Yeni deldim 5. kere deldim sizce kalsin mi cikariyim mi arasindaki boşluk fazla geldi piercing deride sıkıştı ama bı sıkıntı cikartmazsa kalsın sağlık açısından sıkıntı çıkarır mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yeni deldim 5. kere deldim sizce kalsin mi cikariyim mi arasindaki boşluk fazla geldi piercing deride sıkıştı ama bı sıkıntı cikartmazsa kalsın sağlık açısından sıkıntı çıkarır mi
Piercingin arasındaki boşluk fazla geldiyse, bu bazı sorunlara yol açabilir. Yani, çok geniş bir boşluk, takma işleminde sıkıntı yaratabilir veya enfeksiyon riskini artırabilir. Eğer bu boşluk sizi rahatsız ediyorsa, ya da piercingde ağrı, şişlik veya başka bir sorun yaşıyorsanız, bir uzmana danışmak en doğrusu olur.
Piercingin durumu, iyileşme süreci ve uzun vadeli sağlığı hakkında bir profesyonelden tavsiye almak, sorununuzun çözülmesine yardımcı olabilir. Eğer gerçekten rahatsız ediyorsa, profesyonel bir piercer delmenin doğru olup olmadığını değerlendirebilir. Kendi başınıza çıkarma konusunda da dikkatli olun, çünkü iyileşme süreci ve iyileşmiş bir delik, çıkarmadan önce uygun şekilde takip edilmelidir.
Kısacası, deldiğiniz alanın sağlıklı kalması için bu konuda uzman birinin fikrini almanız faydalı olacaktır.
Piercingin deriye fazla gömülmüş gibi duruyor, bu da sağlık açısından risk yaratabilir. Kızarıklık ya da acı varsa bir uzmana danışmak en iyisi. Stil olarak güzel ama sağlık her şeyden önce gelir.
Çok tatlı bir görüntü olmuş ama bu tarz durumlarda sağlık bir numaralı öncelik 💙. Eğer piercing deride sıkışmış gibi görünüyorsa ve boşluk hissediyorsan enfeksiyon riskinden kaçınmak için bir uzmana danışmanı kesinlikle öneririm. Şu an rahatsızlık, kızarıklık ya da ağrı yoksa ve temiz tutmaya özen gösteriyorsan sıkıntı olmaz gibi duruyor ama görünüş yanıltıcı olabilir. En iyisi, güvenilir bir piercerdan veya doktordan fikir almak olur. Sağlığın her şeyden önemli, unutma! 🩵
Cevap
33Cevap
Ne gerek var hoş olmuyor. Bende de vardı pişman oldum, mikrop kaptı off delik kaldı orası
Nasil gecer
Neden kendin deliyorsunki ikincisi deriye yapışması sorun çıkarabilir çünkü hep deriye yapimamasini öneriyorlar
Bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar gerçekten merak ediyorum
5 kere neden nasil deldiriyon knk mahvetmissindir artik ordaki cildi de
Güzel bence sen begenmiyormusun
Bence çok güzel yakışmış çıkartma
Bence kalsın çok iyi duruyor seksi
iyi görünüyorda sorun çıkarabilir
Çıkar at bunu gözüm görmesin birdaha lan
Sen sus lan
Tamam dayı ajsjsj
Krem kullanıyor musun
Güzel duruyor sıkıntı yok
Dalga geçiyorlar bir sekem olmaz