Erkekler, Bir kıza neden çok bakarsınız?

Arkadaşlar lütfen ciddi bir şekilde cevaplayın yardımınıza ihtiyacım var ben öyle hayalperest bir insana çabuk kapılan birisi değilim ama yan tarafimizia yeni bir komşu taşındı çocuk bana çok fazla bakiyodu en başta olabilir göz çarpması falan diyodum hemen başka yerlere çekmedim daha sonra bu uzun zaman tekrarlaninca hoslaniyo olabilirmi diye düşündüm bakmasına karşılık bende bakiyodum tabi ve ben hoşlandım belki içine kapanıktir o adım atmıyorsa ben atayım dedim bir gün instagramini buldum istek attım gt yaptı sonra çıktı hemen mesaj attım bende tanıdığım icinmi ciktin diye o da doğru olmaz kusura bakma yazdı falan bu konuşmadan sonra bakmalat hala devam edince dedimki ben direk soyliyim yani böyle nereye kadar gidicek olacaksa olsun belirsizlik olmasın ki bende dahaa fazla kapılmıyim dedım uzunca bir yazı yazdım bana dediği tek şey sevgilim varr sevgilisi varsa neden bu kadar bakiyo ve yani gözler yalan söylemez ve bakmaya hala devam ediyo ustelik ailesi de biliyor çünkü onlarda çok fazla bakıyor kafasından sizce ne geciyo amacı ne bana yazsın falan istemiyorum ama sonuçta dediğim gibi komşu hergun göz önünde kafasından ne geciyo olabilir telefonda sürekli konuşurken görüyorum hem konusuyo hem ben varsam bana bakiyo bizim eve fazlaca bakiyo cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🤗🤗
Erkekler, Bir kıza neden çok bakarsınız?