Aşk İlişkileri Whatsapp profil fotoğrafınızı neden kaldırırsınız? EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyin lan bakim tribe girdim gece gece Güncellemeler+1 yıl Lan gece gece bu kadar yorum ne olm uyusanıza manyaklar :D Whatsapp profil fotoğrafınızı neden kaldırırsınız? Cevapla WhatsApp Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Filo01 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Nbr bebeğim diye soru sorar insan hep öyle yazıyosn denk gleiyor kfkfkfkv 2 7 Yorumla EstelEreinon +1 yıl sen soraydın bebeğim elin kolun tutmuyor mu :D Yorumla Filo01 +1 yıl Ben genellikle knk diye soruyorum. Sen öyle yazisyn diye şaka yapayım dedim sana kfkfkc Yorumla EstelEreinon +1 yıl aferin bebeğim o zaman :D Yorumla Filo01 +1 yıl Sureklı fotoğraf değiştirenler yapar aslında cinim bunu. 😄 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim yardımcı olmuyorsun :D Yorumla Filo01 +1 yıl Engel atmıştır, canı sıkılmıştır falan filen oldumu cinim 😄 Yorumla EstelEreinon +1 yıl olmadı bebeğim olmadı :D Yorumla
Oğlakburcuyum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hiç öyle bir şey yapmadım. Sanırım hiçbir şey için kaldırmam 1 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl aferin bebeğim sana netsin :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O değil de profil resmimi değiştirmiştim kimse aramaz oldu jshdjs Bayram mesajı bile göndermediler sjhdjss Söylemek istedim... 1 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl ahaha geçmiş olsun bebeğim kötü olmuş :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Millet sevgilisinden ayrılınca ya da depresyona girince yapıyor pehh 1 12 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim yoksa öyle biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Depresyondur sadece bebeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da senin dikkatini çekmek istiyor bebeğim 😘 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim başka nedeni olamaz mı yazmasını bekleyip yazmayonca yeniden kapatma gibi Yorumla EstelEreinon +1 yıl aha da oldu bebeğim o zaman :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bebeğim yaz diye dikkat çekmek 😘 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim sana bir anlatsam şu olayı da bana yardım etsen be he :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur aşkım anlat dinliyorum 😘 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim eğer sorun olmazsa yazar mısın bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bebeğim 😘 birazdan yazıcam oyunum bitsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orda mısın bebeğim Yorumla EstelEreinon +1 yıl burdayım bebeğim buyur Yorumla
kalitelicoraplar Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl olm kıza desene profil fotografin yok bı sıkıntı yok degilmi iyimisin? Seni rahatsız eden birilerimi var? vs vb 1 3 Yorumla EstelEreinon +1 yıl lan ne haddime gazlama beni :D Yorumla kalitelicoraplar +1 yıl olurmu ne haddime o kiz senin lan Yorumla EstelEreinon +1 yıl yav he he Yorumla
yalanolduk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İlgi çekmek için veya engellemiş gibi gözükmek için 1 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl yok bebeğim engellemediğini göstermek için açtı zaten şu an da engelli değil Yorumla
Bende_kalsnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Öylesine bir nedeni yok 2 6 Yorumla EstelEreinon +1 yıl pehh bu içimi ferahlatmadı bebeğim Yorumla Bende_kalsnn +1 yıl ya da güzel fotoğrafım yoktur 😂 Yorumla EstelEreinon +1 yıl pehh ebbeğim sen yorum yapma :D Yorumla Bende_kalsnn +1 yıl Okk :s Yorumla Bende_kalsnn +1 yıl Ama benimde yok o yüzden ben neden koymuyorum gerçek nedenlerini söyledim. Yorumla EstelEreinon +1 yıl ahaha bebeğim ya bunun vardı ama işte Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl keyfim öyle ister de ondan. 1 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl hay keyfinize bebeğim Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Canım sıkkınsa kaldırıyorum genelde. 1 6 Yorumla EstelEreinon +1 yıl off off bebeğim Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Ne oldu? Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim bir uzun mevzu var sana anlatsam yardımcı olur musun Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Çok isterdim yardımcı olmayı da 3 saat sonra işe gideceğim için uyuyacağım şimdi ama istersen yarın akşam konuşabiliriz sorun neyse? Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim 10 dakikanı alır zaten en fazla ama yarın da yazarsan anlatırım sorun değil Yorumla EstelEreinon +1 yıl tamam bebeğim yazıyorum Yorumla
SımarıkSeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Kaldirmam. 3 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl aman bebeğim kaldırmayıver sen de Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. canimiz isterse 1 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim canın neden ister işte onu soruyorum ya Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Can sıkıntısı 1 6 Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim başka nednei olamaz mı Yorumla MissChucky +1 yıl Kesin engellemiş seni Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim engellememiş bunu biliyorum sen de var ya Yorumla MissChucky +1 yıl Seni silmiş o zaman rehberinden Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim zaten rehberinde de değildim :D şu olayı bir de sana anlatıyım da bir el at be uyuz Yorumla MissChucky +1 yıl Ahaha anlatmiştin zaten. Reddettiği halde yakın davraniyodu en son Yorumla
NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Wp kapanıcak 1 5 Yorumla EstelEreinon +1 yıl ne alaka bebeğim Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Kabul ediyomusun sözleşmeyi? Yorumla EstelEreinon +1 yıl he bebeğim top secret bir şeyim yok nude alışverişimde :D Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Sanırım bi habersın 😪 Yorumla EstelEreinon +1 yıl neyden bebeğim :D Yorumla
seerenayyy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Benim hep duruyor 1 1 Yorumla EstelEreinon +1 yıl işte bebeğim bunun durmuyor :D sıkıntı o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nbr bebeğim diye soru sorar insan hep öyle yazıyosn denk gleiyor kfkfkfkv
sen soraydın bebeğim elin kolun tutmuyor mu :D
Ben genellikle knk diye soruyorum. Sen öyle yazisyn diye şaka yapayım dedim sana kfkfkc
aferin bebeğim o zaman :D
Sureklı fotoğraf değiştirenler yapar aslında cinim bunu. 😄
bebeğim yardımcı olmuyorsun :D
Engel atmıştır, canı sıkılmıştır falan filen oldumu cinim 😄
olmadı bebeğim olmadı :D
Hiç öyle bir şey yapmadım. Sanırım hiçbir şey için kaldırmam
aferin bebeğim sana netsin :D
O değil de profil resmimi değiştirmiştim kimse aramaz oldu jshdjs Bayram mesajı bile göndermediler sjhdjss Söylemek istedim...
ahaha geçmiş olsun bebeğim kötü olmuş :D
Millet sevgilisinden ayrılınca ya da depresyona girince yapıyor pehh
bebeğim yoksa öyle biri
Depresyondur sadece bebeğim
ya da senin dikkatini çekmek istiyor bebeğim 😘
bebeğim başka nedeni olamaz mı yazmasını bekleyip yazmayonca yeniden kapatma gibi
aha da oldu bebeğim o zaman :D
Evet bebeğim yaz diye dikkat çekmek 😘
bebeğim sana bir anlatsam şu olayı da bana yardım etsen be he :D
Olur aşkım anlat dinliyorum 😘
bebeğim eğer sorun olmazsa yazar mısın bana
Tamam bebeğim 😘 birazdan yazıcam oyunum bitsin
Orda mısın bebeğim
burdayım bebeğim buyur
olm kıza desene profil fotografin yok bı sıkıntı yok degilmi iyimisin? Seni rahatsız eden birilerimi var? vs vb
lan ne haddime gazlama beni :D
olurmu ne haddime o kiz senin lan
yav he he
İlgi çekmek için veya engellemiş gibi gözükmek için
yok bebeğim engellemediğini göstermek için açtı zaten şu an da engelli değil
Öylesine bir nedeni yok
pehh bu içimi ferahlatmadı bebeğim
ya da güzel fotoğrafım yoktur 😂
pehh ebbeğim sen yorum yapma :D
Okk :s
Ama benimde yok o yüzden ben neden koymuyorum gerçek nedenlerini söyledim.
ahaha bebeğim ya bunun vardı ama işte
keyfim öyle ister de ondan.
hay keyfinize bebeğim
Canım sıkkınsa kaldırıyorum genelde.
off off bebeğim
Ne oldu?
bebeğim bir uzun mevzu var sana anlatsam yardımcı olur musun
Çok isterdim yardımcı olmayı da 3 saat sonra işe gideceğim için uyuyacağım şimdi ama istersen yarın akşam konuşabiliriz sorun neyse?
bebeğim 10 dakikanı alır zaten en fazla ama yarın da yazarsan anlatırım sorun değil
tamam bebeğim yazıyorum
Kaldirmam.
aman bebeğim kaldırmayıver sen de
canimiz isterse
bebeğim canın neden ister işte onu soruyorum ya
Can sıkıntısı
bebeğim başka nednei olamaz mı
Kesin engellemiş seni
bebeğim engellememiş bunu biliyorum sen de var ya
Seni silmiş o zaman rehberinden
bebeğim zaten rehberinde de değildim :D şu olayı bir de sana anlatıyım da bir el at be uyuz
Ahaha anlatmiştin zaten. Reddettiği halde yakın davraniyodu en son
Wp kapanıcak
ne alaka bebeğim
Kabul ediyomusun sözleşmeyi?
he bebeğim top secret bir şeyim yok nude alışverişimde :D
Sanırım bi habersın 😪
neyden bebeğim :D
Benim hep duruyor
işte bebeğim bunun durmuyor :D sıkıntı o
Ppden sıkıldıysak kaldırırız nedeni yok