Herkes birşeye bakıyor
Şimdi diyeceksiniz eski nineler gençliğini yaşamadı kocaları dövdü falan
Siz eski çagdaki erkeklerden daha kötüsünüz bunu bilin awq
Yok yakışıklı olsun yok uzun boylu olsun
Lan kalbe bakın kalbe size verdiği parayı değil size verdiği huzura bakın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her gün bir yeni isyan paylaşımı. Siz kızda karaktere bakıyor musunuz? Yok poposu şöyle olsun yok saçı böyle olsun meme ucu rengine kadar kriter belirtiyor millet ama kadınlar erkek uzun olsun diyince rororo. Ben tipe bakmadan evlendim ama yıldım artık bu sorulardan
Ben o erkeklerden değilim 3 kız bana teklif etti ama aşk değil gel eve gidelim dediler uzak durdum eveleneceğim kişiye saklıyorum tamammmı her erkeğede onu demeyin biz kızlarda karaktere bakarız dış görünüşe değilll
Nasıl her erkek tipe bakmıyorsa kızlarda da var karaktere bakan işte
Bu arada erkeklerin elinde olmayan duygu var şunu bilin
Erkekler hevesleniyor sonra evleniyor evlendiği kız bakiresi olmayınca erkek depresyona giriyor geçmişteki erkek daha yakışıklı diyince beni geri aldatır diyor ve ayrılıyor o yüzden her iki cins bakire evlenmeli
Ben evliyim zaten çok da önemli değil artık diğerlerinin ne düşündüğü
Haklısın öyle olanlar var ama onlar şımarık büyütülmüş hiçbir işe yaramayan kızlar. Ama düzgün kızlar da var ona kalırsa erkekler de sadece popo meme olsun güzel olsun şöyle böyle diyor kime guvencez
Ya neden keko seviyorlar
Sokakta gördüm
Adam diyomi ben seni aldatırım sen izlersin diyor kızında hoşuna gidiyor gülüyor tabikide aslan kocam diyor daha 3 gün önce gördüm
Bu arada memesi hiç olmasın dış görünüşüne herkes kötü desin ben kalbe bakarım ama maalesef erkeklerde şu durum var bendede yani
Erkek hevesleniyor evleniyor sonra kızın bakire olmadığını anldağında depresyona giriyor ve ayrılıyorlar bu yüzden bizim elimizde olmayan bir Duygu var
Erkekler esc ye giderken iyi her boku yiyorlar sonra kız bakire olsun yok öyle
Ben yapmadım evleneceğim kadınla yapmak istiyom awq
2 tane kız teklif etti aşk değil o şeyden yapmadım benden 100 binlerce erkek var ama siz kızlardan 20 kişi bile kalmadı
Ya sen bütün kızları tanıyor musun acaba. Ben bakire olan çok kişi tanıyorum bende dahil. İnşallah kendine uygun biri bulursun ama her kıza da laf etme
Antalya'da yaşıyorum otobüsle gidiyorum kalabalık ortamda kız tam ağzıma damak kala önüme geçti bana baktı evime götüreyimmmi seni bebeğim dedi tabi bende ister istemez mutlu oldum ama geleceğimi düşündüğüm için kızın yanından uzaklaştım yani yaşadığım yerdeki kızların %80 ni öyle gördüğüm kadarıyla
Yani olabilir yaşadığın yere de bağlı ama dediğin gibi biriysen iyi yapiyosun aferin
Peki bana benzeyen kız olmicakmı
Bu devrin kızları huzuru parada buluyorlarsa reis?
Bide 18 cm de awq
Yok onda bulmazlar 🤣
Awq adamın 13 cm kızlar ölüyo benimki 18
Çok büyük senle ilişkiye girmem diyolar awq bu nasıl kader
Elin çekicini görmeyen kendininkini balyoz sanarmış reis. Kaderle alakası yok