Merhaba 2 senelik bi ilişkim var. Sevgilimi seviyorum. Ama bişeyler eksik mutsuzum. Birlikte yaşıyoruz 1 yıldır aynı evde birbirimize çok alıştık. Ama ilişkimizde heyecan falan kalmadı. Hiçbişey yok. Eskiden bana hediyeler alırdı artık almıyor. Şu son bir iki haftadır geceleri benimle uyumuyor sürekli oyun oynuyor. Ve rahatsız hissediyorum. Mutlu değilim. Hayatımda hiçbir heyecan mutluluk yok. Kendimi değerli hissetmiyorum. Bana değer verdiğimi hissetmiyorum. Bana özel hissettirmiyor. Yanıma gelince başka odaya gidiyorum. Çünkü bende daraldım artık. Onu seviyorum gerçekten ama artık birazda bıktım. Ben kızım ilgi istiyorum ama bana istediğim gibi ilgi vermiyor. Şu son 1-2 aydır çok büyük kavgalarımız oldu. İlişkide böyle anlam veremediğim bi durgunluk var. Romantiklik istiyorum bi duygu hissetmek istiyorum ama yok. Mutlu olmak istiyorum ama değilim. Bıktım artık. Ne yapabilirim bilmiyorum. Bana hiçbir özel duygu hissettirmiyor. Yanımda bile uyumuyor. Beni sevdiğini hissetmiyorum. Hayatımda bi mutluluk istiyorum ama yok. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kısa net cevap ver o zaman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar