Eski sevgilimin ne istediğini bilmez hareketleri?

Herkese merhaba lütfen adam akıllı cevap verecekler yorum yapsın. Kısaca anlatacağım. Eski sevgilimle her şey çok güzeldi çok iyi gidiyordu ciddi de düşünen bi insandı ama sonrasında bir kaç tartışmamız oldu ve biz anlaşamıyoruz diyerek benden ayrılmıştı üzerinden 4 ay geçti ama bu süreçte bi şekilde hep iletişim halinde kaldık ya o yazdı ya ben yazdım derken bi türlü tam anlamıyla bitti diyemedim ama yaklaşık bi 20 gün önce tartıştık ve tamam artık deyip her yerden engellemiştim bayram zamanı engeli kaldırmıştım bu mesaj attı sonrasında normal konuşmaya başladık bana özür dilerim her şey için ne desen haklısın nasıl davranırsan yeridir dedi artık söz veriyorum seni de kendimi de üzmeyeceğim dedi Allah izin verirse sonsuz bi birliktelik için ben burdayım dedi normal konuşuyoruz hala barışmış gibiydik ama arada yine de bi soğukluk var gibiydi 2 gün sonra Bi olay oldu ben buna hediye almıştım doğum günü için beşiktaşlı ve şampiyon oldular diye kartal yuvasından tişört almıştım kesin beğenir asla beğenmeme ihtimali olmasın diye görüşebilir miyiz diye sordum ve bana çok zor çalışıyorum yasak var felan dedi benimde hevesim kırıldığı için fotoğrafını atmıştım bana verdiği tepki kabul edemem sende kalsın oldu çok üzüldüm çok kırıldım yine de bir şey demedim neymiş mahçup olurmuş sonraki günde İnterneti yok diye SMSten yazmıştım orda da en son tartışmışız bana cevap olarak şey yazmış ya işte son attığın mesaja baksana felan deyip gülmüştü bende güldüm sonra bana işte benim kafam karıştı eski mesajları okuyunca dedi akşamına da yok işte olmuyo özür dilerim ümit verdim sana da diyerek beni engelledi ya abi bu ne saçma bi hareket ben zaten tamam diyerek bitirmişim geri gelmişsin özür dilemişsin söz vermişsin 2 gün sonra da saçma sapan bi sebeple olmuyor diyorsun erkekler ne yaşıyorlar gerçekten ben anlamıyorum amaç neydi niyet neydi hiç bilmiyorum ama çok üzüldüm neden böyle yapmış olabilir
Eski sevgilimin ne istediğini bilmez hareketleri?