Aşk İlişkileri “Aşk Olsun” ayrı ayrı mı bitişik mi yazılır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence bitişik yazılmamalı Aşıklar zaten kavuşamıyor Aşk ve olsun bari ayrı düşmesin yazık ayırmayalım😥? Güncellemeler+1 yıl Bence bitişik yazılmalı demek istedim yanlış olmasın 😀 “Aşk Olsun” ayrı ayrı mı bitişik mi yazılır? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ayrı değil mi zaten len 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İşte kavuşmalılar sevenler gibi ayrı düşmesinler Aşk ve olsun kavuşursa mutlu son olacak film gibi 😀 Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Mutlu sonları sevmem olmasın "/ Yorumla Soran +1 yıl Dram seversin sen zannedersem Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Çok severim Yorumla Soran +1 yıl Kavuşamayanlar sonu hüzünle biten filmler kavuşamayan aşıklar izle sen 😀 Yorumla
9köyünmarabası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ağam nerden nereye bağladın helal olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayat böyle geçer bir şeyleri bağlamak lazım :) Yorumla
Yagmur-756 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Vah vah yazık 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet içim parçalanıyor Aşk ve olsun kelimelerini bile zalim Türk Dil Kurumu ayrı düşürmüş kavuşamamışlar :) Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Aşk yok Yorumla Soran +1 yıl Böyle giderse olmaz zaten o iki kelime bile kavuşamıyor kavuşturun şu kelimeler yahu 😀 Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Derde bak Yorumla Soran +1 yıl Aşk 🧡 Olsun :)) Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Aşk olsun Yorumla Soran +1 yıl “Aşkolsun” bu daha samimi içiçe ve sevgi dolu ayrıma lütfen :( Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Aşk uzak olsun Yorumla Soran +1 yıl Aşkolsun Aşk iyidir iyi... Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Kötü kötü Yorumla Soran +1 yıl Sevmek güzl be... Bende eskiden sevdim bana yar olmasada... Şimdi bir sporcuyu seviyorum Damlayı... Survivor Damlası gerçekten platonik yani uzaktan sevmek hatta başka bir güzel... Sende bir kahraman yarat kendine haellerini süslesin :) Yorumla Yagmur-756 +1 yıl Benim sevdiğim var şükür senin ki boş hayaller Yorumla Soran +1 yıl Evet boş... Vaktinde dolusundan yüz bulamadık... Sen birde Aşka inanmam diyordun bak bulmuşsun aşkını :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrı değil mi zaten len
İşte kavuşmalılar sevenler gibi ayrı düşmesinler Aşk ve olsun kavuşursa mutlu son olacak film gibi 😀
Mutlu sonları sevmem olmasın "/
Dram seversin sen zannedersem
Çok severim
Kavuşamayanlar sonu hüzünle biten filmler kavuşamayan aşıklar izle sen 😀
Ağam nerden nereye bağladın helal olsun
Hayat böyle geçer bir şeyleri bağlamak lazım :)
Vah vah yazık
Evet içim parçalanıyor Aşk ve olsun kelimelerini bile zalim Türk Dil Kurumu ayrı düşürmüş kavuşamamışlar :)
Aşk yok
Böyle giderse olmaz zaten o iki kelime bile kavuşamıyor kavuşturun şu kelimeler yahu 😀
Derde bak
Aşk 🧡 Olsun :))
Aşk olsun
“Aşkolsun” bu daha samimi içiçe ve sevgi dolu ayrıma lütfen :(
Aşk uzak olsun
Aşkolsun Aşk iyidir iyi...
Kötü kötü
Sevmek güzl be... Bende eskiden sevdim bana yar olmasada... Şimdi bir sporcuyu seviyorum Damlayı... Survivor Damlası gerçekten platonik yani uzaktan sevmek hatta başka bir güzel... Sende bir kahraman yarat kendine haellerini süslesin :)
Benim sevdiğim var şükür senin ki boş hayaller
Evet boş... Vaktinde dolusundan yüz bulamadık... Sen birde Aşka inanmam diyordun bak bulmuşsun aşkını :)