Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Selam,
İnsanlar sana ne kadar sen utanma sen dir dur desede bu tamamen yüzeysel bir cevap olur.
Bu düşüncelere sahipsen şu an kesinlikle profelyonel yardım almak zorundasın hayatını ilerletmek ve içini rahatlatmak için buna ihtiyacın var seni ileriye taşıyacak adım bu.
Diğer yandan eğer seninle duygusal bir yakınlık kurmak isteyen biri olursa ilk etapta ona duygusal yaklaşma. Önceliğin karşındaki kişiyi tanımak olmalı. Olabildiğince nötr yaklaş karşındaki kişi bunalsa bile umursam çeşitli sorularla tepkisini ve görüşlerini alarak kişiliği hakkında bilgi sahibi olmaya. Tabi bunun yanında kendinle ilgili tüm bilgileri ona olduğunu gibi anlatarak sana, yaşantına ve görüşlerine karşı tepkilerini ölç. Erkekler ilk başlarda karşılarındaki kadının hoşuna gidecek biri gibi rol yapar ve ileride gerçek kişilikleri açığa çıkınca büyük hayal kılıklığı oluyor. Bu yüzden karşındaki kişiyi iyice tanımaya ve kendini tanıtmaya çalışman gerek.
Ve asla unutma hiç bir konuda hatalı değilsin, hiç bir konuda eksik değilsin asla ana asla kişiliği kötü birini “ beni başkası kabul etmez” diyerek hayatına alma.
Gözünün gördüğü dünya senin ve o dünyanın en özel en güzel varlığı sensin asla kendini eksik görme yaşadığın hayatta sen herkesten fazlasın.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu... söylemek zorunda mısın?
yani bunu söylemek bir erkek açısından nasıl bir tepki vereceğini kestirememek demek..
Bir anda sana olan sevgisi acıma duygusuna dönebilir ya da hayata bakış açısına göre senden uzaklaşmak isteyebilir..
Elbette yaşadıkların gerçekten üzücü ancak belki de bazı şeyler geçmişte kalmalı gün yüzüne çıkmamalı00 Yorumla
onca acı çekmiş kadının düşündüğü şeye bak, böyle ülkeden de başka birşey beklenmezdi herhalde çok geçmiş olsun. söyleyip söylememek tamamen sana kalmış eğer çekinerek utanarak anlatacaksan anlatma daha iyi kendini kimse için sıkma darlama ha karşı tarafın da bilmeye hakkı olan konular var ama bu kadar hassas bir durumu varsa ailenle arkadaşlarınla beraber açabilirsin ya da bi psikiyatrist eşliğinde 3nüz belgelerle konuşabilirsiniz, umarım atlamışsındır ve üzülme o kabul etmese bile eminim iyi yürekli erkekler vardır senin hassasiyetine saygı duyabilecek
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu kesinlikle utanılacak bir şey değil ve senden bu yüzden ayrılacaksa zaten ayrılsın senin elinde olan bir şey değildi kimse bunu seçmez zaten seçilecek bir şey olsaydı adı tecavüz olmazdı seni çok iyi anlıyorum. Daha yumuşatıcı bir dille anlatabilirsin (senin konforun açısından) ama sakın başını öne eğme çünkü bu yapan kişinin ahlaksızlığıdır. <3
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Senin bu olayda hiçbir suçun yok. Sevgilin de adamsa bunu sorun etmez. Aksine üstüne daha çok düşer. Eğer suçsuz olduğunu kanıtladığın halde senden ayrılmak isterse hiç üzülme. Çünkü bu kararı seni gerçekten sevmediğini gösterecek ve seni sonu mutsuz olacak bir evlilikten kurtarmış olacak. Bu kötü olayı olduğu gibi kanıtlarınla beraber hiç çekinmeden anlat. Vereceği tepkiye göre gerçekten sevilip, sevilmediğini bu sayede anlamış olacaksın. Sonu iyi de olsa, kötü de olsa kazançlı olan taraf yine sen olacaktın. Bu yüzden hiç korkmana gerek yok arkadaşım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılOna söylemekten ziyade sen evliliğe hazır mısın? Sen üzerindeki o kötü anların psikolojisini attın Mı? Her şeyden önce bunlar önemli.
Eğer bunlara evet diyorsan, sevgilinin sakin olduğu bir gün anlatırsın. Kabul eder veya etmez bu onun kararı. Bunu sorun edebilecek biri ise bence yollarını ayır, ileride o da aynı psikolojiyi yaşayabilir.
Söylemezsen ne olur? İlk cinselliği kimde yaşadın gibi bir soru sorabilir, o zaman ne cevap vereceksin?
