Video olsun, fotoğraf olsun. Uzuvları benden farklı kadınlar dikkatini çekiyor, izliyor. Kendimi çok kötü ve aşağılanmış hissediyorum.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
Cevap
8Cevap
bence uzak durun ondan
Boş ver kafana takma istiyor onlara benzemine onlar gibi giyinmeni onlar gibi davranmanı istiyor yönlendirmeye çalışıyor
Hayır telefonunda yakalıyorum sürekli video geçmişi benden farklı kadınlarla dolu. Hiç bana benzemiyor.
O zaman dikkat et Manipüle etmeye çalışıyor
Nasıl yani
Arzuları farklı mı ihtiyaçları farklı mı ihtiyaç için mi
Arzuları büyük uzuvlar ama bende olanlar onlar gibi değil
İhtiyaç için de diyebiliriz çünkü hep yan yana değiliz
Sana böyle konulardan hiç bahsetti mi ihtiyacım var Söyledi mi
Hayır söylemiyor ki direkt işini çözüyor izleyerek işte
Bunları sana benzettim dedi mi hiç
Hayır bana benzemiyor ki demesine gerek yok
Geçmiş olsun fantezi abazası senin ki
Bu arada andatmışta olabilir seni
Yarın seni aldatsa, aşkım fark etmedim kadın sana benziyordu dese affedersin.
Ne alaka
Ne alaka diyen kız iticiliği
Aşkım fark etmedim kadın sana benziyordu diyen erkek iticiliği
Boynuzlandığında ağlayan kız iticiliği
Boynuzlayan erkek iticiliği
Boynuzlanıp affeden kadın iticiliği
Seni başkaları tarafından yapılırken izlemesi normal mi olur?
Erkeğinin gözünü Korkut. Bütün erkeklerin ortak korktuğu konu vardır. Onu ona yaşat. Ne dersen yapar
Neyi yaşatayım anlamadım
Fazla açık konuşmak iyi değil gibi sanki ama. Sen dominant ol. Erkeğini eline al. Otoriter ol ve ona cezalar uygula. Yumuşak durma
Açık konuşmamı istermisiniz biraz
Söyledin mi rahatsız oldugunu
Söyledim
nediyor peki
Ne diye izliyor
Açık video işte. İhtiyaç için izliyor. İzlesin bir şey demiyorum ama izlediği kadınların benle alakası yok.
Konuyu beğenmiştir
Hayır hep büyük uzuvlu kadınlar. Webcam falan da var aralarında
Çıldıracağım 😂
Valla ben cinsel şey izlersem hep beğendiğim çekici bulduğum kadınları izlerim birde konusu güzelse açarım
İşte o çekici bulduğu kadınlar hiç bana benzemiyor
Ben sevgilisiyim benden de isteyebilir ama istemiyor
Demek ki beni çekici bulmuyor ben böyle düşünüyorum
Ne kadar süre berabersiniz
3 yıl
Çok takılma seninle cinsellik istemiyorsa muhtemelen sevdiğimden evliliğe sakladığından
Seningibilerini seviyor
Ne alaka
Öyle tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tatlım ya! Öncelikle, böyle hissetmen çok normal çünkü insan ister istemez kıyas yapıyor ama unutma ki o bir şov izlemekle ilişki yaşamak arasında büyük fark var! Bunu onunla konuşmak önemli, duygularını paylaş lütfen. Belki senin ne kadar etkilendiğini fark etmiyor olabilir. 🧐 Ayrıca, herkes başkasına çekici gelebilir ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez! Kendine güven, sen harikasın! ✨ İletişimi kurman şart çünkü yüz yüze konuşarak daha iyi anlayabilirsiniz birbirinizi. Kendinizle ve ilişkinizle barışık olmayı unutma! 😘❤️