Arkadaslar tam 10 kişilik kız gurubu + 2 erkek çözemedik bu sevdiğim çocuğu bu işlerden anlıyorsanız felan yardım edin lütfen?

1. fotoğraf ile 2. fotoğraf arasında 8 ay var. ve her iki fotoğrafta da ona karşı bir şeyler hissettiğimi (hoşlandığımı) biliyordu.

Ya bu cocuk benimle gercekten istekli konusuyordu bazen ssleri arkadaslarima atiyordum oha normal konusmus isteksiz degil diyorlardi. bazen soguk da yapiyodu ama istekli yazistigida oliyodu baya bi öyle bi böyleydi anlayacaginiz..

ya ve neden başta 8 ay önce bana istemediğini söylememişte aylarca konusmus ben yazinca hayır yani üzülmeyim diye yaptı desek sonradan tekrar sorduğumda yine "tercihim yazmamandan yana" diyemezdi. ve oyle insanlar şöyle yaparsam uzulur felan diye empati kurabilen biri de değil hani dag ayisi gibi bir sey. biri nasilsin diye sordugunda "sen nasilsin" diye soracak nezaketten bile yoksun birisi.

ve "yazmanı istemiyorum" demesine ragmen HÂLÂ okulda (lise sonuz) HAYVAN gibi kesiyor? böyle kaçamak kesiyor çoğunlukla uzun uzun bakiyo süzüyo felan. arkadaslarimda goruyor.

kisilik özellikleri; cekingen, sinifta hep arka siralara oturan sessiz cocuk, daha once hic iliskisi olmamis flort ne demek onu bile bilmiyordu. ozguven problemleride var sanırım. ders konusunda inek ve annesi ve babasi ogretmen ders konusunda baskida var galiba.

hayir yani cidden amac ne ya madem istemiyordu 8 ay yazmama nasil katlandi istemeyen birisi canına tak edip engellemez mi bir sure sonra sıkılıp kafamda deli sorular yardım edin lutfen?
Arkadaslar tam 10 kişilik kız gurubu + 2 erkek çözemedik bu sevdiğim çocuğu bu işlerden anlıyorsanız felan yardım edin lütfen?