Bence ikinizin de sakin bir zamanınızda güzelce anlat. İnsansa kabul edecektir seni. Gerekirse uyap sisteminde dosya görünür. Onu bile gösterebilirsin.30 Yorumla
+1 yılBi sevgilim olsa çıksa bana deseki 14 yaşımda tecavüze uğradım! Artık öyle bir zamandayızki samimiyete bile inanamıyoruz. Gerçekten tecavüze uğrayanlar benim gözümde tertemiz insanlar ve ben bu durumu sorun etmem evlenirim ama bunu yalan malzemesi yapanlarda yok değil.
15 Yorumla- +1 yıl
Kanıtın varsa neden korkuyorsun. Anlayışlı biriyse zaten bunu sorun etmeyecek. Anlayışsız birisi ise bu kişiyle evlilik sürmez.
Soran+1 yılBurda yorum yapanlar gibi beni suçlarsa
- +1 yıl
Onlar terbiye almamış cahil insanlar boşver sen onları sanaldan atıp tutması kolay geliyor.
Sen durumu anlat ona o zaten kendini yetiştirmiş biriyse anlayışlı olacak. Yok buradaki cahiller gibiyse yol yakınken karakterinden emin olmuş olacaksın.
Soran+1 yılÇok teşekürler
- +1 yıl
Rica ederim. Ayrıca durumu ona açıkladıktan sonra ne tepki verecek buraya yazarsan sevinirim.
+1 yılSen değil yapanlar utansın seni kınayanlar utansın canım benim. Başını eğme, dik dur sen. Eğer sana güvenmeyecekse, yol ver. Eğer senden bu yüzden ayrılacaksa, yol ver. Zaten geçmişinden kime ne?
İnsanlar ilişkiye başlarken geçmişe değil, geleceğe bakmalılar. Birbirlerini mutlu etmeye çalışmalılar. Sırf bu yüzden seni terk edecekse bırak etsin zaten seni sevmiyor demektir böyle birinden kurtularak da kendine iyilik etmiş olursun. Sen açıkça söyle, senin hiçbir suçun yok50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılUtansanda ayrilsada söylemelisin.
Bugün söylemesende ileride daha kötü hissediceksin ve daha zor olucak senin için
Seni anlamayacak derdine ortak olmayacak biri gitsede üzülme zaten.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.20 Yorumla
+1 yılSen niye utanıyorsun senin bir suçun yok ki. Utanılacak bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü isteyerek olmamış. Açık ve net söyle seni seviyorsa seni olduğun gibi kabul eder ve ayrılmaz. Sevmiyorsa bunu bahane olarak görebilir orası farklı tabi. Bizim millet hiç bir zaman akıllanmayacak maalesef. Belahını Allahtan bulsun.
00 YorumlaUtanması gereken sen değil o iğrenç adam ve zihniyettir. Açık yüreklilikle söyle bence sevgiline. Eğer bu sebeple senden ayrılacaksa zaten başta kurtulmuş olursun. Bu konuda seni yargılayacak değil sana bu konuda destek olacak insan ile beraber olmalısın...
30 YorumlaUtanılacak bir şey yapanlar utanır sen bir şey yapmamışsın ki o şerefsiz mendebur herif yapmış yüzün dik alnın ak olsun utanma senin suçun değil. Ama söylemesen daha iyi olur senin için gerek yok hatırlamana sana kötü gözle bakmaması için diyorum hani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Umarım iyisindir. Sakin utanma. Bu senin suçun değil, o iğrenç yaratığı da at aklından gitsin. Hayata güzel bakmaya çalış. Söylemek zorunda değilsin, kendini zorunlu hissetme. Ayrılıyorsa da bırak ayrılsın. Kendini suçlamamalısın. Söyleme dememin sebebi insanlar diğer insanların üzüntülerini daha sonradan kullanır. Bu yüzden diyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
*Sakın
- +1 yıl
Örneğin şu an aranız iyi ama daha sonra herhangi bir anlaşmazlık anında farklı bir yüzünü gösterebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdi üzerinde tecavüz..
Senin elinde olan bişey değildi.
Söylemen gerekiyor zaten ki yarın bir gün aileler tanışıp araştırıldığında ortaya çıkar.
Seni seviyorsa, senin masumiyetine inanırsa kabullenir. Kabullenmesi zaman alacaktır. Sabırlı olmalısın tabii eğer ayrılığı istemezse.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Senin ne suçun var be guzel kardeşim.. soruyu okurken erkek cinsinden utandım... bence açıkça şöyle başından geçeni yarın birgün kendi dolaylı yoldan duyar mevzu daha başka yerlere gider..
