Şüphe içimi kemiriyor ne yapmalıyım?

Merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum sevgilimle yaklaşık 1,5 yıllık bir ilişkimiz var. Ben şehir dışında üniversiteye yeni başladığım zamanlar tanıştık. İlişkimizin 2. Ya da üçüncü ayında benim telefonum da oyunlar falan oynardı bazen ve telefonu eski olduğu için yeni telefon alırsa eğer benim telefonumun markasından alacağını söylerdi ara ara. Neyse biz daha sonra bir süreliğine telefonlarımızı değiştik ve ben onun instagram uygulamasına girdiğimde başka 4-5 tane daha fake hesap gördüm. Telefonları değişmeden önce birçok şey silmişti demek ki bunları silmeyi unutmuş. Daha sonra fake hesaplara girip baktığımda bir de ne göreyim... Farklı farklı kızlarla konuşmalar. Üstelik tarihleri de bizim birlikte olduğumuz dönem içerisine tekabül ediyor. Onunla bu konu hakkında konuştuğumda bana kavga ettiğimiz zamanlarda bunu yaptığını söyledi ve suçunu örtbas etmeye çalıştı. Aradan zaman geçti ve telefonlarımızı birbirimize geri verdik çünkü ben memleketime gidecektim 1-2 haftalığına. Gidip döndükten sonra onun askerliği belli oldu. Askere gitmeden birkaç gün kadar önce ben instagramımı kapattım gereksiz falan kafasıyla. Dah sonra o bana hesabını verdi. Askere gitti 2-3 ay sonra ailem ilişkimizi öğrendi ve benim telefonumu elimden aldı. Yengem biliyordu sadece onun vesilesiyle o ayda bir ve 1y günde bir görüşebiliyorduk gizli gizli. Aradan 3-4 ay geçti. Ben birikmiş paramla kendime telefon aldım yeniden konuşmaya başladık. İnstagramını tekrar istediğimde defalarca kez vermedi. Ve benim de bir fake hesabım vardı ara sıra girdiğim onu benden istedi. Bir defasında da beni onu aldatmakla suçladı hiçbir günahım olmadığı halde. Şifremi vermiştim zaten ama kendi adıma hesap açmama da izin vermiyor. Şifresini de vermiyor kardeşimin hesabından baktım bir sürü kızla takipleşiyor. Sizce ne yapmalıyım
Şüphe içimi kemiriyor ne yapmalıyım?