AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aklın varsa söyleme diktirme muhabbeti var yapabiliyosan diktir en iyi insan dahi olsa gün gelip ayağına celme ayağına pranga bağlamak için yüzüne vurup kullanacaktır
Yani inandırıcıysan sorun olmaz ama inandırıcı gelmezse sorun olabilir..
Hiç inandırıcı gelmiyor bana günümüzdeki kızlar sevgilileri ile yatar suçu bir başkasına atar
İş ciddiyse eğer uygun bir dille anlatırsın. Anlamıyorsa onun öküzlüğü.
Dava mı. Kendi davanı kendin hal edeceksin. Geçmiş olsun üzüldüm size
Yani söylersen de sıkıntı oda birlikte olmak isterse
Tecavüze uğramak senin suçun değil ve bundan utanma bence. Açık konuş ve anlat anlayış gösterir bence ki zaten aradan baya zaman geçmiş.
Meraba canm aynı sorun bendede var allaha sukur sevdgim kabul etttii sormadı bılee ustume gelmek ıstemedi seven kabul eder korkma etmıyosa zaten sevmemistr...
sen utancak bişey yapmadın ayrılırsa onun karaktersizliği
Söylemek zorunda değilsin birde bir şey merak ediyorum sana bu kötülüğü yapan serefsiiz ceza aldı mi?
Evet ayrilir ve yolun en basinda demeliydin sen bunu bence
bunu söylersen aslında onu tanıman için fırsatın olur eğer seni seven biriyse asla aldırış etmez
Cidden nasıl bi dünya da yaşıyoruz Allah belalarını versin böylelerinin bebek çocuk kadın erkek hayvan hiç bi sınır tanımıyolar zihniyetini tükürdüğümün pislikleri
Bir tanıdığım da aynı sizin durumunuzda üzücü maalesef.
Bur erkek canım olmadığı sürece böyle bir şeyi dert etmez. Fakat bunu söylemendeki amaç ne? Ne gerek var? Yaralarını kimseye söyleme. Benim sana tavsiyemdir.
başta ilk zamanlar söylesen oda seviyorsa sana guvenirse ayrılmayabilirdide şu an sevgiline söylesen duruma göre supelenip bırakabilir ne zamandır sevgilisiniz
hala o kişiye ulaşma imkanın varsa dava edebilirsin seni suclamıyorum o yasta zaten cocuktun sadece sevgiline bunu ilişkinin baslarında anlatmamakla hata ettigini dusunuyorum cunku bu seferde sevgilin yaptıgın herseyi tum davranısını acaba benimle evlenebilmek için rol mu yaptı diye dusunur
kanıtın varsa birsey olmaz eger sevgiline guveniyorsan karakterli biriyse aranızdaki samimiyete göre zaten durumunu tahmin edersin muhtemelen sorun olmaz söyle
Bunu yalan olarak kullananlar yüzünden pek inandırıcı gelmiyor artık.
Eksileyenleri ifşalamışım sanırım 😂
Gerçekten tecavüz ise söyle, eğer zarı başka şekilde kaybettiysen ve o değer veriyorsa yine söyle. İhanet üstüne mutluluk kuracağını düşünme.
yalan olduğunu düşünüyorsan neden cevap yazıyorsun ki ne saçma
Okuduğunuzu anlama yeteneğiniz çok kötü. Ben bu kıza yalancı demiyorum, bu olayın eskiye göre pek inandırıcı gelmediğini söylüyorum. Burası soru cevap uygulaması, canım ne isterse onu yaparım. Kimsenin beğenip beğenmemesi umrumda değil. Daha okuduklarını anlamayan bir güruhtan fazla bir şey beklemek lazım ama bu kadarı da fazla..
neyse
Olayın gerçek olması çok ayrı bir boyutta, ama ilişkinin diğer boyutu olan insanı da düşünün. Bu devirde dolandırıcı kız o kadar çok ki, en azından inandırıcı bir kanıt lazım. Yoksa diğer kandıranlara fırsat sunuyor. Evlilik gibi bir kuruma girerken böyle bir dolandırıcılık iğrenç.
Anlayışlı ise kabul eder benim eşimde uğramıştı tecavüze
kanıtlamak zorunda değilsin Zaten bu kafada bi insansan Ayrıl daha iyi
Insansa demek istedim anlayamacaksa ayrıl
paylaş eğer istemezse büyük bir yanlıştan kurtulmuş olursun zaten kimse için başını öne eğme bu saatten sonra
bence bi önemi yok geçmişte yaşadığın bu olayın onun için önemi olmamalı seni seven herşeyiyle sevmeli
Bunu utanmadan söylemen lazım, çok utanıyorsan bunu bilen bir yakınına söylet veya yazı yolu ile söyle
Bunu söyle ve çekinme senin sucun yokki :(
Anlat nasına gelmiş olay sonucta sen istemedin ki
Asla utanmana gerek yok utanması gereken sen değilsin emin ol
Aklımdaki tek soru o şerefsize ne oldu?
