Merhaba arkadaşlar her türlü ihtiyacını karşıladığım (sevgi ilgi cinsel seyler) erkek arkadaşımı yakaladığım 3. Sefer bu. Karı kıza bakıyor, ya profiline ya vsco’suna ya da çıplak fotoğraflara, belirttiğim gibi ihtiyaçlarını karşılıyorum. Resti çektim arkadaşlar. 2 bucuk senelik ilişkimdi. Nolur birileri bana doğru yaptığımı söylesin. Nolur.
ya ihtiyaçlarını karşılıyorum ne aw hayır kurumu musun sen sevgilinin libidosunu düşürme gibi bi misyonun yok s. e abazayı iyi yapmışsın kıymetini anlar
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne bileyim aw deli dehşet sinirliyim elim ayağım titriyor yazdım aklıma geleni
yine şans gülmüş kurtulmuşsun bidaha nasıl olur nasıl düzelir diye dert etme bırak ne hali varsa görsün pırlanta gibi insansın çamura düşmüşsün diye bi sey kaybetmezsin kıymet verenin el üstünde tutanın çıkar karşına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her erkek bakar bakmayanmı var önemli olan zihniyet
Ne
bu tarz bir ilişkide böyle küçük şeylerin sorun edilmesi saçma
Küçük şeyler ne awww deliricem kız arkadaşın senin gönderdiğin fotoğraflara değil de başka erkeklere baksa mutlu mu hissedeceksin
sen ya da o p*rno izlerken sorun yok da buna bakınca mı sorun var? p*rno buna göre daha ağır hatta. çok garipsin gerçekten
Nerden biliyon izlediğimi ya
ya ihtiyaçlarını karşılıyorum ne aw hayır kurumu musun sen sevgilinin libidosunu düşürme gibi bi misyonun yok s. e abazayı iyi yapmışsın kıymetini anlar
Ya ne bileyim aw deli dehşet sinirliyim elim ayağım titriyor yazdım aklıma geleni
ya kızım kendinizi kullandırtmayın böyle çakallara sonra bi halt sanıp dolanıyorlar etrafta
Ben kaldırdım zaten bi yerlerini, sevdikçe öven yücelten baş üstünde taşıyan bi aptal olduğum icin
yine şans gülmüş kurtulmuşsun bidaha nasıl olur nasıl düzelir diye dert etme bırak ne hali varsa görsün pırlanta gibi insansın çamura düşmüşsün diye bi sey kaybetmezsin kıymet verenin el üstünde tutanın çıkar karşına
Oho bunlar yakaladıkların birde yakalamadıkkarında vardır yetişkin filmler falan
Yav yok abi o sıkıntı değil
Allah Allah ne fark varki
Kuşlar Gibi Uçmayı, Balıklar Gibi Yüzmeyi Öğrendik, Ancak Kardeşçe Yaşamayı Unuttuk.
Aynen abi
offf be bu nasıl büyük bir hata ey allahım sen beni koru
Komik mi aw
Doyumsuz birisiymiş iyi yapmışsın ayrılarak
Midem bulanıyor yemin ederim
Hak etmiş
Dimi
Görmezden gelsen bu hal böyle devam edecek. Başka şansın var mı
Bu 3. Oldu, son şansıydı. Erkektir yapar diyip geçemem, istediği her şey bende de varken böyle yapması aptallıktan başka şey değil
Önüne bak sende
çok doğru yapmışsın
Dimi
di
En iyisini yapmışsın
Dimi