70 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler okudukça kanım donuyor, her seferinde biraz daha tiksiniyorum erkek müsveddelerinden. Erkek arkadaşına da direk çekinmeden söyle, burda senin suçun yok ayrılacağını sanmıyorum. Eğer ayrılırsa da sevme olasılığı yok zaten. Sonuçta sevdiğimiz insanların sadece iyi değil kötü zamanında da yanında olmalıyız.
20 Yorumla
+1 yılNe yaşarsan yaşa karşı tarafa izah etmeye veya açıklama yapmak ya da kanıtlama gereğinde değilsin ifade edersin, olumlu veya olumsuz olarak bir cevap vermesi gerekir ama adam olan zaten buna takılmaz yanında desteğinde olur.
20 YorumlaŞu an ciddi düşündüğün biri varsa konuyu yavaş yavaş açabilirsin, ama başka biri ile ciddi düşündüğün zaman ilk başta söyle bence, şimdi evlenmeden ilişki yaşayan var onlar el üstünde tutuluyor, sen tutulmalısın el üstünde
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken yaşadıgın olaya cok üzüldüm umarım yapan cezalandırılmıştır şu anki durumunu eger sana deger veren gercekten seven biriyse bunu söyledigin de üzülür ama sana olan hisleri degişmez seviyosa zaten ayrılırsada senin için doğru kişi degildir tabi bunuda inanmalı bakireligini kaybeden cok kız yalan şöylüyor ciddi flörtlerine
00 Yorumla Buna çok üzüldüm kolay değil oylelerin Allah bin belasını versin. Öncelikle bu çok ağır bence söyleme oda çok üzülür bırak seni mutlu etmeye çalışsın. Unutamazsın kolay değil biliyoruz ama önünde yaşamına hayatına bak. Emin ol o kadar çok mutlu ve huzurlu olmayı hakediyorsunki. Dilerim Allah'tan geri kalan yaşamında insallah mutluluğu kalbimden ve gözlerinden eksik etmesin
00 YorumlaNe denilir böyle bir duruma bilemedim ama seni gerçekten seviyorsa ilk başta tavrını koysa da seni sonra anlayacaktır yok eğer geri kafalı biriyse seni terk etme olasılığı yüksek olur. Sen her ihtimale karşı söyle bence evleneceğiniz gün söylemen daha zor bir hal alır o zaman sana hiç inanmaya bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDogrular saklansada birgün aciga cikar. O zaman onunda seninde hayatınız zindan olur. Soyle kademeli olarak. Bi arkadasim var evlencek nişanlı şu an de. Durum onunmus gibi ondan gorus bekle. Asla kabul etmezdim ben derse bi şeyi bahane edip yol yakinken uzakdur ve ayril. Herseyi siylemek zorunda degilsin. Kabul ederse o zaman anlatmak zorundasın. Nokta.
00 Yorumla
+1 yılAllah onun bin belasını versin t*cavüz edenin.
Eğer oğlan seni gerçekten seviyorsa bence sorun çıkmaz. Oğlan anlayışlı mı yoksa değil mi? Bunu az çok biliyor olman lazım. İnşallah anlayışlıdır. Senin yaşadığın çok zor bir durum. Sana yardım etmesi lazım.
Farz et evlendiniz (ilişkide ciddi misiniz bilmiyorum ama farz et), bu yaşadığın olay size engel olacak. Oğlanın biraz sabırlı olması ve sana destek olması lazım.00 Yorumla
+1 yılBiraz tutumuna bağlı bence her erkek bunu anlayışla karşılar onu kaybetmekten korktuğun için ilk başta söylemediğini ama artık onunla ciddi manada bir gelecek düşündüğün için bunu bilmesi gerektiğini belirterek ve mümkünse yüz yüze konuşmanı tavsiye ederim. 🖤 Ve kanıtın varsa davayıda aç süründür o kişiyi yüzlerce kız var bu platformda bunları yaşamış olan öncülük etmiş olursun.
30 Yorumla
+1 yılSen söyleme. Yaşadığınız kötü olayları başınızdan geçenleri anlattığınız bir durumunuz olur mesela konuşursunuz belki. Ama genel olarak bu bilebileceği bir şey değil. İlk seferde kan gelecek o an gelecek diye bir şey yok kaslarınla alakalı bir durum bu. O kişinin konuşma tarzını kafa yapısını vs biliyorsun da olacağını öngörüyorsun ya da paranoyaklık mı yapıyorsun öyle biri değil mi? Ciddi düşünüyorum diyorsun her ne demekse
32 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede cinsel sağlık açısından çok fazla cahil olduğu kadar çok fazla mantıklı kişiler de var. Yavaş yavaş sağlam adımlarla beyinleri açılıyor insanların.
