Bence o seni hiç sevmemiş ve yara bandı olarak'da kulanmamıştır aklını karıştıran şeyler olmuş olabilir yakın olma amacı , niyeti düşündüğün gibi olmaya bilir. Hmm 1 ,2 yıl gezdik tozduk bi o bi ben yapmışsa onun günahı. İstemeden mecburiyetten birinin duygularıyla oynamam gerekiyordu mecburdum ordan yola çıktım. Sen seni sevenle ol bence ve ondan uzaklaş bak bu çok iyi gelecektir sana. Çünkü İnsan birini gercek anlamda sever. Kendimden biliyorum onu hiç aldatmadan sevidim.
217 Yorumla
Soran+1 yılneyin yara bandı olarak kullanmış. bir onunla bir benimle oldu..
- +1 yıl
benimki farklıydı sevgilim mi omu beni işlettigini anlıyamamıştım. Sevgilim değildir dedim canını yakmak istedim sevdiğini 'bildigim için değil hayatımı bir nevi karartan kişi sanmıştım. Ve bunu direk sonrasinda ona söyledim. Kimse kimsenin hayat hikayesini bilemez. Bunlar çok saçma canın yanıyorsa direk sor veya unut.
Soran+1 yılbenimle oldu. biz ayrılıncada eski sevgilisiyle görüşmüş. sonra onu bırakıp tekrar bana geldi.
bir onunla bir benimle devam etti. Ben bu durumu hissedince ilişkimi sonlandırdım..
Şimdi benimle birlikte idare ettigi benden önce çıktıgı kız ile nişanlandı.. durum bu- +1 yıl
hmm tam kazık olmuş bunu yapmak büyük cesaret ister. Yok şükür ben birlikte olmadım. Ama şu çok ağır insan sevenin canını yakmak zorundamı. Senin gibi sevenler sevgiyi hak ediyor. İkisindende kurtulduğunu düşün. Sen mutlu olursun o yine olmaz emin ol. Benim aşağıda anlattığım bambaşka birşeydi..ama yinede ben sen olsam direk konuşmayı seçerdim öğrenmiş , emin olursun. Terbiyesizlik değil adice bir durum haklısın. Bunu böyle kapatma aptal yerine konduturma kendini.
Soran+1 yılne yapabilirim ki artık. nisanlandı. biz ayrıldıktan sonra
Soran+1 yılbenimle oldu derken sadece sevgiliydik kötü birşey olmadı
- +1 yıl
hmm vay be sevgili bile olabilmiş sonra nişanlısı böyle bi durum düşman başına felaket. Hayat bazen acımassız davranıyor aynı hikayeler gibi hikayeler bile oluyor. Takma demicem çünkü ileriye gitmiş ama doğruysa buna inan mutlu olmaz. Hem seni sevmiyeni hala sevmen veya düşünmen? İlginç
Soran+1 yılseviyorum diyordu ama ikimiizide idare ediyordu. insan hazmedemiyor. ve nisanlandı onunla
- +1 yıl
bilmecem gercekten ben bu hayata sevdiğim sağ olsun başka insanlara bile zarar verdik. Hayat senin duygularınla bile bile oynadıysa ve gercekten bir ona bir sana geldiyse bu Adamda vardır bir hiyarlik :) Unut bence gercekten kendine zarar verirsin böyle. Seni seven çıkar elbet karşına. Sana hayat hikayemi yazsam belki benle ağlarsın. Bu duygusuyla oynadığım cocuğu görünce keşke bilsen diyordum Adamın günahını boşuna almısım, boşuna canını yakmak istemişim. İnan bana o'da mutlu olmaz
Soran+1 yılsen neden oynadın cocugun duygusuyla
- +1 yıl
nişanlım sağ olsun. Ama birgün ona kizcamm ve o cocuğa dua edeceğiz mutlu olması için. Karışık zor, tehlikeli bir aşk olduğumuz için. Kimse kimsenin duygusuyla durduk yere oynamaz. Niyetim çok başkaydı ne yazzıkki Adam günahsız 'miş. Nişanlımla beraber pişmaniz. Şimdi hayatını yaşa bence umursama ama eğer icinde acı olduysa konuşun
Soran+1 yılnişanlınla birliktemi oynadınız cocukla hic anlıyamadım. sen yara bandı olarak kullanmıs seni derken. kendinden yola cıkarakmı cevap verdin. cunku sen öyle yapmıssın anladıgım kadarıyla. öyle yaptıysan kusura bakma ama cok yazık. bana öylemi yaptılar bilmiyorum.. ama cok üzülüyorum
Soran+1 yılbizim olayımızla birmiydi seninkide. bir nisanlınla bir o cocuklamı görüştün sende. yabir kıza yakısmıyor hic. erkekler neysede..
