Gecmisimde hatalar yaptığım için aşık olduğum
çocuk benimle konuşmak istemiyor ne yapmalıyım onu asla bırakmak istemiyorum
çocuk benimle konuşmak istemiyor ne yapmalıyım onu asla bırakmak istemiyorum
Kardeşim yeminlen aynısını yaşadim ayynisinii. İnanmıyorum aynı derdi yaşayan varmış. Özelden yazabilirsin
Tamam yaziyorum
Takip ettim
Mesaj atılmıyor seninde takip etmen gerekiyor galiba
İyi olur aslında😔
Neyse özelden konuşamıycaz sanırım. Şunu soyliyim. Senin geçmişini sindiremiyordur. İlerde üzer seni. Bende hiç istemiyordum bırakmak ama maalesef öyle olmuyor. İki yıl boyunca konuşmak istemiyorum dedi geçmişin yüzünden ama sindiremiyorum dememisti adam gibi. İki yıl sonra söyledi. Afedersin içindekini kustu. Sonra da çok kötü davranmaya başladı bitsin diye herşeyi yaptı. Sindiremiyosa elinden bişey gelmez canım. Bide farklı isimlendirmeler yapabilir belki sindiremiyorum demez başka şekilde ifade eder ama ne olursa olsun bundan dolayı konuşmak istememesi seni sevmediğini içinde sana kötü duygular beslediğini gösterir. Tecrübeme güven lütfen. Çok daha iyileri çıkar karşına. Zor biliyorum anlıyorum bende çok seviyodum ama eninde sonunda bu noktaya geliceksindir. Yinede en doğrusunu Allah bilir
Çok teşekkür ederim çok çok haklısın illaki karsima beni seven beni her halimle kabul eden cikarr
Cevap
4Cevap
Selam, neden olduğuna bağlı şu an bilmeden yorum yapamayız. Tekrar güvenini kazanman lazım.
Bir kaç kişiyle birşeyler yadamistim
Niye konuşmak istemiyor.
Onceden Bir kaç kişiyle ilişkim olduğu için
Pasta ya da kek yapmalısın
Yapıyorum zaten
Rezil ettin belki onu
Nie rezil edeyim
Birkaç kişiye ilişki yasayarak
Ama onun çevresinden kimse bilmiyor bunu ayrıca onu tanımadan önce oldu
ne yaşadığına bağlı yorum yapamayız
Bir kaç kişiyle ilişkim oldu cinsel anlamda
O yüzden