- +1 yıl
Anlatmak istersen anlat nasıl canın isterse
+1 yılSeni gerçekten seviyorsa seni ne olursa olsun kabul eder. Senin bir suçun yok ki bunu anlamaz ve sana ön yargı ile bakarsa zaten hayatında olmayı hak etmez demektir. Başına gelen için çok üzüldüm umarım hersey istediğin gibi olur
10 YorumlaHayat arkadaşı kavramı bugünler içindir senin korkacağın ya da utanacağın bişey değil bu söyle sana bunu yaşatanlar utansın emin ol eğer hayatına arkadaşsa seni anlayıp yaranı sarmaya çalışacaktır. Kırılan kanadını sarmaya hatta bi daha yara almamana özen gösterecektir. Değilse de durma seni yaralayan kıran anlamayan insanların yanında değerli olan sensin sen yoksan bu dünya da değerli gördüğün hiçbir şey yok unutma.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de basima geldi maalesef 15 yasindaydim nisanlimla da paylastim hic bi sikinti olmadi merak etme sorun yapmayacagina eminim ve kendini yalniz hissetme ♥️ o psikolojiyi cok iyi bilirim ben 1 sene kendime gelememistim eger ihtiyacin varsa bir psikologla da konusmani tavsiye ederim mutluluklar hayatinin geri kalaninda <3
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBnce saçma tecavüz olmasaydı bile sen 25 yaşına gelmişsin ve istediğini yaşayabilirsin erkekler her şeyi yaparken iyi bide biz o istermi falan diye mi düşüncez çok saçma bence
50 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun öncelikle yaşadığın gerçekten zor. Ciddi düşündüğün kişiyle ne zamandır birliktesin? Yani senin utanacağın bir şey değil bu ama seni sevdiğine gerçekten inanıyorsan onunla paylaşmalısın bence. Ya da söyle kurtul içini sıkan bir durumsa. Seviyorsa senin yaralarını sarar, sevmiyorsa da yolu açık olsun. Ona muhtaç değilsin.
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki insanı sen bizden daha iyi tanırsın, inanır mı inanmaz mı? Ölç, tart ona göre söyle sonra daha çok üzülme.
10 Yorumla
+1 yılKiyamammm bebegim senin sucun yok. Seni sirf istismara maaruz kaldin diye terk ediyosa bi erkek birak kac uzaklas. Istiyerek yapmis olsan bile bunun icin seni terk edecek erkek seni sadece obje olarak görüyordur
10 YorumlaEğer bir şey derse ayrıl bunu ona suç gibi söyleme bence kendine toz kondurma bile senin suçun yok
20 Yorumla
+1 yılAyrılmaz gerçekten seviyorsa neden ayrılsın. Soyle bilsin
20 Yorumla
+1 yılAyrılmaz kardeş eğer gerçekten adamsa sana daha çok sahip çıkar bu senin dediğin şey geri kafalıların namusu iki bacak arasında zannettiği düşüncedir gerçek adamda bu düşünceler bylynmaz eğer söylersen varsa sana da sevgisi sana daha çok sahip çıkar
00 YorumlaBunu ispat ede bilecek belgelerin yok mu? Şikayetçi olmadınızmı tecavüzcüden?
34 Yorumla
Soran+1 yılVar şikayetçi olundu
Soran+1 yılÇok teşekürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu çok büyük bir travma...
aynı şeyi tekrar yaşadın mı bilmiyorum ama evlilikte senin için zor bir karar olabilir.
Önce kendini düşünmelisin, sen değerlisin.10 YorumlaBende yaşadım bunu ve cok yeni 1 hafta önce ve bunu erkek arkadaşıma söyledim ondan sonra hep bununla ilgili beni küçük düşürmeye çalıştı beni suçladı yani bilmiyorum bazı erkekler cok garip davranıyor eger seni gerçekten sevdigini düşünüyorsan söyle ben söyleyip bi hata yaptım ama senden bunun için ayrılıyorsa iyi ki ayrılmıştır yani gerçek yüzü ortaya cıkmıstır cok geç gördüm ama söylediysen ve nasıl tepki verdiyse yazarmısın buraya merak ediyorum da
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey yok. Bence direkt söyle. Ayrılırsa zaten adam değildir yaptığı büyük haysiyetsizlik olur. Böyle bir şeyi sevgilim bana açıklasa onu asla bırakmayacağıma yemin bile ederim. Bu da zaten gerçek sevgiden ve sevdiğin insanı koruma içgüdüsünden gelir.
