Kanal D'de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde fragman sahnesi ilgimizi çekti bayağı. Amerika gibi yabancı ülkelerde kremşantiyi, çikolata sosunu, Nutella'yı, dondurmayı kadının göğsünde yemek sexüel bir fantezidir. Ama menemen ne? Başka bir şey bulamadınız mı?Bari yumurta da kırsaydın...
Kadir Doğulu, mutfak sahnesinde rol arkadaşı Serra Arıtürk'e ekmeğiyle bandırdığı menemeni bir güzel yediriyor. Daha sonra göğsüne düşen menemeni de parmağıyla alıp o romantik bakışlar beliriyor😄😄😄 ben bayağı güldüm, siz ne düşünüyorsunuz bilmek isterim. Sizce bu romantiklik mi?
Hayır, baya saçma
Evet, ilgi çekici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çikolata sosu ve kremşantiyi gördük de böylesini görmedik! Göğsünden menemen yemek romantizm mi?
Ulan bari menemeni romantizme alet etmeyeydiler. Anadolu'nun bağrından kopup gelmiş, yüzyıllardır mütemadiyen Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti menemen, sen kalk böyle saçma sapan bir dizide kadının göğsünden yiyilmek üzere rol üstlen. Fantezilere bir menemen eksikti zaten. Pes!
Bunu bir kaç yerde gördüm. Türk dizi romantizminin ne kadar sığ olduğunun en büyük kanıtı. Hem romantizm katalım, arada cinsel mesaj verelim algısı. Benim midem bulandı. Kimsenin memesinden yumurtalı menemen yemek istemem doğrusu.