden geldiğince Kuran'ın buyruğunu ve evresel etik doktrinleri söylüyorum. Ve yalnış, insanlara kötü örnek olabilecek trol, kurgu veya gerçek şeylerin yayılmasını esefle karşılıyorum.
- +1 yıl
K***şara k**şar denir ve bu tartışmaya kapalıdır evli bir erkekle sevgili olduğunu annene babana bi söyle sen önce bi sonra gel horozlan yüzsüz.
Soran+1 yıl@adropoflife senin bildiklerini bende biliyorum hayat sadece acımasız.
Soran+1 yılSen insan olmayı unutmuşsun bana kaşar demen ne kadarr umrumda namuslu ayaklarına yatma seninde ruhun bacım olmuş ilahi adalet diyorum ve konuyu seninle kapatıyorum öptüm canım 😘
Soran+1 yılSen insan olmayı unutmuşsun bana kaşar demen ne kadarr umrumda namuslu ayaklarına yatma seninde ruhun or*s*pu olmuş ilahi adalet diyorum ve konuyu seninle kapatıyorum öptüm canım
- +1 yıl
Neyse ki ben evliyim ne evli olduğumu ne kendimi gizliyorum ama tam seni anlatan bir atasözü der ki o**rospuyu kilide vurmuşlar kilidiyle oynaşmış ileri zeka ilahi adalet diyormuş karaktersizliğin de Allah a bağlıyor.
Soran+1 yılKimse bişeyi gizlemiyor hayat neler getirir bilemiyorsun ama olurda bir gün aldatılırsan acaba ben ne b*k yedim de bunu hak ettim dersin 😂 heh işte o zaman beni aklına getir şimdi defol
- +1 yıl
Aldatılırsam zamanında böyle bir ka**şarla tartışmıştım diyeceğim söz
+1 yılNe kadar midesiz insanlarsıniz siz ya ülkede adam kıtlığımı var allahın evli barklı adamıyla takılıyosun onun için sadece ihtiyaçsın başkada hiçbirşey değilsin karısından bulamadıği ilgiyi sende bulmuş sadece kendine gençliğine yazık etme bence
10 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum sizin gibilerden. Evli olduğunu bile bile ne işin var ya sana yapılsa hoşuna gider mi bı düşün bakalım.
25 Yorumla
Soran+1 yılHemen ön yargılı konuşma bende nefret ediyorum benim gibilerden hepte derdim ama başına gelince çok farklı oluyorsun çok savaştım hep uzak durmak istedim ama olmuyor sen gitmek istesen de o bırakmıyor.
- +1 yıl
Lamı cimi yok bunun evli olduğunu bildiğin an birakicaktin o birakmiyormuydu karısına soylemekle tehdit edebilirdin. Bak nasıl bırakıyordu o zaman seninde hoşuna gitti büyük ihtimal onu değil beni istiyr die. Hadi diyelim herşey istediğiniz gibi oldu o kadının dünyasını yıktınız siz bı yuva kurdunuz o adama nasıl guveneceksin arkadaş ya aynisinida bana yaparsa die hiç mi gecmicek içinden.
Soran+1 yılArada sevgi ya da duygu olmasa zaten onun çok sevmesi umrunda değil kalbimle mantığım savaşıyor duygularıma yenik düşüyorum bu dediklerini çok düşünüp onada söyledim ama hayat buna sürüklüyor
- +1 yıl
Mantığını dinle sana ne dicek başka birşey bulamıyorum.
Soran+1 yılÇok dinledim kendime çokta bela okudum nefrette ettim öyle gördüğünüz gibi geniş biri değilim vicdanımlada savaştım siz inanmasanızda yaptım bunu.
+1 yılNe kadar midesiz insanlarsınız siz ya ülkede adam kıtlığımı var allahın evli barklı adamıyla takılıyosun onun için sadece ihtiyaçsın başkada hiçbir şey değilsin karısından bulamadıği ilgiyi sende bulmuş sadece kendine gençliğine yazık etme bence
00 Yorumla
+1 yılNe kadar midesiz insanlarsınız siz ya ülkede adam kıtlığımı var allahın evli barklı adamıyla takılıyosun onun için sadece ihtiyaçsın başkada hiçbirşey değilsin karısından bulamadıği ilgiyi sende bulmuş sadece kendine gençliğine yazık etme bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Şu başlığa bak ve nasıl biriyim diye sor kendine. Ahlak sıfır hem sen de hem o müsvettede.
37 Yorumla
Soran+1 yılUmarım başına gelir o zaman ahlak 100 mü olcak sende çok merak ediyorum
Soran+1 yılKötü yorumun da seni...
Soran+1 yılYapmadığımı nerden biliyorsun bence sen bişeyi bilip bilmeden konuşma sana Benim verebileceğim en iyi tavsiye bu
- +1 yıl
Kınama kınadığın şey başına gelmedikçe ölmezsin diye bir hadisimiz var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanları boşver sevginin peşinden git. Burada sana yuva yıkanın yuvası olmaz diyenler emin ol ki bir erkek hoşlarına gitse medeni hali umurlarında olmaz.
011 Yorumla- +1 yıl
Yoo aşırı saçma bu yorum
Cevap sahibi+1 yıl@kzmtnsyonumuolc sen bi aşık ol senide görürüz. Hayatın hiçbir döneminde büyük konuşmamak gerekiyor.
- +1 yıl
Karında birine aşık olsa bizde öyle deriz karına "kimseyi dinleme sevginin peşinden git" deriz
Soran+1 yılAsla bunu ondan istemiyorum yuvasına zarar gelmemesi için bile çabalıyorum
- +1 yıl
Sende uydurma be bunu düşünen zaten evli adamla olmaz bi kere
- +1 yıl
Büyük konuşmuyorum zor bir durum fakat tasvip edilmesi meşrulaştırmaya varılması saçma karısının yaşadığı da kolay değildir eminim o yüzden senin için üzülemem
Cevap sahibi+1 yıl@düşler_ülkesi34 emin ol hepimizin başına gelecek bir şey. Yani sen ne kadar iyi olsanda senin karın aldatmasa bile dışarıda hoş birini görünce onunla neler neler düşünecek içten , ne kadar hoş diyecek. Aklından neler geçicek..
- +1 yıl
Sen ne zırvalıyorsun herkes kalitesiz karaktersiz değildir. aynı şeyi karın yapsın sende cilala otur.
- +1 yıl
İnsan ksrşındakinin aynasıdır sen karınla gezerken diğer karılara baktığın için karında öyle yapıyor diye düşünüyorsun normal olarak
Soran+1 yıl@düşler_ülkesi34 oluyormuş demekki
- +1 yıl
O zaman hikaye anlatma yok yuvası yıkılsın istemiyorum falan istemesen konuşmazsın
Biz ne dersek diyelim sen yine bildiğini yapacaksın acısını yaşamadan sa uslanmayacaksın. Hakkında hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılsenınleykende baskasına tutulur.. o zaman anlarsın yanlıs ınsana gıttıgını
00 YorumlaYazik. insallah duzgun bir insanin kaderi olmazsinda seninle sinanmaz 👐yazik be bu çaga
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık bu zihniyete yuva yıkanın yuvası olmazmış. Karısını aldatan yarın birgün seni mi aldatmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYuva yıkma gibi niyetim yok yuva isteyende yok aldatmıcagına eminim
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılişiniz gücünüz sikis sokus beyniniz gtünüzde galiba
12 Yorumla
Soran+1 yılSikende yok sokanda merak etme
- +1 yıl
Böyle bir yorumla senin beyninin nerede olduğu belli oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu sevdadan vazgeç sonu olmayan bişey
10 Yorumla
+1 yılDerin gibi olursun sadakatsiz dizisindeki
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi şizofren değilim volkan yukarı volkan aşşagı demiyorum
Nereden tanıştınız çok merak ettim?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı iş yerinde çalışıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyor ama neyini
01 Yorumla
Soran+1 yılDokunmuyor bile neyimi olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAy çok zor durum Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılablacim neden ya nedenn
00 Yorumla
+1 yılBunun bacaklarına sikacan
00 Yorumla
+1 yılmetres olarak takılmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılNe güzel bende evli kadınlarla çok oluyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki ucu b. klu degnek
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın tabii, seni seviyorsa karısından ayrılırdı ki diyelim karısından ayrıldı ve seninle devam etti. Seninleyken seni de aldatmayacağını mı düşünüyorsun. Net aldatacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
+1 yılOha birlikte oldunuz mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılOlmadık olmayız da o gözle bakmıyor bana.
- +1 yıl
Belli oluyor o yüzden karısını aldatıyor.
Soran+1 yılEvli adamın başkasıyla oluşu sadece yatak mı olarak algılıyorsunuz ne geri kafalısınız ya
- +1 yıl
Bugün seninle yarın başkası ile
- +1 yıl
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
@zehranurp
+1 yılkarakterine uygun davranıp, ayrılmalısın..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki senin ilerde cinsel arzun olacak mı ;)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirlikte ne yapıyorsunuz pardon da masuma oynamaa
+1 yılsenin gibi çok var
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılsizi seviyorsa karısıyla neden beraber?
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 çocugu oldugu için
- +1 yıl
bazen insanlar çocukları olsada o evlilikte mutlu olmadığı anlaşamadığı için ayrılıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAman evli insandan uzak durun
00 Yorumla Sadık Olamıyorsanız Evlenmeyin!
20 Yorumla
+1 yılAbi yapmayın be
11 Yorumla
Soran+1 yılHayat yapıyor bizler değil
İker gider
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfiyet olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan mı söylüyor diyorsun yani
Devamını Gör(19)