İnternet & Teknoloji Benim beğendiğim fotoğrafı neden WhatsApp profilinden kaldırmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Üstelik sosyal medya profil fotoğrafı bile yapmış Güncellemeler+1 yıl .. Güncellemeler+1 yıl Ayrıldık kankalar Benim beğendiğim fotoğrafı neden WhatsApp profilinden kaldırmıyor? Cevapla Sosyal Medya Soruları WhatsApp Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yaşadığımızkadar66 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Baktım yar beni tinlamiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nee Yorumla Yaşadığımızkadar66 +1 yıl Tinlamiyor işte seni umursamıyor yok sayiyor Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Belki o fotoğrafı beğenen tek sen değilsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acıdı bu Yorumla 34Constantine +1 yıl Acıması güzel. İnsanı kendine getirir. Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Onu takip ettiğinden emin. Ona döneceğini biliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Engelledi her yerden Yorumla DeliAdam31 +1 yıl Senin bir şekilde yapabileceğini biliyor. Seni terbiye ediyor. Er ya da geç döneceksin. Haaa onun umrunda mı dersen bilemem Yorumla
Leydirayullaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl fikirlerin degerli demekki onun için 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama ayrıldık Yorumla Leydirayullaaaa +1 yıl yine de fikirlerine güveniyor Yorumla Soran +1 yıl Ama bana seni istemiyorum dedi Yorumla Leydirayullaaaa +1 yıl fotografını seviyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla Leydirayullaaaa +1 yıl asık asık sana o yüzden engellemis ahsshsj Yorumla Soran +1 yıl He kesin öyledir 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baktım yar beni tinlamiyor
Nee
Tinlamiyor işte seni umursamıyor yok sayiyor
Belki o fotoğrafı beğenen tek sen değilsin.
Acıdı bu
Acıması güzel. İnsanı kendine getirir.
Onu takip ettiğinden emin. Ona döneceğini biliyor
Engelledi her yerden
Senin bir şekilde yapabileceğini biliyor. Seni terbiye ediyor. Er ya da geç döneceksin. Haaa onun umrunda mı dersen bilemem
fikirlerin degerli demekki onun için
Ama ayrıldık
yine de fikirlerine güveniyor
Ama bana seni istemiyorum dedi
fotografını seviyor olabilir
🥲
asık asık sana o yüzden engellemis ahsshsj
He kesin öyledir 😏