Ben numarasını sildim o da engelledi ama engellese bile yanda kendine koydugu ismin cikmasi lazim whatsapp isimsiz kabul etmiyor. İsmi bende neden gözükmüyor? Gecen güne kadar görünüyordu
Ben sildim o engelledi ama neden kendine koydugu ismi goremiyorum?
Kişiler listesinden de senin numaranı silmiştir. Aynı durumu geçen gün denedim bende. Eğer engellemiş ve numaran onda kayıtlı değilse görünmez adı soyadı
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizim dahil olduğumuz bir sinif grubu var. Karsilikli kayıtlı olmadigimiz bazi kisilerin de adlari görünmüyor. :( Onu anlayamıyorum iste
Öğrenmen neyi değiştirecek onu düşün. Adam seni engellemiş bir kere. Öğrendiğinde ne olacak ki. İstediğini yapsın. Hayatına devam et. Hayat ondan ibaret değil.
Ben numarasını sildigim icin sinir olup engelledi bu arada. Onu belirteyim🤣 Merakım ona özel değil, ben detaycı ve merakli biriyim. Ondan soruyorum. Gene de bu kısmı beni alakadar eder, sizi degil. Gene de öğüt için teşekkür
Ondan gözükmüyor. Sen onu sildin o zaman gözüküyordu, sonra o seni engelledi, sonra yine kayit ettin sonra yine sildin ondan gözükmüyor. Nedenini bilmiyorum ama öyle o sana yazsa yine gözükür anca
Valla bende merak ediyorum ama şöyle sanırım. Bizde kayıtlı ya ondandír yani rehberinden sil numarasi wp sohbetinde görünür olacak ve ayni bu şekilde profiline girdiğinde ismi yazacaktir. Ama engellemis gözükmez
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya hayır söyle, birinin numarasi sizde kayitli degilse onu whatsapp'ta kendine koydugu adla görürsünüz ya. Beni engellediginde ben de bunun numarasını sildim 1 ay önce. Onca zaman boyunca yanda kendine koydugu adi gozukuyordu. Numarasini ekledim bir durum icin sonra tekrar sildim o zaman kendine koydugu adı da goremez oldum. Bunu anlayamıyorum
Soruyu okumuyor musunuz🤣 size verdigim yanitta da engelledi diyorum zaten. O beni engelledi ben de onun numarasini sildim 1 ay önce. Ama kendine koydugu isim gorunuyordu diyorum. Ben son 4 gundur kendine koydugu ismi de göremiyorum diyorum
Engellemiş yıllardır eski sevgilimde engellerdi beni artık bu konuda profesyonel oldum ahdhahshahs ismi gözüküyosa engellemeniştir ama hiç bir isim yoksa geçmiş olsun
Girip bakiyorum fotoğrafı gorunuyor mu diye. Gerci fotoğrafı sadece kisilerimse ben de goremem. Ama hakkimda kismi herkese acik, profilime girdiğimde hakkimda kismini da hic goremedim
Engeli kaldırdığını zannetmiyorum cunku bugun bir arkadasim bakti, biyografisini gorebildi cunku herkese acik ama ben goremiyorum. O arkadasim da beni engelleyen sahista ekli degil.
İyi de, biri senin rehberinde olmasa da ya da sen de onun rehberinde olmasan da gorursunuz birbirinizin adini. Hic whatsapo gruplarina dahil olmadiniz mi? Bir suru insanla kayitli degilsiniz ama adlarınızı görebiliyorsunuz