00 Yorumla
+1 yılTecavüz senin utanman gereken bir şey değil önce bunu anla. Ve eğer sevdiğin kişi seni bundan dolayı yargılayacaksa aptal bir adamla evlenmekten kurtulmuşsun demektir. Yani şanslısın.
00 Yorumlasöylemedin evlendiğin gece gerdek gecesinde öğrendi direk kapını önüne koyar seni hiç gözünün yaşınada bakmaz . ben olsam bende direk kapının önüne koyarım hiç acımam
01 Yorumla
+1 yılgüvenmeden söyleme suistimalde edebilir ama karşındakinin aşkından eminsen karakterinden eminsen adam gibi biri ise söyle netice de bunu sen istemedin senin suçun yok ki
00 Yorumla
+1 yılEminim sevdiğin insan bunu anlayışla karşılıyacaktır korkma o yüzden seni seven değer veren hatta sen bunu söylediğinde senin daha çok üstüne titrer ve sana daha dikkatli davranır
00 Yorumla
+1 yılAslında bu onun sevgisini ölçmen içinde bir fırsat, tabiki başına gelenler üzücü fakat gerçek sevgi herseyi örter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireliğe önem veren biri değilse bilmesine de gerek yok. Boşuna stres yapma tatlım ağzı olan konuşuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin yapamıcaksan karar veremiceksen bi psikoloğa falan danış böyle birşey nasıl söylenir yol gösterir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer seni seviyorsa yanında olur bence. Kanıtın da varmış dava da varmış düzgün bir şekilde sakince oturup konuşun illa anlatıcam diyorsan.
+1 yılSenin bir suçun yokki sen neden utanıyosun bunu yapan o iğrenç yaratık utansın
20 Yorumla
+1 yılEğer seni seviyorsa sana destek olucaktır
Ayrılırsada zaten ileride başına kötü birşey geldiğinde arkanda durmayacağı anlamına gelir
Söyle00 Yorumla
+1 yılBunda senin bir suçun yok, eğer erkek arkadşın bunu anlamayacak veya tolere edemeyecek biri ise ilişkini sonlandır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakol kaydı falan var mı? Ya da doktor raporu. Tabi çoğu kadın şikayet bile edemiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
- +1 yıl
Şimdi saçma bir hoş olmayan bir mantığa giriyor bizim erkekler. Bazısı der tecavüze uğramış ya sonradan biriyle ilişki yaşadıysa maalesef bunu düşünen erkek çok. Ama bunu söylemekten başka da çaren yok. Kanıtı sun gerisini ona bırak. Senin hakkında soru işaretleri kalabilir kafasında.
+1 yılKendini suçlayacağın ya da utanacağın bir durum değil bu doğruca anlatmalısın seni gerçekten seviyorsa yanında sana destek olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılSöyleme. söylemek zorunda olduğun bir şey değil. Hiç söylemesen daha iyi olurdu diye düşünür üzülür sana zaten. Ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin istediğin bir şey değil ki. Çekinmeden söylemelisin bence
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzücü bir durum Allah belasını verir inşallah o şeref yoksununun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşından geçeni anlat degerini bilecek biriyse anlayış gösterir bu herkesin başına gelebilecek birşey
Kimseye bişey söylemek zorunda değilsin bence ama psikologla görüş
10 Yorumla
+1 yılBunda senin bir suçun yok. Açıkça konuş. Anlayışla karşılayacaktır. Ayrılırsa da güle güle dersin.
10 Yorumla
+1 yılbazı şeyler söylenmez insanla mezara gider bu soylenecek bişey degil bnce
10 Yorumla
+1 yılgeçmişte olan bişeyi boş yere uzatmanın manası yok. hiç söyleme
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun Allah belasını versin o o***** evladının
00 Yorumlakanıtın var mı tecavüze uğredığına dair yoksa inanmaz
00 Yorumla
+1 yıleğer danga. lak değilse devam eder zaten giderse b0k yesin bu senin elindeki bişey değil
00 Yorumla
+1 yılBence hiç söyleme. Gerek yok bilmesine. Sonra sana acıyacak hep. Zayıf görünme gözünde.
00 YorumlaSeven ciddi düşünen adam takmaz ama sevmeyip ciddi düşünmüyorsa boşver umursama gitsin
00 Yorumla
+1 yılSöylerken erken bir zaman da söylemelisiniz geç olmamalı. Geçmiş olsun bu arada, üzgünüm.
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat