benim gözümde o... dur siz bu konuda ne düşüyorsunuz
evet o... dur
hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
öncelikle şunu belirteyim kızın günahını almamak lazım :D zor durumda kalmış olabilir ama genellikle o. derler erkeklerde yapıyor ama öve öve bitiremiyor aslında biraz da kızın yaşına bakmak lazım buda bir ihtiyaç giderilmesi lazım kendimden biliyorum yoksa daha kötü ama 10 erkek fazla cidden
şimdi şöyle diyim KARDEŞ, her Çıktığı erkekle yatmak zorunda değil, ciddi olsun diye Başlıyor ama ciddi olmadığını anladığı halde yatıyorsa bence tatminden ziyade o* değil ama ruhu öyle
5 kız da hayır o* değildir değildir. galiba bu kızlar o kızlar.
:)))
erkeklerin cogu her hafta baskasiyla oluyor onlar ne oluyor ozaman? playboy dimi a evet haklisin. ulan size ne milletin yaptiklarindan. o 10 tane erkek ile yatiyorsa sana ne zarari var? karismaya hakkiniz yok.
Playboy ile birlikte olan kadınlar ne oluyor? Feministliği bırak bir kenara da sen olaya bak. Sidik yarıştırmanın ne bir kazancı ne de bir manası var biz erkeğiz siz kadınsınız her insan namusuna sahip çıkacak!
Hayır değildir diyenler beni şaşırtıyor
bende anlamadım
Teşekkürler :)
:) rica ederim
Cevap
11Cevap
1 erkekle 10 kez yatsa okey , ama 10 erkek nedir l*n , motor olmus.
1 kez yapsa pişman olsa insandır herkes hata yapabilir denir ama bu abartmış yazık
Peki o kızla yatan erkekler ne oluyor.. Erkek adammı? veya playboy mu
Bu sayfada dolaşan biri var Oru****dur diyenlere -1 veriyo konu başlığındaki kız sayfada dolaşıyor galiba
kaşardır,1 yıl içinde 10 kızla yatsaydım dünyalar benim olurdu :)
kiz dedigin bir erkekle yatar oda kocasidir
Prdn okumadan işaretledim % 100 o... dr
:)))
Evet *ruspudur dedim :D
orospunun anlamını bilmiyosunuz ya.
O kadar da olmaz bee :D
Değil diyenler açıklama yaparmisiniz
Maşallah 🙈🙊🙈
Seksi seviyordur
Evet o. rospudur.
Beni ilgilendirmez
başka ne olacak ki