Hapse girmişti sonra intihar edip ölmuş
Heh tamam iyi bari :)
Yani insanların ölümüne sevinmek doğru mu bilmiyorum ama senin adına sevindim
Seni ciddi anlamda seviyorsa bu konuya takılmaz hatta sana destek olması gerekir.
Zaten ayrılırsa evlenecek kişide değilmiş. Bence senden ayrılırsa bu adam için hiç üzülme
Sana inanmayacak olan erkeğe fazla zaman ayırma
gerçekten seviyorsa, ayrılmaz..
Söylememen en doğrusu.
🤣🤣🤣
Beklediğim cevap senden
Dolusunu sen yapmışın zaten🤣
@Adanali_ ben insanların zor durumda kalmalarını istemem, bir kadının başından iğrenç bir olay geçmiş ve unutulması gerek her fırsatta dile gelmesine gerek yok. Artı böyle bir durum bir kadının mutlu olmasına aile kurmasına engel olamaz olmamalı.
Zaten burda kızın suçu yok, erkek anlayışlı olması lazım olmalıda ama gizli saklı bu işler yürümez Rana hanım
@Adanali_ söyleyince ne olacak? Adam sürekli sorgulayacak yani ne gereği var?
Ya hemen bi de yorumu kaldırın işinize gelmeyo tabi gidin başka yerde flörtleşin
Ben kaldırmadım ya
Ben kaldırmadım ya
Bence söyleme iş işten geçti
Ne alaka
Yani şöyle düşün söyledin diyelim eline ne geçecek gercekten seni seven erkeği kaçirabilirsin bu olay olduğun da en başında şikayet edip ses çıkarman lazım sonuc da senin bedenine isteğin dışında işgal etti o zaman ses çıkarman lazım idi şimdi kaç yıl olmuş unutulmuş geçmiş evleneceğin adama söyleyeceksin ne olacak sonrası peki
Soruyu tamamen oku lütfen
Okudum da yani erkek arkadaşın senin yanında ise destek verecekse ne güzel
Söyle direkt işte bakire değilim de.
Ülkedeki ve bu sitede ne kadar tecavüz mağduru kız var çok garip hiç hırsızın suçu yok.
Trol soruyu bu kadar dikkate alan yüce Türk milletinin gençleri bir fakirin karnını doyurmaz bir yaşlıya yer vermez anne babasını miklemez trol soruların yegane koruyucusu olur hepinizi özellikle trol soru sorup millete karşı beni manupile eeden seni esefle kınıyorum
Bunun nesi trol olmayan bir şey mi bunu yaşmaış çok kişi var
Üstelik gizliden bunu söyleyeck kadar mı korkaksın benim gizlenme nedenim bundan fantazi çıkaraıo bana yazmasınlar diye
Umrumda değilsin herkes inanır en inanmam trol soru bu.
Tamam cahil insan böyle devam et
Erkeksen gizliden çık
bu kafayla çok dolandırırlar seni merak etme xd
Rapor vs bir şey yok mu
Bu utanilcak bir şey değil
Seviyorsa ayrılmaz üzülme açıkca konuş
Direk söyle o seni önemsiyorsa anlayacaktır
Gerçekten seviyorsa ayrılmaz ayrılırsa üzülme
psikolojini düşünemiyorum şuanda.
Bence hiç söyleme hayatına böyle devam et.
Kimseye söylemedin mi?
Söylemek zorunda mısın?
Bunu senden duyması en mantiklisi
soylemessin seka yaptim dersin olur biter
zor bir durum elbet de ama seviyorsa seni her halinle kabul eder korkma
Söyleme bence. Anlaşılmaz zaten salla
Adam olan yanında olur
İnanmaz ama söyle
Kanıtım var
Varsa inanırım malum şimdiki kızlar sevgilisi ile yatıp tecavüze uğradım diyor
bu çok zor bi çözülmeyen problem.
Biz nerden bilelim
Allah yardımcın oldun
söyleme bence
Söyleme boşver çok üzüldüm inan ki
Korkma dik dur
Geçmişi anlatmak ilişkiye zarar verir
Tecavüze ugradını kanıtla
Kanıtım var zaten
Sunarsan kanıtı olabilir
Ama şahsen ben istemszdim biraz düşündürürdün beni
nasıl oldu ki
Pat diye...
pekı sana karsı anlayıslı bırısı mı sevgılın?
söylemene grk yk