Annem beni neden bu kadar darlıyor?

3 aylık evliyim haftada bir mutlaka aileme giderim ailemin evi benim evime 25 km iş yerime de 15 km yani çok da yakın değil. Yarın bana tatil ama eşime değil eşim öğleden sonra ise gidecek annem de tutturdu yarın gel diye eşim de dedi ki bı daha o kadar yol git gel yapma ailene bugün git yarın evde dinlen bana da mantıklı geldi tamam dedim ama annem bu yüzden kaç gündür bana tavırlı gönlünü almak için uğraşıyorum günde 5 6 kere arıyorum yarım saat konuşuyorum neden öyle dediğimi anlatıyorum ama yok kadın anlamıyo dün telefonda ağladım sonunda dayanamadım bı o zaman tamam dedi bugün yine aynı soğukluk. Dün de kayınvalidem dedi ki size geliyim ailen de gelsin görüşmüş oluruz ya da birlikte sahile gidelim ailen nasıl isterse dedi bunu söyledim yine sinir oldu sanki kadın kötü bir şey demiş gibi ya da ben kayınvalideme tabi gelin dediğim için kötü bir şey yapmışım gibi. Anlamıyorum gerçekten anlamıyorum bir gün önce geliyim anne o gün evde olayım demem neden bu kadar büyük sorun haksız mıyım biri bana söylesin artık çok sıkıldım benim hiç derdim sıkıntım yokmuş gibi bu tavrı çekemiyorum kalbini de kırmak istemiyorum
Annem beni neden bu kadar darlıyor?