Evli ve kötü bir evliliği olan adam çocukları icin devam ediyorsa, ve bu süreçte başka bir kadına bağlanıp sevmişse bu sevgi ne kadar gerçektir? Illaki evli erkek heyecan aradığı icinmi aldatir yoksa cidden sevmis olamazmi bunu nasil ayirt edilebilir ki
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğildir. Evli birisi eğer başka bir kadınla beraberse. İnan boşanıp onla evlense dahi huylu huyundan vazgeçmez onu da aldatır. Karakterli biri durumu eşine anlatıp boşanma sürecine girip öyle başkasına bakmalı. Öteki türlü aldattığı kızı sadece kullanıyordur. Hevesi bitince bırakacaktır. Bir çok örneğini yakın çevremde gördüm maalesef. Kaç kişinin hayalleriyle oynandı bir bilsen.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdemezsin. Evdeki sorumluluğundan sıkılmış, nefes almak için dışarda evliliğe saygısı olmayan, empati yoksunu bir kadın arayışına girmiştir. Bulduğu kadın da kendini kötü hissetmesin diye aşık oldum, çocuklar için devam ediyorum, ilk fırsatta boşanacam der ve kolay kolay boşanmaz. Metres olan kadın boşan evlenelim demediği sürece genelde ilişki devam eder. Metres rest çekerse de genelde tekmeyi yer. Çok nadir karısından metresi için boşanan adam emin ol. Çoğu aldatan adamın evindeki karısı da metresi kadar aşk sözleri duyu kocasından.
51 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar iyi anlatilabilirdi, bu da kendini avutacak bir dal arıyor kendine...😏
Evli erkeklerin yalanı bu çocuklarım var ayrılamıyorum o yüzden falan diyip oyalıyorlar ilk başta sonra ben yapamıyorum diyip geri çekiliyorlar hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar, televizyonda böyle şeyleri duymadın mı. Hem sen ne biçim bir kadınsın hiç mi kendine saygın yok ayrıca yuva yıkanında yuvası olmaz bugün senin bu kadına yaptığın yarında başka kadında gelir sana yapar aynısını o zaman sakın ağlama. O adamın yaptığıda sadece gönül eğlendirmek sonrasında seninle evlense de evlenmese de sebebi ise dediğim gibi bunu şu an ki eşine yapan yarın birgün sanada yapar ve evliliği gerçekten bitseydi adam gibi boşanır seninle evlenirdi çocuğu mocuğuda bahane etmez çünkü boşanınca çocuğuda boşamıyorsun ya da evlat olmaktan çıkmıyorlar öylede büyürlerdi böylede zaten 3 yıl olmuş. Son bir şey daha yazayım çok karaktersizsin utanmadan bir de buraya yaptığın boku yazmışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. seven insan illa boşanır, çocuklarım için devam ediyorum hikaye biraz bence. türk filmlerinde bile aynı senaryo, yok çocuklarım için devam ediyorum, eşimle ayrı yaşıyoruz , eşim bana kötü davranıyor, sana eşini kötüler eşinin yanına güllerle gider. genelde çocukları için devam eden taraf kadınlar olur, erkek evlilikten sıkılıyorsa boşanır. sana eşini kötüleyip aylarca yıllarca böyle devam ediyorsa, seni kandırıyordur
30 YorumlaKarisida cocuklari icin katlaniyorum deyip baska adamlarla yatip kalksa, kabul edermi?
Kadin olsun erkek olsun, evliligin mutlu degilse bosan, aldatacak kadar namussuz olma.
Ve senin durumunda, madem cocuklari icin bosanmiyor, senle nereye kadar devam etmeyi düsünüyor?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılinsan duygularıyla yaşar ve zaman geçtikçe duygu ve düşünceleri değişebilir. beğeni ile alınan bir ürün zaman geçtikçe sıradan bir ürün halini alır değiştiremez ve atamazsın fakat o ürünün yenisini her zaman takip eder ve sahip olmak istersin kısaca mesele bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl ayırt edilir bilmiyorum ama her evlilik doğru olacak diye bir şey yok. Yanlış insanla evlenen çok insan var. Ülkemiz şartları ve adetleri gereği evlenmek bizde önemli bu yüzden belki de boşanmalar en çok bizdedir çünkü bazen çok seversin evlenirsin ama aşık değil sadece mutlusundur. Evlenince başkasına aşık olamaz diye bir şey yok tabi eğer evlenecekse de insanlar iyi düşünmeli gerçekten aşık mıyım bir yuva kurmak istiyor muyum diye
10 YorumlaSana da aynısını yapmayacağı ne malum bu devirde kimse zorla evlenmiyor bazı istisnalar dışında bence başta o kadınla da mutluydu ki evlenip çocukları olmuş ayrıca her evlilikte zaman zaman kötü şeyler yaşanır bence hemen güvenme sonra sadakatsize dönmesin durumunuz
20 Yorumla
+1 yılEşi tarafından görmediği ilgiyi başkasından görmüştür ve peşinden gitmiştir ama eşi anlık ilgi gösterse geri döner yani güvenmeyin arkadaş eşini aldatan adam başkasına ne kötülükler yapar.
