Yüreğimden atmak, silmek, bitirmek, vazgeçmek, herşeyi unutmak için ne yapmam lazim?

4 yıllık ilişki.. çok sevdim. Aldattı affettim, asagiladi sustum, küfürler etti, yuttum, defalarca dayak bile yedim, hamile kaldım "ben babalık yapamam ayda sana para gonderirirm sorumluluk kabul etmem git nerde doguruyorsan doğur ya da git aldır duş yakamdan, arama sorma, evleniyorum düzenini bozma" diyerek hamile halimle fırlattı gitti başkasıyla evlendi. Hergun yeni yalanlar hergun dolanlar,, sonra geldi evlenmek istemedim kızın biriyle takıldım hamile kalmış aileme ulaşmış mecbur kaldım evlendim ben seni seviyorum söz veriyorum 1 hafatada bu evlilik bitecek dedi.. sonra 3 ayda bitecek dedi.. sonra annem yaşlı üzmek istemiyorum 6. Ayda bitirecem dedi. Ben yine affettim ama tek şartım vardı benim karnimdakini masum bebeğimle sahip çıkmadan fırlatıp giden ve hergun aldır kabul etmem diyen adama "madem mecbur kaldın beni boynuzladigin kız ailene soyledigi için evlendin ama ben o çocuğunu kabul etmem, benim çocuğum babasının evinde dogmadiysa o da dogamaz, benim çocuğum babasının soyadını almadiysa o da alamaz"" dedim her seferinde seni çok üzdüm söz veriyorum herşey istediğin gibi olacak dedi. Dün bir konusuyoruz ee ben bosanamam önce dogursun, nüfus olayını da kıza git kendi üzerine al diyemem olmaz öyle şey, çocuk Haziran'da doğacak sen temmuzu bekle.. bu arada 4 yıldır en fazla 15 gün ayrı kalmisizdir çünkü aynı isyerindeyiz. Hergun birlikteyiz. Hergun yalan olan bir adam nasıl unutulur, her günü sahtekarlık olan bir adamdan nasıl vazgeçilir. Beynim herşeyin farkında ama ruhuma dur emri işlemiyor.. bana nolur sağlam bir akıl verin.
Yüreğimden atmak, silmek, bitirmek, vazgeçmek, herşeyi unutmak için ne yapmam lazim?