cocugun karakter ozellikleri:cekingen, asiri sessizmis sinif ortaminda, ders konusunda inek ve lise sonuz.
cocuk ondan hoslandigimi biliyor ve cok ilgi gosterdim hep ben yazdim falan ama oda okulda kesiyordu yani kesmesinden gaz alarak yaziyordum ona. 8 ay boyunca konustu benle ve bence oyle aman aman isteksiz de konusmuyordu. başlarda sormustum zaten istemiyor musun diye ilk sste var zaten. sonra aralardaki konusmalaramizin bazilarini attim. ve en son da da bidaha sorasim geldi sordum bu sefer de "tercihim yazmamandan yana" dedi kafam karisti sizce ne yapmaya calisiyor?
Arkadaşlar bu cocuk benimle konusmaya isteksiz mi gercekten yoksa simarmis ilgimden?
‘Sanatı kullanmıyorsan sen kendini nasıl dışavuruyorsun?’ ‘Vurmuyorum.’ dkkdkd Son mesajda içindekini dışavurmuş eleman, ‘bana yazma’ diyerek. Bence artık yazmamalısın.
Yani konuşası olmasa bence hiç cevap vermezdi, yine vermiş. Bu kadar daraltma sınavım var diyor senin de varmış madem az uzaklaş. Kaçan kovalanır taktiğinden demiyorum bunu, onun tercihlerine saygı gösterirsen o da görür bunu
evet bak kizla sevgili olana kdr dengesiz davran umursamaz ilgisiz ol ipleme kizi. sonra kiz cidden asik olup iliskiniz baslayinca sevgili olunca ilgi goster. sevgili oluncada ilgisiz davranirsan gene kaybedersin kizi bunalır bu sefer
Fiziksel Engelliyim O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı İlk Adımı Atmayı Beceremedim.
Zaten cevabını vermiş aslında. Konuşmak istemiyor senin de konuşmada gergin olduğun hissediliyor bence aranızda bir kıvılcım vs bir şey yok sen gerginsin o soğuk ve çok egoist belli ki. Boşver işine baksın sen vaktini harcama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
konuşmak istemediği ortada sen uzatıyorsun ayıp olmasın diye yazıyor..
https://voca.ro/112wOFaToJDf
Görmemiş gibi davranırsan normal tabi
‘Sanatı kullanmıyorsan sen kendini nasıl dışavuruyorsun?’
‘Vurmuyorum.’
dkkdkd
Son mesajda içindekini dışavurmuş eleman, ‘bana yazma’ diyerek.
Bence artık yazmamalısın.
Çocuğun konuşmak istemediği ortada ite kalka ayıp olmasın diye cevaplar vermiş. Bırak yazma yazmak isterse kendisi uğraşsın...
Çok sıkıcı bir konuşma bence flört adına hiçbir şey yok öylesine konuşulmuş bir şey ben olsam anlardım çoktan isteksiz olduğunu
Tanışma aşamasında mısınız? Çünkü sohbetiniz çok sıkıcı.
evet
Yazma şu çocuğa artık. Belliki olaya farklı yerlersen bakıyorsunuz
hangi olaya?
Sohbet olayına
Bence seninle sen istediğin için konuşuyor yani bir bakıma zorla konuşuyorsunuz bir de sana karşı soğuk davranıyor yol yakınken bırakmalısın.
inekliginden kaynaklidir ve inekler icin genelde dersten daha onemsizsindir
anlamicam sizi ya yapilmasi gerekenleri yapiorm ama hic karsilik almiorum
cocuga bak ne guzel birini bulmus test cozuyorm yazmamandan yanayim falan dior. işin varsa duzgunce soylersin bitince yazarisn
bana niye sans verilmiyor -_-
aynen aw işte... kiymet bilinmiyor
benle tanis olmaz mi
nie senle konusuyim
boyle sacmalamadigim icin olabilir
Ben olsam yazmam bune böyle resmen sen konuşmaya zorlar gibisin hiç çekilmez bu tipler.
yav ineklerle flört mü edilir kızım ne vizyonsuz adamlarsınız
Aşırı daraltmamış mısın sence de :) Görücü usulü tanışma ortamı gibi sanat bile sormuşsun, ben okurken bunaldım. Çocuğun konuşası varsa da soğumuştur.