insallah benimkide senin gibi benimle oynamamıstır. yani oynadı zatende. onu sevmemiştir insallah.. :( artık konusamam ayrıldık ne diyebilirim bu saatten sonra- +1 yıl
benim olayım sevgilimi çözmekti evet ona aşığım hiç aldatmadım ama onun ve benim hatalarımız yüzünden diyelim. Aşk ile alakası olmayan ama karışık birşeydi. Aslında biraz uyuyor ama aşk ile alaksı yoktu sevgilime'de çoçuğada anlatmaya çalıştım. Kısaca yanlış kişinin canını yakmak istemişim. Ama bir sevgilim bir o asla olmadı çocukla 'da beraber olmadım. Ayrıldığımız'da da olmadı bu olay farklıydı. Cocuğa ümit verdim birşeyi öğrenmek için derken çok geç uyandım. Sevgilimde bende acı çekiyoruz.
Soran+1 yılümit verdin. ama cıkmadınızmı. seni seviyorum falan dedinmi. yaniii ..
peki bizim durumumuz hakkında ne düşünüyorsun? :(- +1 yıl
benim olayım bende kalsın ben kimsenin bilinçli canını yakmamda duygusuyla oynamada bu yaşa kadar ne bir Tarık Akan gibi birine ne bir Kenan İmirzalıoğlu gibi biri için aşkımdan veya içimdeki aşktan oldum. Bizim olayımız farklıydı birşeyi öğrenmek amaçlı , ilk kanka olarak yaklaştım olmadı günahsız birinin canını duygusuyla yaktım ama sevgi ile alaksı olmıyan bir öykü gibi düşün. Sen yarın birg�n çık karşıssına ve sor sonuçta mağdursun , kullanılmış gibi hissediyorsundur konuş ve sor kaçtım bye
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılERKEKLER IKI KADIN IDARE ETMEYI COK SEVER.. HEPSINDE BU SANKI LIDERLIK GIBIDIR BIRI OLMAZSA DIYERI OLUR ONUN ICIN.. BAK SEN MECBUR KALMAZSA ONDANDA AYRILACAKDIR YAKINDA. O ERKEK HALEN COCUKDUR ERGENLIKDEDIR GELISMEMISDIR ONDAN. BAZILARIDA GOZU ACDIR EGOSU YUKSEKDIR ONDAN.. BENIM SAHSI DUSUNCEM YASADIKLARIMDAN CIKARTIKLARIM.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya mecbur kaldi nisanlandi yada o nisandabiter yakinda.uzgunum ama seni sadece kulaniyor olabilirdide erkekler bunu cok iyi yapiyor, hepimizin basina bir kere geldi
Soran+1 yılneden kullanıyor ki beni .aramızda kötü bir manesebet geçmedi. herşey sadece sevgiye dayalıydı.. nisanlanmadan önce o kızla benide idare ediyordu :((
Seven insan, ikikızıda idare eder, hiçbir problem yok. Kız gibi düşündüğünden, 2kişiyi idare etmeyi anlayamıyorsun. Sevmek, 1 kişiye bağlanmak anlamına gelmiyor erkeklerde. Sende bulamadığını onda, onda bulamadığını sende arıyor. Kısacası, onun idealindeki kadını, ikiniz tamamlayabiliyorsunuz. Sen tamamen bitirince de, onu kabul edenle nişanlanmış.