20 Yorumla
+1 yılBu imkansızdır benim babam annemi aldatıyor ve bir kaç kişiyle konuşuyor bu nedenden dolayı evli bir erkek geçici bir depresyon içerisinde olduğu için başka bir kadında mutluluk huzur arar ama huzur aşk herşey karısındadır.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın inşallah
Soran+1 yılAmin inşallah herkes beni kötülüyor biliyorum haklilarda ama insan basina gelmeden bilemiyor kimseye yasatmasin Rabbim
Gizli Üye(25-29)1 yılOyuzden Türk erkeğinden uzak durucaksin yabancı erkeklerle olucaksin evlilerde eşlerini sevmiyor yorumları okuyorum heryerden herkes evlilerin eşlerini sevdiğini söylemiş yalan çevremde çok fazla evli var 1 yıldır eşleri koynuna cidden girmiyor başka kadın veya erkeklerle birlikte oluyor bu tamamen toplumun geleneksel ve adetlerinden kaynaklı oyuzden uzak dur türk erkeklerinden yabancılar bireysel olduğu için anlaşılır oluyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılKadını erkeği yok bunun olabilir neden olmasın gönül kimi sevdiyse güzel odur aşk bu nerden geleceği belli olmaz😎
10 Yorumla Kendim yerine koyarak söylüyorum çok zor bir ihtimal büyük ihtimalle sevgisi vardır ama geçicidir bilgin olsun
10 Yorumlamacera yaşamak için aldatır sevgi yoktur kesinlikle !
20 Yorumla
+1 yılGerçek olabilir ama bu sevgisini boşanmadan belli etmesi onu karaktersiz yapar
20 Yorumla
+1 yılseni seviyor olsaydı gelipte burada bu soruyu soruyor olmazdın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi şöyle izah etmek istiyorum ben 25 yaşındayım ve 35 yaşında evli bir kadınla ilişkim var ilişki yaşadığım kadın kocasıyla mutsuz olduğunu söylüyor ve cinsel hayatlarının yakasık 2 yıldır olmadığını ve ayrı yataklarda yattığını söyledi aslında oda diyorki benim kocam zaten başkasıyla bir ilişki yaşıyor ben neden yaşamıyım çocuk olduğu için boşanmak istemiyorlarmıss
10 Yorumla
+1 yılevliliği kötü gidiyorsa aşka kadına ilgi ve sevgi duyması normaldir bence
10 Yorumla
+1 yılGerçek değildir Sadece kullanmak ister karşısındakini
dikkatli olmak gerekir10 YorumlaBaşka kadına aşkı gerçek olabilir ama karısına olan aşkının gerçek olmadığı kesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın onu sevse gözü dışarıyı görmezdi belki bir anlik heves birsey yasardi ama pismanlik duyardı karısını sevdiği için.
Duruma göre değişir tabii ki. Severek evlendiyse eğer onun başka kadına olan aşkı da eşine olan aşkı da gerçek değildir. Sevmeden evlendiyse hani sevmiş olabilir ama yine de pek hoş değil seviyorsa başkasını ayrılsın karısından.
10 YorumlaBir erkek olarak bir adam evli ise birini sevip diğerlerine kör olmak zorunda sonuçta kimse evlenip boşanmak istemez bu yüzden adam gibi sevicek adam gibi sahip çıkacak eşine !
23 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi sevip sahip çıkmıştı zaten eşine ama karısı aldatmış baştan zaten adamla maddiyat için evlenmiş. Adam çocukları icin sabir ediyor şimdilik. Burada hata o kadinda degilmi
Soran+1 yılAynen öyle bende boyle bir durum olmadan sirf zevk sefa ugruna bu adam gelip beni sevseydi kabullenemezdim. Ama bana herseyi anlatti ben ondan sonra anladim bulunduğu durumu ve devam ettim. Kadin aldatmis simdi adamin o kadini sevme ihtimali olabilirmi insan guvenmedigi birini sevemezki. Simdi cocuklari icin sabir eder ama bir kac seneye dayanilmaz bir hal alacak
+1 yılimkanı var mı sence bunun. Onu bırakan seni de bırakır popona tekmeyi basar. Hiç dizi de mi izlemiyosun sekerim?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılCidden evli erkeklerin yalanlarına kanan var mı hâlâ? Biraz mantıklı düşün
00 Yorumla Bugün seni seven yarın da senleyken başkasını sever. Onun adi da sevgiyse tabi
00 Yorumla
+1 yılEvliyken başka bir kadına aşık olan adam bir gün gelir senide terk eder.