HSKDJAKDJAK peki sence konusasi varmiymis
Yani konuşası olmasa bence hiç cevap vermezdi, yine vermiş. Bu kadar daraltma sınavım var diyor senin de varmış madem az uzaklaş. Kaçan kovalanır taktiğinden demiyorum bunu, onun tercihlerine saygı gösterirsen o da görür bunu
Sürekli yeni konular aciyosun :D
Fazla üstüne gitmissin aslinda gitmemeliydin ama neyse artik. Tek kelime daha yazmazsin.
yazmazsam ve ilgiyi cekersem doner mi bana geri
Donecege benzemiyor bu. Sen de yazma, küçük düşme
"sana karşı değil herkese böyleyim kızım" havası aldım kaç bundan kaç
Böyle mallara ilgi duyarsınız bizim gibi iyi niyetli, temiz kalpli, düşünceli, ne istediğini bilenlerinde hiç sevgilisi olmaz.
kizlarin cogu oyle erkek sevmez.. sevse bile baglanmaz. kizlari erkeklerin dengesizlikleri cildirtir kopek gibi kosar pesinden alfa olicaksin
Bu yüzden mi kaybediyorum?
evet bak kizla sevgili olana kdr dengesiz davran umursamaz ilgisiz ol ipleme kizi. sonra kiz cidden asik olup iliskiniz baslayinca sevgili olunca ilgi goster. sevgili oluncada ilgisiz davranirsan gene kaybedersin kizi bunalır bu sefer
Peki fiziksel engelli olmam bir şeyleri olumsuz etkiler mi?
Hiç sevgilim, kız arkadaşım olmadı hep dışlandım lise de orta okulda
fiziksel engel derken yuruyemiyo musunuz
Fiziksel Engelliyim O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı İlk Adımı Atmayı Beceremedim.
Ders çalışıyor stresli galiba arkadaş hedefleri var gibi.
Belki ailesi ondan derece yapmasını falan bekliyor kim bilir.
çocuğu çok sıkmışsın sorular falan sorarak rahat bırak hiç yazma bırak kalsın öyle bir de anladığım kadarıyla çok ego kasıyor
ben ilgimi kesersem eger kacan kovalanir taktiginden geri doner mi bana
ama mesajlarda kaçan o kovalayan sensin, sen ilgini kes hiç soru falan sorma yazma, belki bi ihtimal senin değerini anlar
heh ben kovaliyordum ya onu ilgimi ceksem kacan olsam o kovalarmi
ilgisini çekmeye falan çalışma hiç, kendi halinde bırak eğer sana değer veriyorsa kovalar ama değer vermiyorsa hiç umursamaz umrunda bile olmaz
Zaten cevabını vermiş aslında. Konuşmak istemiyor senin de konuşmada gergin olduğun hissediliyor bence aranızda bir kıvılcım vs bir şey yok sen gerginsin o soğuk ve çok egoist belli ki. Boşver işine baksın sen vaktini harcama
Çözüyom yapıyon yapıyom diyenle ne konusuyorsun sen ya çocuk daha doğru düzgün konuşmayı bilmiyor
ezige bak hele yazmazsın bir daha askım
yok yazmam artik ya o kdr da yuzsuz deilim :')) jslsmfkwmfkemx
Sana çok ilgi duyduğu söylenemez
çoku bos ver ya hic ilgi duyuyor mu az da olsa var mi bisiler
Sadece vakit gecirmek boş kalmamak için o kadar seni kaybetmekten korkan ya da sohbetinden zevk alan biri değil malesef
uf hic yazmazsam ona ilgimi cekersem bi kac ay sonra geri doner mi bana kacan kovalanir taktiginden :(
Ablacim böyle umutsuz bir aşka saplanıp kalma derim ben sana yoluna bak boş yere üzülme
ufff :( beni begenmiyodur da demi begense boyle yapmazdi yani
Evet yavrucum ilgisini çekmiyorsun malesef ve bu zamanla elde edebileceğin birşeyde değil malesef üzülürsün sadece o kadar
anladim ya mecbur unutucaz
Valla bu söylediğine ben bile inanmadim 😂
Jsdjwfkwkxkeka su an unutamam korona felan evdeyim ful erkek yuzu gormuyorum hâliyle anca baska bi erkegi seversem unuturum onu
O zaman netten instadan yürüycen birilerine bakican 😂
ben sanaldan sevemiyorum gormem bakmam lazim yan yana 😅
Valla bu korona bitmez işin uzun o zaman kolay gelsin 😂
yok okullar aciliyo haftaya bulurum yeni birini 😂
Sorun halloldu o zaman 😉
okurken kanser oldum,
Sürekli konu açan sensin bu bir problem
Konuşmak istemiyor bitti
snnle konşmk istemio