kız arkadaşım daha 4 günlük ve ona 6 aydır aşıktım kız ile tanıştım bir süre sonra sevgili olduk, neyse işte buluşalım dedik günü cuma olarak ayarladık (yarın) dün değil evelsi gün onun mesajına beğeni attım çünkü verdiği cevap hoşuma gitmedi gece tekrardan bana yazdı sabahta günaydınlar felan işte ama akşamı saat 7:30 gibi mesaj yazdım daha bakmadı ama instegramdan storyme baktı çok morelim bozuk 1 gündür konuşmuyoruz beni artık sevmiyor mu akşam saat 9a kadar müddet verdim bir şey yazmaz iste diycem konuşmak istemiyormusun diye daha sonra ne olacaksa olsun sizce ne yapıyım ne yapmalıyım beni seviyor biliyorum gün boyu konuşurduk ne yapmalıyım yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuş tabi ki açık ol sor içinde kalmasın susarak bişey çözülmez istemiyorsa da konuşmasından anlaşılır zaten
Şimdi sorayım mı yoksa akşama kadar bekleyim mi?
İçinden saat kaçta yazmak geliyorsa ozaman yaz bence beklemenin alemi yok anca kendine ediyorsun düşün düşün nereye kadar yaz kurtul hafiflersin kardeşim istersen akşam yaz canın ne zaman istiyorsa yaz 🙂
Yadım 10dk oldu eğer 45dk boyunca yazmaz ise telefon numarasından tut bütün sosyal medyadan silicem.
Sen açıkca sorduysan Umarım oda açık olur sana olmazsa eyvallah de git yoluna sana kızmı yok 🙃
Ama hemen acele edip silme dur bakalım bi düşünme fırsatı ver hemen fevri davranma
şu an yine suçlu ben oldum tirip yiyiorum yaa konuyu anlatıyorum elim ayağım titredi bunun hesabınıda arkadaşınıda takipten çıkardım seninle buluşup bir şey konuşmam gerekiyor dedim oda bana burdan kobuşalım dedi kobuştuk işte senin bu yaptığına kırıldım dedi mesaj yazdım bakmadın dedim görmedim dedi bende tamam haklsın ben sinirime yenik düştüm dedim oda beğeni attı mesajıma sence ne yapmalıyım bi bok yedim takipten çıkardım
Bu işin oluru yok gibi kıvırıyor. İyi yapmışsın boş ver dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır istemiyor işte belli
Ama hemen sinirle çıkarmasaydın biraz zaman verseydinde olurdu eğer onu gercekten çok sevdiysen tabi, ama seni seviyorsa istiyorsa zaten soracaktır neden çıkardın diye emin ol yazar mutlaka
Dedim ki net bir cevap ver istiyormusun istemiyormusun istemesem ben sana net söylerdim böyle yapmana gerek yoktu dedi sence 10 gibi napıyposun diyim mi bu arada ben buna dün değil evelsi gün trip atmıştım mesajını beğenmiştim daha sonra yine o yazmıştı bana acaba oda benden öyle bişi mi bekledi ben çok mu abarttım
Sordu zaten neden çıkardın diye bende açık açık anlattım
İlk sorduğu soru zaten oydu neden çıkardın.
Kız seni istiyormuş işte. Sen abartmışsın ve ayrıca erkek trip atmaz alındığın bişey varsa söylersin neye kırıldığını konuşarak çözülür herşey
Teşekkür ederim sence ne zaman yazıyım
Bunun zamanı mı var? Konuş çöz istiyorsan yürü tekrar istek at ne bu gurur yürekli olun kardeşim biraz :)
Konuşuyoruz iyide ya tiripli gibi bişi ben bunu nasıl halledicem anlayamadım gitti taktı bu takpiten çıkardığıma ne yapmalıyım sence sen olsan ne yapılmasıını isterdin ne yapmalıyım?
Tripli olması normal takibi bıraktın ben olsam bende bozulurdum. Tekrar istek atıp Özür diledin mi? Hata yaptığını söyle bir anlık sinirle oldugunu izah et ama bunları söylemişsindir heralde? Bekle biraz sessiz kal üstüne çok gitme bir gün sonra nasılsın dersin ya da en iyisi siz buluşun yüz yüze konuşun daha etkili olur bence yinede sen bilirsin
Özür diledim dedim senin dediklerini aynısıyıyla tamam yine eskisi gibi konuşuyoruz ama eskisi gibi değil o kadar yakın değil düzelir değil mi bu korkuyorum böyle kalacak diye.
Seninle konuşuyor olmasına dua et istemeseydi hiç konuşmazdı demek ki gönlü var ama biraz zaman vermelisin kırgın sana buda normal düzelirsiniz. Ona bi çiçek alabilirsin mesela buluştuğunuzda
Ona değerli olduğunu hissettir
Çiçek işlerine gelemiyorum ki odunluk mu ne var bende yapamıyrum öyle şeyleri :/
Yap işte kızlar bayılır böyle jestlere çikolata al nebiliyim sevdiği bişey al
Teşekkür ederim yanımda olduğun için içim döktüm sana Bilgecim <3
Rica ederim kardeşim
Bişi olursa yazarım :D
Herzaman Yazabilirsin. sonucuda anlat ilerde evlenirseniz eğer düğününe davet etmezsen darılırım😂
İnşallah olur davet ederim ablacım sen nerde yaşıyorsun.
ya bu geç cevap veriyor 5dk 10dk 15dk buluyor bağzen normal mi sence?
Trip yapıyodur ya da kafasımı karıştı acaba bilemedim.. dediğimi yap ona bi çiçek al mutlu olacağı bişey al yap bi güzellik
Buluşmayı düşünmüyor musun? Buluşun bence yüz yüze konuşun
Buluşmadan ayrıldı benden benim ayrı bir huyum var mesela ayrılalım dedi sen bilirsin dedim kimsenin peşinde koşamıyorum 4 gündür ayrıyız ve her şeyini sildim unutmaya çalışıyorum beni engellemiş böyle bir kötü sonla bitti ilişkim abla. :/
Üzülme buda bir deneyim senin için, Ayrılık acısı bu yaşlarda acı verir ama yine seviyorsun bi kereyle kalsa kimse hayatta olmazdı şimdi zaman daha karşına ne güzellikler çıkarıcak daha yolun başındasın
Artık unutuyor gibiyim pek artık takmıyorum fakat aynı sınıftayız ne olucak bilmiyorum eğer üni açılırsa :d
Ablacım biyosuna instegramda bir şarkı koymuş anlamını anlayamadım acaba benim için mi ki şarkı duman-her şeyi yak
Belki şarkı hoşuna gittiği için belkide gönderme yapıyordur genelde gönderme yapmak için paylaşılır ama
Bi dinlesene 3dk gibi bişi ne anlam çıkarıcaksın :D
Aynen bi gün boyunca yazmadiysa senden tiksiniyodur
Ama aynı gün etti iltifatlar nereye gitti 1 saat içinde?
İşi vardır yazmak istemiyodur her gün modunda olcak diye bişey yok bi gün yazmadi diye konuşmak istemiyo musun diye sorman saçma
Ne diyeyim
Hiç bişi yazma eğer bı kaç gün daha yazmamaya devam ederse bi sorun mu var falan diyebilirsin
Yazdım ve belli olur isteyip istemedi kendimi daha zora sokamam yoksa kafayı sıyırabilirim.
Peki sen bilirsin
Benimki 12 gün oldu yazmayalı