20 Yorumlaeger zorla evlendirilmemisse tabii ki gercek degil canim 🥰
10 Yorumla
+1 yılHep aynı hikaye evli ama kötü evlilik
40 YorumlaBugün birine aitken sana bakabiliyorsa yarın sana aitken başkasına bakar. Kadın erkek diye ayrılmaz bu kanun. Yanlışın cinsiyeti olmaz çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılAitlikten kastın resmiyetmidir imzamidir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkek eve gider unutur, gerçek değildir o aşk
20 Yorumla
+1 yılBu çok kötü ve iğrenç bir şey ama yapan yapıyor
20 Yorumla
+1 yılKarsını aldatan sana neler yapmaz😕
20 Yorumlaabla yalan söylüyorlar kimseye inanma ben daha 9 yaşında bi çocugum bence böyle birşey yok sadşlkgfjdnslşsklghjgjdgs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Gercek olmaz mı 😂😂 adam askın kitabını yazmıs
10 Yorumla
+1 yılAşkın her hali gerçektir.
10 Yorumla
+1 yılhayır. eşini de sevgilisini de sevmiyordur.
10 Yorumla
+1 yılHayır sadece skldığı içindir sonradan pişman oluyorlar zaten
00 Yorumla
+1 yılHokkabazlıktır karşısındaki erkeği aşağılama dır salak yerine koymaktır gerçekten çok kötü bir durum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadın da siz misiniz
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılEğer ki eşiyle boşanır ise siz gönül verin bu sevdaya aksi takdirde yuva yıkanın yuvası olmaz derler kardeşim ya
Soran+1 yılHaklisin ama zaten icten yıkılmış bir yuva yaşadıkları agir şeyler var. Ama çocukları icin bir sekilde katlanmak zorunda en azindan onlari sag salim buyutene kadar ayrilip onlardqn ayri kalsa gönlüm razi olmaz ki. Ama simdide ben bu adam bana bu kadar bağlıyken ayrilip gitsem onu hayatini yıkacağım ve ileride olmq şansımız varsada bana guvenemez ki o saatten sonra
Cevap sahibi+1 yılEn güzel olanı beklemek
+1 yılAşkın yaşı, medeni durumu, ırkı olmaz. 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet olmuyormuş malesef
+1 yılGerçektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlayabiliriz
+1 yılBunu biz bilemeyiz her ikiside olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kişiden kisiye degisir
+1 yılGerçek değildir. Diyelim gerçek ne olacak?
14 Yorumla
Soran+1 yılOnun heyecan arayışımi gerçek sevgimi oldugumu bilmek isterim. Bilirsemde daha sabırlı durabilirim
- +1 yıl
Sabırlı olacak birşey yok yanlış yapıyorsun
Soran+1 yılHaklısın hemde çok
Soran+1 yılSabir etmek zaten icten ice çürümek gibibbirsey bu durumda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeve bilir
Adamın evliliğine bakmak gerek02 Yorumla
Soran+1 yılEvet baktım. Baya bir zamandır her yönden inceledim bitik evliliği bundan eminim. Evliliğine bakmak gerek derken aralarinin nasil oldugunumu kasdediyorsun
- +1 yıl
Evet aralarının nasıl olduğu
Zamanında nasıl evlendiği
Görücü usulü olabilir
Aile baskısı olabilir
Zamanından beri onu hiç sevmemiştirsana aşık olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın kötü evliliği olduğu yalanına inanan kadın aptallığı
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşamları bilmeden yadirgamamak gerekir lakin sizde haklisiniz
Cevap sahibi+1 yılya ALLAH aşkına hangi erkek çocuk için evli kalır. düzgünce boşanır. oyalamak bu. ilk boşanan o mu da yapamıyor. ee nolcak böyle adam evli kalacak metres olmaya ömür boyu katlanacak mısın. senin çocun olunca ne olcak?