15 Yorumla
Soran+1 yılbuna katıldım
Soran+1 yılseven insan zaten eger sevmişse herşeyi bulmustur demektir. o sevmek degil arayış olmuyormu. seven insan kavusmak ister. baskasını aramak degil! bunuda sölemeden gecemicem
- +1 yıl
Seven insan, herşeyi bulmuş değildir. 4-4lük birisi yoktur. Siz sevecen, sevimli, güzelsinizdir. Ama karşımıza kaprisli, despot, dediğim dedik biri çıkar. Bu da farklı bir tatdır. Hayatımız boyunca böyle birini istemeyiz, ama hayatımızın küçük bir bölümünde, küçük bir farklılık yaratır. Erkekler tekdüzeliği sevmez, değişiklik ister. Aldatmalar bu yüzden olur. Severiz, ölesiye severiz, ama aldatırız. Siz bakmayın bu sitede atılıp tutulduğuna... Her erkek aldatır.
- +1 yıl
bende ayni durumdayim beni sevdigini hissediyordum ve açıldım basta cok fena tepki verdi ardindan bagirdi cagirdi ve arayip sormadim gecen surede bir kizla tanistim ve beni cok mutlu ediyor deger veriyor acilmayi dusunuyordum cunku ilk kizi cok kisa bir surede unutturabilmisti bana iyi niyeti ve cekiciligi kendine bagliyor ilk kizdan daha cok mutluluk veriyordu derken bir suredir aramadigim ilk kiz aradi ve beni sevdigini soyledi inanin Şu an hangisini sevdigimi bilmiyorum 2. kiza acilsam ve kabul etse maalesef 2sini ayni anda idare etmem gerekecek ama burdaki amacim gercekten hangisini sevdigimi anayabilmem cunku hep soyleniyorum icimden ilk kiza " neden yaptin bunu o aramadigim sure keske hic yasanmasaydi " diye... Maalesef Şu an hislerim bu sekilde ve hangisinin sevgisi agir basiyor Şu an inanin bilemiyorum ve 2 sinide kaybetmek istemiyorum maalesef durum bu
- +1 yıl
+1 yılArkadaşım bu iş ilişkiyi geçmiş ilişki zigzagı olmuş. bir sana bir ona bu nasıl iş. biliyorum insan sevince gözü görmez ama bu kadar da olmaz. git gellere izin vererek sizi kullanmasına izin vermişsiniz bence. o evlilik de uzun sürer mi bilemiyorum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sen aslında ikinci olmayı kabul etmişsin, onun yaptığı idare etmek değil o kızı çok seviyordu ve ayırlmak onu üzdüğü için de alternatif oldun ona sen.
26 Yorumla
Soran+1 yılalla alla.. cok mu eminsin
ben onun sevgilisi oldugunu bilmiyordum. zaten ayrılmışlardı. ben bunları cok sonraları ögrendim. birlikteyken haberim yoktu hicbirşeyden.
ayrılınca benimle cıkmaya basladı. cokda güzeldi herşey. birbirimizi seviyorduk.. ama kulagıma geldi bu olanlar. bir ona bir bana git gel yapıyordu. Ben bitirdim...eger ben bitirmeseydim bu böyle devam edicekti. dayanamadım. sende insanları kırmak o kadar kolay degil. yazarken biraz genelleme yap
Soran+1 yılo kızı cok seviyordu diyorsun. nerden biliyorsun. seven insan böyle yaparmı
- +1 yıl
ya sakin ol özür dilerim, başımdan böyle bir olay geçti o yüzden böyle yazdım genelleme yaparak konuşmalıydım haklısın. Nişanlandığına göre onu seviyormuş ki o kişini sevgisinden ne hayır gelir evlenen düşünsün. evlendiğinde sıkıştığında da başka birilerini bulcak potansiyel var demek ki.
Soran+1 yılbirde ayrı şehirlerdeydik :( o dışarıda üniversite okuyordu. hic görüşemiyorduk. o yüzden ikimizde idare etmiş olabilir
Soran+1 yılama canım sen onu seviyordu dedin ya ilk yorumunda. o zaman beni neden idare etti nisanlandıgı kız ile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılarada eski, yeni sevgili durumu yok anlatıkların insanın içini bulandırıyor. Ya nişanlı olduğundan eminmisin? Aslında düşünüyorum senin yazdıklarını okudum, bu yanına kar kalmaz. Emin ol mutlu olmaz. Belki'de seni gercekten sevdi ama ozaman niye nişanlanssın?
