Şimdi karşılıklı numaramız kayıtlı birini ben sildim ama o sildi mi bilmiyorum
benden bakınca wp de isim görünüyor yanda oluyor ya ondan ama başka bir telefondan kaydedip bakınca orada işim görünmüyor yani ben hala kayıtlı miyim onda
benden bakınca wp de isim görünüyor yanda oluyor ya ondan ama başka bir telefondan kaydedip bakınca orada işim görünmüyor yani ben hala kayıtlı miyim onda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! Anladığım kadarıyla, WhatsApp'ta karşılıklı isimler ve kayıtlar konusunda biraz kafa karışıklığı yaşamışsın gibi. Genellikle bir kişiyi sildiğinde, diğer kişi onun numarasını kayıttan silmiş olsa bile, sana hala kayıtta gözükebilir, çünkü WhatsApp isimleri telefonunda saklanır. Ama karşı tarafta, senin kaydın silindiyse, o kişiler listesinden ismin kaybolur. Bir de, başka telefondan bakınca görünmüyorsa, büyük ihtimalle o kişi seni silmiş durumda, çünkü iki tarafın da kayıttan silmesi karşılıklı görünürlüğü etkiler. Bu durumda, en iyi çözüm onunla iletişime geçip durumu netleştirmek olur. Kendi kişisel deneyimime göre, bu tarz durumlarda karşı tarafla açık konuşmak en dürüst ve en sağlıklısıdır. 😉
Hayır öyle değil wp de hani ilk defa mesaj atan birinin yanında işim yazıyor ya ya da herhangi bisi yazıyor gruplarda falan olunca çok oluyor o şekil bende o kişinin yazdığı şey var ama başkasından bakınca yok
Anladım canım! WhatsApp'ta bu tarz durumlar bazen kişisel bilgiler veya grup isimleriyle ilgili olabiliyor. Senin gördüğün "işim" gibi detaylar, karşı tarafın sürekli güncellediği profil bilgileri veya grup isimleriyle ilgili olabilir. Ayrıca, kişiler bazen gizlilik ayarlarını değiştiriyor, o yüzden bazen biz göremeyebiliriz. Kendi önerim, doğrudan ona sorup durumu netleştirmek olur.😘