Soran+1 yılKatlanamıyorum zaten üzülüyorum ben bu durumda mutlu değilim ki. Hangi kadin mutlu olabilir böyle
Cevap sahibi+1 yıleee devam ediyorsunz ama
Soran+1 yılIste diyorum ya acı duya duya kim ister bu duyguyu devam etmeyi. Ama seviyorum bitiremiyorum
Cevap sahibi+1 yılaldatıldğınzın farkında mısınz. sevdiğinz adam başka kadını koyn*na gidiyor
Heyecan aradığı için.
00 YorumlaGercek olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı senden faydalandığı kadardır
018 Yorumla
Soran+1 yılFaydalanmadanda aşk duyuyorsa?
- +1 yıl
Zor uzun sürmez
- +1 yıl
Ateşle barut bir süre sonra mutlaka patlamak ister
Soran+1 yıl3 yıl olmuşsa?
- +1 yıl
Öpüşme sevişme hiç olmadı mı
Soran+1 yılOldu evet ama aylarca yaşamadığımız da oldu ilgisini sevgisini yinede hic eksik etmedi
- +1 yıl
Sabırlıymış
- +1 yıl
Biz 7 qy sabredebilmiştik
Soran+1 yıl7 ay dururken sabrederkende ayni ilgi sevgiyi gosteriyormuydun?
- +1 yıl
Farklı bir durumdu sonra farklı oldu
- +1 yıl
Sizin farklı bit versiyonuydu yaşadığım sizde evlimisiniz
Soran+1 yılEvliydim ayrıldım ben
- +1 yıl
Aynı versiyonuz o zaman onun için mi ayrıldınız
Soran+1 yılBenim evliligim uzun yillar önce kafada bitikti büyük problemler yaşadık cocuklarim icin bekledim ama bu adamla tanışınca gorevlerimi yapamaz hale geldim eşime karsi o da gitti zaten ayri yaşadık 2 yil oldu ayrilali
- +1 yıl
Anladım yaşadığımız aynı
Soran+1 yılşu an nasil peki durumunuz? Ve ilk yorumda neden aşkı faydalandığı kadardır dedin kendinde yaşıyormuşsun ayni şeyi
- +1 yıl
İlk yorumda söylediğim genel manada
- +1 yıl
4 sene oldu ayrıldık
çokkk
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok olan nedir
Soran+1 yılYaa bende inanıyorum gercek olduğuna hissrttiriyir zaten ama ordqn burdan duyduklarim okuduklarım kafami kurcaliyor bazen. Acaba mi diyorum heyecan arama olsa uzun sürmezdi en azindan veya hayatini bana baglamazdi degilmi bağlılık olusmasi sevdigi anlamina gelir sanırım bir-tek heyecan duygusu icin bunlari yapabilirmi
Soran+1 yılEvli olan bu adam beni seviyor bende onu seviyorum 3 yıldır da beraberiz
Soran+1 yılBen evliydim ayrıldım
Soran+1 yılAynen öyle oldu simdi daha bilincliyim ve buhalde iyi ve guzel bir iliskim olduğunu düşünüyorum ama kaldiramadigim. seyler var
Soran+1 yılKıskanıyorum o kadınla ne kadar bitmis bir evlilikleri oldugunu bilsemde hatta konusmalarini görüyorum bazen msjlarini kadının agza alınmayacak lafları var böyle bir kadinla mutlu olmasini beklemek manasiz. Ama yinede o eve gidip onunla ayni evde olduğunu bilmek icimi acıtıyor gece oldumu acaba ayni yataktami yatıyor diye düşünmek
+1 yılDegildir
10 Yorumla
+1 yılGercek degildir
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Evli birinin başkasına aşkı gerçek mi?
İyi günler.
Peki bu evliliği içinde eşi taradindan 2 defa aldatilmissa , ve erkegin kadina sevgisi tamamen bitmiş çocukları aile ortaminda büyütebilmek adina sürdürüyorsa evliliğini, kendisini aldatan guven duymadigi kadini esini sevemediğine göre diger kadina duydugu sevgi gercek olamazmi
İlişkisinden , sevildiğinden emin olan kişi soru sormaz , cevaplar aramaz.
Karşınızdaki , şu an içinde bulunduğu evliliği devam ettiriyorsa bundan daha iyi bir gelecek görmediği içindir. Herkes seçimini kendi çıkarı için yapar. Bekleyen taraf ise hep 3. Kişi olur. Sevgi ya da duygu konusuna gelince , mutlaka vardır ama onun cesur adımlar atması için yeterli değildir.
Anlıyorum çok haklısınız teşekkürler
Değişik miş
Rica ederim.