116 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık cünkü. o yüzden nisanlanmıs olabilir mi? hangi kısmı mide bulandırıyor?
Cevap sahibi+1 yıl:) bak ben sana bu hikayeyi tamamlım. Sen bunun peşindeydin ve bu çelişki'ler yaşamış seni kandırmış Adamın niyeti başkaymış sen malesefki kurban olmuşsun. Ayrıldınız hadi ya inanılmaz, yani şaşırtıcı ama hayat hepimize oyun oynuyor bir sana değil. Aman salla
Soran+1 yılniyeti neymiş peki? kötü birşey yaşamadık sadece duygusaldı. sallayamam öyle söleyip kacma madem dedin birşey devamını getir... ben peşinde degildim. kendi teklif ettii. be hep kendi aradı. ben neyin kurbanıyım..
Soran+1 yılinannılmaz olan nedir?
Cevap sahibi+1 yılAnlamicann ama hayatta her olan şey aşk için olmuyor. Evet aşk için oluyor ama can alınıyor..herşey aşk uğruna yapılmıyor kısaca kandırılmışsın. Duygusaldı olabilir ama işte hayat belki senin sandığın gibi degildi hiç izah etmedimi? Neyi neden yaptığını ?
Soran+1 yılceliskiler derken?. ya biraz acık yazsaydın. bir kerelik birşey degil. uzun süre ikimizide idare etti. ama sonra onunla nisanlandı. ben dayanamadım böyle devam etmeye. hissettim çünkü..
Soran+1 yılsürekli ayrılıp barışıyordu.. ben buna dayanamadım. gel gitlere iletişimimizi noktaladım. ayrıldıktan sonra ögrendim bazı şeyleri..
eski cıktıgylada görüşüyormuş. bir onla bir benle .. onunla küsünce bana.. benimle küsünce ona gidiyormuş.
benimlede bitince onunla nisanlandı.. durum BU :(
Cevap sahibi+1 yılBen Belalın arkadaşı o anlattı..
Soran+1 yılanlamadım?
Cevap sahibi+1 yılBak hikayene zaten tam inamadım ama duygunla oynamış biri git açık açık icini dök sende rahatla. Düşündüklerin seni kemirmez kafanda hiç bir karmaşıklıkda kalmaz.
Soran+1 yılhikayeme neden inanmadım?
Cevap sahibi+1 yıluygum geldi
Soran+1 yılsen bilirsin. ama gercekten o kızı sevmiş beni kullanmış böylemi düşünüüyorsun. ikimizide kullandı. elinde kalanlada devam etti. böyle olamazmı
Cevap sahibi+1 yılDiyorumki hayatta her olan olayı aşkla bağdaştırma merak ediyorsan git ve sor
Soran+1 yılbu yaşadıklarımız aşkla ilgili degilmi. neyi soruyum ayrıldık. ve nisanlandı o kızla
Soran+1 yılyardım lütfen :(((( biraz aydınlanmak istiyorum sadece. yaşadıklarımı anlıcak beynim kalmadı. sizce neden böyle yaptı
Duygularından emin olamamış ve bocalamış. Sonunda onda karar kılmış.
14 Yorumla
Soran+1 yılseven insan emin olmaz mı
Soran+1 yılmadem ikimizede aşık olmadı. neden bizimle birlikte
Soran+1 yılyada onunla nisanlı
+1 yılSende hicmi Onur yok vehaut Akil soruyorum Sana Insan bukadar ucuzmu olur.
Ayni anda iki Kadini idare eden bir Erkegin gözünde Sence nekadar degerin var hic bundan emin
olabilirsin Hic.
Herseyi gecdim Seni aldatmis bir Erkegin sana verdigi Güven nekadar sana Nasil bir Güven `
verebilir gelecekde Soruyorum sana.
Uyan daldigin Rüyadan Aklini basina al..
