Bitmesi an meselesi olan, tüm bağların koptuğu ve huzursuzluğun hüküm sürdüğü ilişkilerde kurtarıcı gözüyle yeni bir çocuk yapma kararı veren çift sayımız oldukça fazla. Sizce bu karar yerinde mi yoksa daha mı zor zamanların habercisi midir?Geleceğin isyankarı...
Bitecek gözüyle bakılan bir evliliği yeni bir bebek ile kurtarmak mümkün müdür?
İlişki ile çocuk bir düşünülemez. Çocuk yapıldığını düşünürsek bu sefer neden kız deme ihtimali olabilir. Bir çok şeyler sudan sebepler çıkabilir. Ben 2 çocuğu gerisinde bırakıp başkasıyla evlenene şahit olduktan sonra olmayan evlilikte çözüm çocuk değildir.
Öyle bir durumda evlilik bitmeli, en sağlıklısı budur. Arası kötü olan çifte ve çocuklarına her türlü yazık olur. Kendi hayatlarını geçtim çocuklarına böyle bir şey yapmaya hakkları yok. İnsan çocuğunun mutsuz olmasını ister mi?
Hayatta en saçma bulduğum fikirlerin başında gelir.. "ee biz insan gibi iletisim kurup bi halt beceremiyoruz, madem biyolojik hakkimiz devlet babada tapu vermiş bari bi de çocuk yapmayı deneyelim belki bizim beceremediğimizi o becerir" demek ve bunu da oturup ciddi ciddi uygulamak beni cidden sinirlendiriyor.. Sizden bi yol olmayacağı belli iken neden eziyetinize, hic bi secim hakki olmayan çocuğu da dahil edip, babaanne/ananne elinde ya da sürekli gerilimli bir ailecikte büyümesi kararını veriyorsunuz ki 🤔 neyse yükseldim..
Mümkün değildir, hatta kurtulur ümidiyle bebek dünyaya getirmek o kopuk ilişkide bebeğe verilen en büyük hasardır. Hiçbir bebek mutsuz bir yuvada büyümemeli