Eşiyle yapamadığı fantaziyi sanaldan canım, aşkım, sevgilim muhabbetleriyle başka kadınla yapan erkeğin eşine karşı olan sevgisi gerçek mi simdi
not:eşiyle cinselligi istediği gibi yaşayamayan
not:eşiyle cinselligi istediği gibi yaşayamayan
Kısmen doğru. Ama seztinf yapmak ergence geliyor bana ya. Sohbet etmek başka hayatları öğrenmek. Ne bileyim belki bir faydan olması iyi geliyor. Eş ile de sorunların getirdiği sonuç bu. Cinsellik ya da diğer konularda
Ne bileyim bilemedim şimdi, seviyordur tabiî karısını ama şimdi nesil her pozisyona giriyor eskiler öyle değil adamında canı değişik fantaziler istiyordur karısı da yapmayınca sana sarıyordur sen yaptigin için ama sonuçta günah yani seninlede evlensin madem bekarsan
Cevap
14Cevap
Merhabalar 🎈 Eşiyle cinselliği istediği gibi yaşayamayan diye not düşmüşsünüz. Özür dilerim ama konu cinsellik bile olsa sevgi bunun nerdesinde? Gerçek bir sevgide böyle şeyler var mı; yoksa ben mi sevgiyi yanlış biliyorum. Gerçekten seven bir adam, adamı geçtim insan, konu ne olursa olsun böyle bir şey yapmaz. Eğer ortada böyle sorun varsa bunu iki kişi koşunup çözer. Sevgi bunu gerektirir. Eğer çözülmüyorsa ayrılınır. Cinselliği istediği gibi yaşayamayıp, sanalda orda burda başkasına ne aşkım der ne de konuşur. Benim mantık ve mide kapasiteme aykırı. Ben bunda gerçek sevgi aramam.
Son cevabı Zaten yukarıda sorduğun soruda gizli değil mi acı sevgiden bahsetmişsin Sence gerçekten sevse böyle bir şey yapar mıydı azıcık mantık lütfen
Ama çok sevdiğini söylüyo aralarında ki tek sorun cinsellik
Evet günümüzde maalesef böyle cinsel problemlerden dolayı boşananlar var ya bir kişinin cinsel Problemi varsa o zaman gidecek doktora Yani bu aldatmaktır ve aldatmayı Ben her zaman sözüm hiçbir şekilde kabul edemez hiç kimse
Yalandır. Hem onu hem onu kullanmak istiyor hem ayran içeyim hem de balık yiyeyim derdinde yani ikisinden de faydalanmak istiyor.
Bence sevmiyo mecbur hissettigi için kalıyo senle sende onla arana mesafe koy knk
Değil gerçek olsa kadınlara yazmaz
Para böyle bir şey demek ki aldatsan bile gitmiyor keneler
Fasondur
O ne demek
Çakma gibi
Yaşayamıyor ve yaşayamadıgini başkalarında arıyor
Ee cok sevgi ne alemde bu durumda onu soruyorum
Muhtemelen seviyordur ama cinsellik hayatında önemliyse arzularını başka kadında bastırıp hayatına seninle devam ediyordur ( varsayım )
Aldatmanın manası olamaz.
Gerçektir şahsen inandım.
Cinsellik yoksa iş karışır
Aaaa tam bir pislik boşan hemen
Sevmiyodur
Şüpheli
Sen biliyon sorunun cevabını
Yoo bilmiyorum
bilemeyiz
hayır.
Degil
sanmıyorum
Tam olarak bu durumdayim ikisini de seviyorum :)))
Benim gibi evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?