Kendinide Topluma karsin daga fazla Kücük düsürme..00 Yorumla
+1 yılcanım o'nu sevmeseydi nişan yapmazdı çok üzgünüm ama seni yem olarak kullanmış.
13 Yorumla
Soran+1 yılne yemi lan tavukmu bu ne alakası var
- +1 yıl
işte mahalle vari konuşma tarzın,basitliğinin farkına varmış belkide :)
Soran+1 yılmahalle vari konusma tarzım ölemi.. sende bana yem yapmıs seni dion ama. ikimizide idare etti diyorum. ben yemsem karşıdaki kız ne oluyor oda yem olmuyormu. bir kere basitde deme bana
Ya arkadaşım seven birisi nasıl olurda iki kişiyi birden idare eder.Öyle iş mi olur ya.Ne günlere kaldık Ya Rabbi...!
Bi Kere seven insan başkasına bakamaz başkasında gözü olamaz.20 YorumlaSeni Seviyor dıyelımde rahatlasın amk onu söylememızı ıstıyo cunku dogruları söleyınce - verıyo..
sadece duymak ıstedıklerıne + verıyo amk saçmalıga bak herıf ıkısınıde ıdare etmıs adam serefsızın tekı gıtmıs öbur kızla nısanlanmıs bu hala hangımızı sevıyo dıyo amk bı ınsan mal olmasın.10 YorumlaGeri dönerse bi osmanlı tokadını hakediyor demekttir.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılSerefsiz Erkek oldugu icin ! hemen bütün iliskilerini kes..
20 Yorumlasevebilir ama aşık olmaz 2 kişiye birden 2 nize de aşık değilmiş, bazı yönlerinizi seviyormuş.
30 Yorumla
+1 yılbi sen bi o diye diye işin bkunu çıkarmış bu film daha devam eder
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek iki kızıda sevebilir
ama toplum baskısını aşmak çok zor
öteki genelde mağdur oluyor10 Yorumlaabi erkek erkek olacak..eger gerçekten ihtiyaç için aldatıyorsa bunu eğlenceye dökmeyecek sevdiğine asla yansıtmayacak..
00 Yorumla
+1 yılsende bulduğunu nişanlısında bulamamış
11 Yorumla
Soran+1 yılo zaman niye nisanlı
+1 yılUçkuruna yenik düşmüş bir erkek harem bile kurabilir dostum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Seven erkek 3kızı da idare edeblir.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl idare edebilir ya? biraz düşünerek yazın. sevdigi kız biri öbür ikisi ne yapıyor
Soran+1 yılolamaz. saçmalama
ikinizide sevmiyor arar seni şansını dener tekrar verirmisin acaba diye.
01 Yorumlaolay çok karışık . bence bu adam sağlam değil .
10 Yorumla
+1 yılEder.
16 Yorumla
Soran+1 yılseven erkek dedim
- +1 yıl
Evet, canım eder.
Soran+1 yıletmez...
Soran+1 yılaşık adam başka birşey görmez ki
- +1 yıl
Senin düşüncenHer seven erkek yapmaz.Ama bazıları yapar.
Soran+1 yılneden yapsın kı sevdigi varken. duygusal birşey yasadık birde. oyle kötü bir amacda yoktu
ihtiyacı varsa iki kızı birden idare eder
10 YorumlaBence sen yat uyu :D uyanınca temiz bir sayfa aç
00 Yorumlane bilelim biz hanginizi sevdiğini
00 Yorumla
+1 yıleder eder.
10 Yorumlacunku öbur kızın memelerı daha buyuktu
04 Yorumla- +1 yıl
ya saka bı yana ben surayı anlamaıyorum arkadas bu herıf senı bırakmıs öbur kıza gıtmıs onu bırakmıs sana gelmıs senı bırakmıs ona gıtmıs ve sen hala bence onu sevıyosun değer mi sence bırak ne hali varsa görsün dıyecegıne buraya gelıp böyle bır soru soruyorsun sen napırsın?
Soran+1 yılseviyorum. elde degil
Soran+1 yılsen biraz daha konusursan eksilene eksilene yok olcan
+1 yılolabilir
00 Yorumla
+1 yıleder
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt