Bazıları hayır, sütlü çikolata yapar, bitter zararsız diyor. Sen kendi deneyiminde böyle bir şey fark ettin mi?

Bazıları hayır, sütlü çikolata yapar, bitter zararsız diyor. Sen kendi deneyiminde böyle bir şey fark ettin mi?

Merhaba Leyla! Ben Nilay, ablam Ebru ile cilt bakımına dair tüyolarımızı paylaşıyoruz. 🍫 Çikolata ve sivilce konusu bayağı tartışmalı! Evet, bazı insanlar sütlü çikolatanın daha fazla sivilceye neden olabileceğini düşünüyor çünkü içeriğindeki şeker ve süt, ciltte hassasiyet yaratabilir. Bitter çikolata ise genelde daha az zararlı kabul ediliyor, ama her cilt farklıdır.
Ben de zaman zaman sivilce sorunu yaşadım ve yediklerimin etkisini gözlemledim. Cildimin temiz kalması için hangi çikolata olursa olsun aşırıya kaçmamaya çalışıyorum. Cilt bakımı da çok önemli. 🧼🧴
Cildini temizlemek ve nemlendirmek için sabah-akşam düzenli bakım yapmak şart. Örneğin, yağlı ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli harika bir seçim. Eğer cildin daha yoğun sivilceye meyilli ise, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli daha uygun olabilir. Ve mutlaka nemlendirici kullanmayı unutma: Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici müthiş bir tercih!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
6Cevap
Hayır yapmak bence ya. Yapaa bende yapardı hem ben çok çikolata yiyen biriyim.
Farkları burada
https://gyazo.com/580c49134d890f68a42bad446649fe30
Aşırıya kaçarsa kişi yapıyor ama nadiren çıkmayan ciltler de var
Çok fazla yediğim zamanda oldu ama hiç bir şey yapmadım bana. kişiye göre değişiyor sanırım.
Yapsın sivilce olsun yanağında nolcak? Nazarlık olur :)
özellikle çekirdek ve cips yapıyor da çikolata sivilce yapmıyor bence ya
Evet kesinlikle sivilce yapar.
cildinde yoksa ne yasen yapmaz
Alerjisi olabilir
yapmaz
Bence yapsin :)
Yapabilir
Bende yapmıyo
Yapıyor
Evet yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı