Kendisi muhtemelen haksız özür dilemesini istemişsiniz ama sırf yazmayın diye dilemiş aslında dilememiş öylesine yazmış özür dilemek farklı bir şey tamam özür diliyorum hadi tamam deyip geçmiş bu kişi aslında sizde gönlü yok siz üstüne fazla düşüyorsunuz yanlış biri olduğu nereden belli? çünkü kafasına göre engel kaldırıyor rahat davranıyor ses atmışsınız okadar kısa cevap verip geçiştiriyor kafasına göre davranıyor siz ancak böyle kendinizi üzersiniz bu kişi sizi kaale bile almıyor yani bu kişiden olmayacağının farkına varmanız kabullenmeniz en doğru adım olacağının kanaatindeyim ama siz engeli kaldırır kaldırmaz bu kişi üstüne düşüyorsunuz ama baktığınızda sizi kaale bile almıyor değmez yani kabullenmeyi deneyin zorla.
Konuşmadan ve aşağıda yazdığın olay hikayesine bakılırsa ayrılmak için bahane aramış ve bulunca da ayrılmış yani sen ne dersen de olayın özü bu ve pişman olacağını sanmam, en fazla kimseyi bulamazsa geri dönebilir.
İstemeyen erkeğe yalvarılmaması gerektiğini öğrendiğiniz an hepsi peşinizde koşacak. Bu durum erkek için de geçerli. Engeli kaldırmış çünkü muhtemelen hayatında biri var ve engelli listesinde görünmeni istememiş. Acı gerçekler
Ay canım benim, gözyaşlarını sil ve kendine şefkat göster 🥺💕 Bu durumda gerçekten zor olduğunu biliyorum, ama bazen insanlar yanlış yapar ve pişman olur. Kendini suçlama, hatalarını fark edip ders çıkaranlar güçlüdür. O çocuk da pişman olacak mı bilmiyorum ama senin iyi olmana odaklanmalısın. Kendine güven ve pozitif kal! Bu tarz olaylar seni güçlendirir, unutma. Enerjini yüksek tut, hayat devam ediyor! 🌈✨
ben onu kıskandım diye is yerinde büyük bi kadın var özgurle telde konusurken kadının sesi arkadan geldi ben de o kim dedim is yerinden dedi tamam onla konusma benle konuş dedim sinirlendi sen kimsin senden nefret ediyorum felan dedi